BIC aanstekers

BIC-aanstekers zijn een populaire manier om bedrijven en producten te promoten. Gepersonaliseerde BIC aanstekers worden al sinds de jaren 1970 gebruikt om reclame te maken voor allerlei producten, van alcoholische dranken tot kledingmerken. De gepersonaliseerde BIC aanstekers werden een iconisch promotieartikel toen bedrijven ze begonnen te gebruiken als onderdeel van hun marketingcampagnes. Vandaag de dag zijn BIC aanstekers gepersonaliseerd met bedrijfsnamen en logo's nog steeds populaire promotiemiddelen, en met Loopper is het verkrijgen van BIC aanstekers om jouw merk te promoten eenvoudig en probleemloos! We bieden een breed assortiment in verschillende maten. Bekijk hieronder ons assortiment! 
Sorteer op
Toon
BIC J25 aansteker | Vuursteen | Langdurig | Mini
+5
BIC J25 aansteker | Vuursteen | Langdurig | Mini
vanaf 300 stuks
Dinsdag 07 Mei 2024
1,47 1,19 per stuk -20%
All-in prijs p.s voor 300 stuks
Bekijk
Offerte
Vandaag besteld, in 15 werkdagen geleverd
BIC J26 aansteker | Vuursteen | Extra langdurig | Groot
BIC J26 aansteker | Vuursteen | Extra langdurig | Groot
vanaf 300 stuks
Dinsdag 07 Mei 2024
1,30 per stuk
All-in prijs p.s voor 300 stuks
Bekijk
Offerte
Vandaag besteld, in 15 werkdagen geleverd
BIC J25 aansteker | Zwarte kap | Vuursteen | Langdurig | Mini
BIC J25 aansteker | Zwarte kap | Vuursteen | Langdurig | Mini
vanaf 300 stuks
Dinsdag 07 Mei 2024
1,65 1,34 per stuk -20%
All-in prijs p.s voor 300 stuks
Bekijk
Offerte
Vandaag besteld, in 15 werkdagen geleverd

Gemaakt in Europa

BIC J23 aansteker | Vuursteen | Langdurig | Gemaakt in Frankrijk
BIC J23 aansteker | Vuursteen | Langdurig | Gemaakt in Frankrijk
vanaf 300 stuks
Dinsdag 07 Mei 2024
1,41 1,14 per stuk -20%
All-in prijs p.s voor 300 stuks
Bekijk
Offerte
Vandaag besteld, in 15 werkdagen geleverd

BIC aanstekers met logo

Als het gaat om het bestellen van BIC aanstekers met logo, moeten klanten nadenken over het doel van deze aanstekers. Ze zijn niet alleen voor dagelijks gebruik - ze zijn ook perfect voor promotionele weggevers en marketingmateriaal. Bedrijven kunnen deze aanstekers weggeven aan andere bedrijven als geschenk, of ze in goody bags stoppen op beurzen en conventies. Ze kunnen ook worden gebruikt als onderdeel van een strategie om klanten te behouden of te werven. En natuurlijk zijn het geweldige beloningen voor werknemers. Er zijn veel redenen om BIC aanstekers met logo te bestellen bij Loopper. Ze zijn praktisch, betaalbaar en veelzijdig. Bovendien hebben ze het extra voordeel dat ze je bedrijf of organisatie promoten. Nu we wat inspiratie in je hebben aangewakkerd, kun je aan de slag met het kiezen van de perfecte BIC aansteker voor je marketingcampagne!

Bedrukte BIC aanstekers

Als het op cadeaus aankomt, gaat er niets boven een persoonlijk tintje om je waardering te laten blijken. En wat is er persoonlijker dan een gepersonaliseerde aansteker? Promotionele BIC aanstekers zijn het perfecte relatiegeschenk voor bedrijven. Ze zijn niet alleen betaalbaar en stijlvol, maar ook praktisch. Promotionele BIC aanstekers zijn er in verschillende kleuren en modellen bij Loopper, zodat u de perfecte kunt kiezen voor uw bedrijf. Sommige van onze aanstekers hebben ook een handige clip, waardoor ze makkelijk mee te nemen zijn. En het beste van alles is dat BIC aanstekers betrouwbaar zijn en lang meegaan. Ze zijn niet voor niets een begrip. Ze toveren zeker een glimlach op het gezicht van je ontvanger, en ook op dat van jou. Diep van binnen weet je dat je bedrijf wordt gepromoot telkens als de aansteker wordt gebruikt! Heb je vragen over het bestellen van een BIC aansteker voor promotioneel gebruik? Neem contact op met ons team van specialisten. Zij helpen je graag!

