20 jaar ervaring
Gratis digitaal voorbeeld
Persoonlijke service

Chocolade met eigen wikkel

Wil je graag chocolade met eigen wikkel om zo jouw bedrijf te promoten en te helpen groeien? Chocolade met eigen wikkel bedrukken is een goed idee en nuttig voor de gebruiker. Het wordt altijd gewaardeerd als geschenk. Je kunt chocolade met eigen wikkel laten bedrukken en schenken aan potentiële klanten om jouw merk te versterken. Of deel ze uit aan zakenpartners en werknemers om hen te bedanken voor hun inzet. Hoe dan ook, chocolade met eigen wikkel goedkoop bij Loopper is garantie voor succes. Bestel direct of vraag een vrijblijvend digitaal voorbeeld aan. Heb je vragen? Neem contact met ons op en wij vertellen je alles over de mogelijkheden. 
Sorteer op
Toon
Chocoladereep | 75g | Full colour bedrukt
Chocoladereep | 75g | Full colour bedrukt
vanaf 250 stuks
Vrijdag 16 Juni 2023
5,36 per stuk
All-in prijs p.s voor 250 stuks
Bekijk
Offerte
Vandaag besteld, in 10 werkdagen geleverd
M&M'S met opdruk | Mini zakje | Papier | 7g | Kan worden bedrukt
M&M'S met opdruk | Mini zakje | Papier | 7g | Kan worden bedrukt
vanaf 660 stuks
Vrijdag 07 Juli 2023
4,02 per stuk
All-in prijs p.s voor 660 stuks
Bekijk
Offerte
Vandaag besteld, in 25 werkdagen geleverd

Bedrukte chocolade met eigen wikkel

De laatste jaren is de trend van bedrukte chocolade in een duidelijke richting gegaan. Steeds meer klanten kiezen voor duurzame chocolade bedrukt om hun merk te laten opvallen. Voor een bedrijf zijn chocolade met eigen wikkel snel een afspiegeling van de waarden en bedrijfscultuur, dus met een duurzaam product profileert jouw bedrijf zich als verantwoord en vooruitstrevend. Loopper is altijd op de hoogte van de laatste trends van chocolade en biedt een breed scala van verschillende bedrukbare chocolade types. Een andere trend is de behoefte aan kortere levertijden voor bedrukte chocolade snelle levering. Evenementen en beurzen worden tegenwoordig op kortere termijn gepland, en daarom is het voor elk bedrijf belangrijk om een partner te hebben die betrouwbaar is en zich snel aan nieuwe eisen kan aanpassen. Wij weten dat het soms dringend is om een bedrukt chocolade te krijgen, en wij zullen altijd ons best doen om aan jouw deadlines en levertijden te voldoen. Met Loopper kun je spontaan blijven en jouw bedrukte chocolade met eigen wikkel snel geleverd krijgen. Vraag nu een gratis offerte aan en je zult aangenaam verrast zijn over de leverdatum! 

Gepersonaliseerde chocolade met eigen wikkel

Loopper heeft 20 jaar ervaring met gepersonaliseerde chocolade met eigen wikkel. Ons persoonlijke advies, de hoge kwaliteit promotionele chocolade met eigen wikkel en de korte levertijden zijn slechts enkele van de vele redenen waarom onze klanten kiezen om met ons te werken. Het is belangrijk voor ons om te begrijpen wat jij van plan bent met jouw op maat gepersonaliseerde chocolade om je zo goed mogelijk te helpen tijdens het hele proces. Van het kiezen van jouw chocolade en jouw bedrukking tot de eindlevering. Onze service eindigt niet bij het verzenden van de chocolade gepersonaliseerd met jouw logo, aangezien wij altijd graag feedback willen om er zeker van te zijn dat je absoluut tevreden bent. Bij Loopper kun je jouw luxe chocolade bedrukken en ben je er zeker van dat dit gebeurt tegen de beste prijs. Wij streven naar zowel kwaliteit als concurrerende prijzen om je de beste chocolade gepersonaliseerd aan te bieden. Probeer het zelf uit en neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende offerte en digitaal ontwerp van jouw gepersonaliseerde chocolade. 

Je offerte is onderweg!

We sturen de offerte snel naar je toe!