21 jaar ervaring
Gratis digitaal voorbeeld
Persoonlijke service

Gebreide jassen bedrukken 

Wil je graag gebreide jassen bedrukken om zo jouw bedrijf te promoten en te helpen groeien? Een gebreide jas bedrukken is een goed idee en nuttig voor de gebruiker. Het wordt altijd gewaardeerd als geschenk. Je kunt gebreide jassen laten bedrukken en schenken aan potentiële klanten om jouw merk te versterken. Of deel ze uit aan zakenpartners en werknemers om hen te bedanken voor hun inzet. Hoe dan ook, gebreide jassen bedrukken goedkoop bij Loopper is garantie voor succes. Bestel direct of vraag een vrijblijvend digitaal voorbeeld aan. Heb je vragen? Neem contact met ons op en wij vertellen je alles over gebreide jassen drukken. 

Sorteer op
Toon

Snelle levering

Snelle levering

Gebreid herenjack | 295 g/m² polyester | Voor heren | Met borstzak
Gebreid herenjack | 295 g/m² polyester | Voor heren | Met borstzak
vanaf 10 stuks
Maandag 04 Maart 2024
30,94 per stuk
All-in prijs p.s voor 250 stuks
Bekijk
Offerte
Vandaag besteld, in 4 werkdagen geleverd

Snelle levering

Snelle levering

Hybride jack | Nylon en interlock breisel | Voor heren | Geïmiteerde dons isolatie
Hybride jack | Nylon en interlock breisel | Voor heren | Geïmiteerde dons isolatie
vanaf 25 stuks
Maandag 04 Maart 2024
14,15 per stuk
All-in prijs p.s voor 250 stuks
Bekijk
Offerte
Vandaag besteld, in 4 werkdagen geleverd

Snelle levering

Snelle levering

Gebreid herenjack met volledige rits | Polyester & Sorana | Inclusief 2 voorzakken
Gebreid herenjack met volledige rits | Polyester & Sorana | Inclusief 2 voorzakken
vanaf 10 stuks
Maandag 04 Maart 2024
38,88 per stuk
All-in prijs p.s voor 250 stuks
Bekijk
Offerte
Vandaag besteld, in 4 werkdagen geleverd

Snelle levering

Snelle levering

Gebreid damesjack met volledige rits | Polyester & Sorana | Inclusief 2 voorzakken
Gebreid damesjack met volledige rits | Polyester & Sorana | Inclusief 2 voorzakken
vanaf 10 stuks
Maandag 04 Maart 2024
38,11 per stuk
All-in prijs p.s voor 250 stuks
Bekijk
Offerte
Vandaag besteld, in 4 werkdagen geleverd

Gebreide jassen met logo 

Wij streven er altijd naar om het bestellen van jouw gebreide jassen met logo zo gemakkelijk en efficiënt mogelijk te maken. Het kiezen en bestellen van jouw gebreide jassen met eigen logo gaat bij ons snel en gemakkelijk. Ben je al bekent met ons proces? Laat dan direct gebreide jassen bedrukken met logo. Nadat je jouw favoriete gebreide jas hebt gekozen, vraag je een offerte en een gratis digitaal voorbeeld aan. Beide worden binnen een zeer korte tijd via e-mail toegestuurd, zodat er geen vertraging ontstaat met jouw deadlines. Je krijgt een persoonlijke accountmanager toegewezen die jouw aanspreekpunt zal zijn als er vragen zijn over jouw gebreide jas met logo. Ben je opzoek naar gebreide jassen bedrukken kleine oplage? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn er om jou te helpen de perfecte gebreide jassen te vinden, dus neem nu contact met ons op! 

Bedrukte gebreide jassen 

De laatste jaren is de trend van bedrukte gebreide jassen in een duidelijke richting gegaan. Steeds meer klanten kiezen voor duurzame gebreide jassen bedrukt om hun merk te laten opvallen. Voor een bedrijf zijn gebreide jassen bedrukken snel een afspiegeling van de waarden en bedrijfscultuur, dus met een duurzaam gebreide jas bedrukt profileert jouw bedrijf zich als verantwoord en vooruitstrevend. Loopper is altijd op de hoogte van de laatste trends voor gebreide jassen en biedt een breed scala van verschillende bedrukbare gebreide jas types. Een andere trend is de behoefte aan kortere levertijden voor bedrukte gebreide jassen snelle levering. Evenementen en beurzen worden tegenwoordig op kortere termijn gepland, en daarom is het voor elk bedrijf belangrijk om een partner te hebben die betrouwbaar is en zich snel aan nieuwe eisen kan aanpassen. Wij weten dat het soms dringend is om een bedrukt gebreide jas te krijgen, en wij zullen altijd ons best doen om aan jouw deadlines en levertijden te voldoen. Met Loopper kun je spontaan blijven en jouw bedrukte gebreide jassen snel geleverd krijgen. Vraag nu een gratis offerte aan en je zult aangenaam verrast zijn over de leverdatum! 