Gepersonaliseerde BIC aanstekers

Gepersonaliseerde BIC aanstekers zijn tegenwoordig helemaal in. Bedrijven en bedrijfseigenaren maken ze al jaren op maat met hun logo's of merken, en het ziet ernaar uit dat er geen einde aan komt. Ze zijn geweldige promotieartikelen en kunnen worden weggegeven op evenementen of conferenties. Bij Loopper kun je kiezen uit verschillende kleuren en stijlen. Of je nu op zoek bent naar een BIC aansteker met rolwieltje of een elektronische BIC aansteker met klikmechanisme, Loopper heeft wat je zoekt! Aangepaste BIC aanstekers zijn een leuke en praktische manier om je bedrijf of merk te promoten. Niet alleen dat, maar BIC staat synoniem voor kwaliteit als het op aanstekers aankomt. Wil je niet dat jouwbedrijf ook synoniem staat voor kwaliteit? 

BIC aanstekers met tekst

Als het gaat om het bestellen van bedrukte BIC aanstekers, moeten klanten ervoor zorgen dat ze deze bestellen bij een gerenommeerde en betrouwbare bron zoals Loopper. Hier bij Loopper zijn we er trots op dat we onze klanten aanstekers van de hoogste kwaliteit kunnen leveren en dat ze tevreden zullen zijn met hun aankoop. Als je bedrukte BIC aanstekers bij ons bestelt, ben je bovendien verzekerd van de best mogelijke prijzen. Wij bieden een van de meest concurrerende prijzen in de industrie, dus er bestaat geen twijfel over dat je waar voor je geld krijgt. Tot slot geeft bestellen bij ons je ook gemoedsrust, omdat je weet dat je te maken hebt met een bedrijf dat jarenlange ervaring heeft op dit gebied. Wij weten wat er nodig is om een goede klantenservice te bieden en BIC-aanstekers met opdruk van hoge kwaliteit te produceren. Bij Loopper bent u altijd in goede handen! 

BIC aanstekers met foto

BIC aanstekers zijn een geweldige keuze voor wie betrouwbare en betaalbare aanstekers wil. Er zijn veel redenen waarom merkaanstekers van BIC beter zijn dan andere aanstekers op de markt. Ten eerste zijn BIC aanstekers gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals Delrin, waardoor ze duurzaam zijn. Ten tweede kun je bij BIC aanstekers kiezen uit een groot aantal ontwerpen, zodat je er gemakkelijk een kunt vinden die bij de stijl van uw bedrijf past. Loopper biedt zelfs merkaanstekers van BIC met een etui. Zo kan de eigenaar, zelfs als de aansteker uiteindelijk op is, het etui met jouw logo of bedrijfsnaam erop in de toekomst blijven gebruiken. Zo blijft je logo nog jarenlang zichtbaar. Begin dus vandaag nog met je bestelling en ontvang een gratis digitaal monster! 

Groothandel BIC aanstekers

BIC-aanstekers zijn een populaire keuze voor promotionele merchandise omdat ze zowel betaalbaar als duurzaam zijn. Ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, wat betekent dat je het perfecte ontwerp kunt vinden dat bij je merk of evenement past. Als je je logo of ontwerp op een BIC aansteker wilt drukken, moet je met een paar dingen rekening houden. De eerste stap is het kiezen van de juiste kleur voor je aansteker. Je moet ook beslissen over de grootte en de plaatsing van je ontwerp. Zodra je je ontwerp hebt afgerond, is de volgende stap om het naar Loopper te sturen. Zodra je onze digitale mock-up hebt goedgekeurd, beginnen we met het drukproces en versturen we je hele BIC aanstekers naar het opgegeven adres. De laatste stap is dat u uw groothandel BIC aanstekers distribueert onder uw klanten of deelnemers aan evenementen. Dit kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld door ze aan de deur uit te delen, ze in goody bags te stoppen of ze in je winkel te verkopen. Als je op zoek bent naar een betaalbaar en duurzaam promotieartikel, dan zijn custom BIC aanstekers groothandel een haalbare optie. Ze zijn klein en licht, waardoor ze supermakkelijk uit te delen zijn aan je klanten of deelnemers aan evenementen voor maximale exposure.