Wij zijn er voor je 020 504 5713
Wij zijn gesloten
promo@loopper.com
Wij antwoorden binnen 1 uur (09:00 - 17:30)

Resellers

Word reseller bij Loopper

Op zoek naar een goede partner voor relatiegeschenken, promotieartikelen en merchandising met eigen fabrieken en drukkerijen in China en Polen? Meld je vandaag aan als Loopper reseller! 

Wie zijn wij?

Laten we je voorstellen aan Loopper Relatiegeschenken, het bedrijf met Nederlandse wortels dat zich al in 2007 op internationaal terrein begeeft. Met meer dan 100.000 tevreden klanten in 6 landen en medewerkers uit alle hoeken van Europa, zijn we een expert op het gebied van relatiegeschenken. 

Wat bieden we aan?

Bij Loopper hebben we een breed assortiment van meer dan 15.000 relatiegeschenken en gadgets . We selecteren alleen producten waarvan we de herkomst en impact kunnen traceren, zodat jij je klanten met een gerust hart kunt helpen. En maak je geen zorgen als je een uniek verzoek hebt en jouw gewenste product staat niet op onze lijst. Onze persoonlijke accountmanager staat voor je klaar.

Wat zit erin voor jou?

Als officiële Loopper relatiegeschenken reseller wordt jouw werk een eitje. We bieden meer dan alleen advies, denk aan ontwerpen die je met één vingerknip naar je klanten kunt sturen, levering tot aan de voordeur van de eindgebruiker, en lage prijzen waarmee je jouw concurrenten te slim af bent. Deze prijzen liggen in jouw handen, en naarmate we langer partners zijn, groeit jouw voordeel!

Laten we jouw voordelen eens op een rijtje zetten:

• Eén platform om ze allemaal te beheren, met een accountmanager die jouw wensen kent als geen ander.

• Een persoonlijke account waar je de huidige status van je aanvragen kunt checken en je bestelgeschiedenis kunt bekijken.

• Prijzen waarmee je flink kunt besparen. Hoe vaker je bij ons bent, hoe groter jouw feestje!

• Een getalenteerd designteam dat met jou en je klanten meedenkt, en zelfs logo's omtovert tot de juiste bestandstypes.

• Drukvoorbeelden die je gemakkelijk kunt delen. Gewoon één klik en je kunt ze naar je klanten sturen.

• Levering tot aan de voordeur van je klanten.

Dus waar wacht je nog op? Word vandaag nog een reseller bij Loopper Relatiegeschenken.

Wat zeggen onze klanten?
Simone
Ik heb de afstemming met Loopper over de wensen die wij h..
Toon gehele recensie
Ik heb de afstemming met Loopper over de wensen die wij hadden als zeer prettig ervaren. Loopper dacht mee, waardoor de beste keuze voor ons snel helder werd. Ik had de hele tijd direct mail-contact met dezelfde accountmanager. Deze korte lijn was prettig en gaf mij het vertrouwen dat de opdracht in goede handen was. Ook in geval van eventuele toekomstige bestellingen.
S. Broekhof
Zeer tevreden over Loopper.
Camiel
Loopper onderscheid zich door bereikbaarheid (ook telefon..
Toon gehele recensie
Loopper onderscheid zich door bereikbaarheid (ook telefonisch), meedenken in de oplossing, supersnel voorbeelden overleggen van het resultaat en leveringsnelheid.
anoniem
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Mockup Gratis digitaal voorbeeld Binnen 1 uur!
Wij zijn trots op de snelle en kwalitatieve service die we bieden, elke keer weer! Binnen 1 uur van het aanvragen van een offerte of het plaatsen van een bestelling sturen wij een vrijblijvend digitaal voorbeeld naar je toe. Zo zorgen we voor een goede start om die deadline te behalen!
Custom made Custom
made
Creëer jouw eigen product!
Wij doen er alles aan om onze klanten blij te maken, met meer dan 6000 producten die met logo of tekst bedrukt kunnen worden. Heb jij iets speciaals in gedachte? Wij hebben ons eigen team om jouw idee om te zetten in een product. Van idee naar productie in een handomdraai!
Experience 22 jaar ervaring Geef ons een uitdaging!
Met onze 22 jaar ervaring kunnen wij met zekerheid zeggen dat persoonlijk contact en kennis van producten van groot belang is. Wij onderscheiden ons van de rest door altijd een accountmanager toe te wijzen aan een project die meedenkt zodat we samen het beste resultaat kunnen behalen.