Gepersonaliseerde gebreide jassen 

Loopper heeft 22 jaar ervaring met gepersonaliseerde gebreide jassen. Ons persoonlijke advies, de hoge kwaliteit promotionele gebreide jassen en de korte levertijden zijn slechts enkele van de vele redenen waarom onze klanten kiezen om met ons te werken. Het is belangrijk voor ons om te begrijpen wat jij van plan bent met jouw op maat gepersonaliseerde gebreide jas om je zo goed mogelijk te helpen tijdens het hele proces. Van het kiezen van jouw gebreide jas en jouw bedrukking tot de eindlevering. Onze service eindigt niet bij het verzenden van de gebreide jassen gepersonaliseerd met jouw logo, aangezien wij altijd graag feedback willen om er zeker van te zijn dat je absoluut tevreden bent. Bij Loopper kun je jouw luxe gebreide jassen bedrukken en ben je er zeker van dat dit gebeurt tegen de beste prijs. Wij streven naar zowel kwaliteit als concurrerende prijzen om je de beste gebreide jas gepersonaliseerd aan te bieden. Probeer het zelf uit en neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende offerte en digitaal ontwerp van jouw gepersonaliseerde gebreide jassen. 

Gebreide jassen met tekst 

Bij het kiezen van jouw gebreide jassen met tekst zijn er een paar dingen die je moet overwegen. Ten eerste moeten jouw gebreide jassen passen bij de doelgroep en hun voorkeuren. Kies voor gebreide jassen met opdruk die de kenmerken hebben die jouw doelgroep waardeert. Maar het is niet alleen belangrijk om de relatiegeschenken gebreide jassen aantrekkelijk te maken voor jouw doelgroep, maar ook om jouw promotieboodschap te laten opvallen. Onze ervaren accountmanagers kennen ons gehele assortiment en kunnen je helpen bij het kiezen van een gebreide jas met tekst met alle benodigde kenmerken. Ook is het inbegrepen in onze service om te helpen bij het kiezen van de kleur van de gebreide jassen opdruk die het beste past bij het formaat en de lay-out van jouw logo of reclameslogan om samen een perfect promotioneel product te creëren. Om er zeker van te zijn dat jouw gebreide jassen er precies zo uit komen te zien zoals je wilt, krijg je een gratis digitaal voorbeeld voordat je jouw bestelling afrondt. Neem nu contact op om ons uitstekende advies te ervaren! 

Gebreide jassen met foto 

Nadat jouw gebreide jassen met foto geproduceerd en zorgvuldig verpakt zijn, worden ze zo snel mogelijk verzonden naar de door jouw gekozen locatie(s). Vooral met een gebreide jas met foto is het belangrijk om voorzichtig te zijn om mogelijke schade tijdens de verzending te voorkomen. Wij besteden de uiterste zorg aan jouw gebreide jassen zodat je ze van dezelfde hoge kwaliteit ontvangt zoals wij ze verzonden hebben. Zodra de promotie gebreide jassen zijn aangekomen zorgt jouw persoonlijke accountmanager ervoor dat de gebreide jassen zijn zoals je verwacht dat ze zijn. Door gebreide jassen met print te verspreiden op evenementen, beurzen of op kantoor zal je de bekendheid van jouw merk vergroten en de relaties met klanten en partners versterken. De merchandise van gebreide jassen is perfect voor de lange termijn, omdat ze lang gebruikt zullen worden en jouw merk zichtbaar zullen maken voor een groot publiek. Maak nu gebruik van de reclame-attracties van op maat gemaakte gebreide jassen en profiteer van de blijvende voordelen van gebreide jassen printen! 

Groothandel gebreide jassen 

Als vooraanstaand gebreide jassen groothandel, zorgen wij ervoor dat wij de nieuwste en meest hoogwaardige machines en producten gebruiken tijdens het bedrukken van jouw groothandel gebreide jassen. In het algemeen kan je kiezen tussen een normale bedrukking, die één tot vier kleuren omvat, en een full colour bedrukking. De techniek die gebruikt wordt voor jouw reclame gebreide jassen varieert naargelang de textuur en kenmerken van de gekozen gebreide jas, maar een van de meest gebruikte technieken is de tampondruk. Afhankelijk van het type kan het ook mogelijk zijn om jouw groothandel gebreide jas te graveren of te borduren. Om de opdruk op jouw gebreide jas groothandel voor te bereiden hebben wij eerst jouw logo of reclameslogan in hoge resolutie nodig. Jouw persoonlijke accountmanager kan je helpen met het converteren van jouw bestand en andere technische zaken. Daarna ontvang je een gratis digitaal voorbeeld om er zeker van te zijn dat jouw gebreide jassen ontwerp eruitziet zoals je dat wil. Samen met jouw persoonlijke accountmanager en ons ontwerpteam kun je de laatste aanpassingen maken voordat je jouw bestelling afrondt. Wij zullen dan zorgen voor de hoge kwaliteit print van jouw gebreide jassen. Ervaar zelf hoe gemakkelijk en handig het is om bij Loopper te bestellen en ontvang vandaag nog jouw gratis digitaal voorbeeld van jouw gebreide jassen leverancier! 

 

 

Je offerte is onderweg!

We sturen de offerte snel naar je toe!