Drukopties
Materialen
Producten

Technisch

Technisch

Het begrijpen van technische termen in het veld van promotionele producten is essentieel voor effectieve marketing. Belangrijke termen zijn "MOQ" (Minimale Bestelhoeveelheid), de kleinste hoeveelheid die een leverancier zal produceren. "Levertijd" verwijst naar de tijd van bestelling tot levering. "Kunstwerkproef" is een digitaal of fysiek monster ter goedkeuring voor productie. Het "Pantone Matching System (PMS)" zorgt voor kleurnauwkeurigheid. "Vectorbestand" is een type grafisch bestand dat essentieel is voor hoogwaardige afdrukken. Kennis van deze termen zorgt voor duidelijke communicatie met leveranciers en optimale productkeuze.

 
Sorteer op
Toon
Wat zeggen onze klanten?
Lotte ten Vaarwerk
Oplossingsgericht meedenken
Fatima
Ik ben ontzettend goed geholpen door Jessica om tot de j..
Toon gehele recensie
Ik ben ontzettend goed geholpen door Jessica om tot de juiste keuze te komen met onze zomer give away. De flessen zijn vandaag binnengekomen en zijn erg mooi. Tevreden klant!
L. K.
Bedrukte mondkapjes besteld. We werden goed geholpen in h..
Toon gehele recensie
Bedrukte mondkapjes besteld. We werden goed geholpen in het ontwerpproces. Er werd met ons meegedacht over de print en er werd snel gereageerd op vragen. De print viel wat donkerder uit dan ik had verwacht, maar dit stoort niet. De mondkapjes zelf zijn heel comfortabel en groter en kleiner te maken met schuifjes bij de touwtjes.
Rowie
Het contact was prima en het product ziet er goed uit.