Tennisballen bedrukken

Wil je graag tennisballen bedrukken om zo jouw bedrijf te promoten en te helpen groeien? Een tennisbal bedrukken is een goed idee en nuttig voor de gebruiker. Het wordt altijd gewaardeerd als geschenk. Je kunt tennisballen laten bedrukken en schenken aan potentiële klanten om jouw merk te versterken. Of deel ze uit aan zakenpartners en werknemers om hen te bedanken voor hun inzet. Hoe dan ook, tennisballen bedrukken goedkoop bij Loopper is garantie voor succes. Bestel direct of vraag een vrijblijvend digitaal voorbeeld aan. Heb je vragen? Neem contact met ons op en wij vertellen je alles over tennisballen drukken.
Sorteer op
Toon
sustainable

Duurzaam

Tennisbal | Rubber | 7cm | Gemaakt in het VK
Tennisbal | Rubber | 7cm | Gemaakt in het VK
vanaf 150 stuks
Vrijdag 19 Juli 2024
4,84 per stuk
All-in prijs p.s voor 250 stuks
Bekijk
Offerte
Vandaag besteld, in 20 werkdagen geleverd
Gekleurde tennisbal | Rubber | 7cm | Gemaakt in het VK | Volledige kleurenlogo
Gekleurde tennisbal | Rubber | 7cm | Gemaakt in het VK | Volledige kleurenlogo
vanaf 150 stuks
Vrijdag 19 Juli 2024
6,76 5,09 per stuk -25%
All-in prijs p.s voor 250 stuks
Bekijk
Offerte
Vandaag besteld, in 20 werkdagen geleverd
sustainable

Duurzaam

Tube met tennisballen | Rubber | 3 ballen | Gemaakt in het Verenigd Koninkrijk
Tube met tennisballen | Rubber | 3 ballen | Gemaakt in het Verenigd Koninkrijk
vanaf 45 stuks
Vrijdag 19 Juli 2024
13,00 per stuk
All-in prijs p.s voor 250 stuks
Bekijk
Offerte
Vandaag besteld, in 20 werkdagen geleverd
Anti-stress tennisbal | PU | Ø 6,3cm | Stressballen
Anti-stress tennisbal | PU | Ø 6,3cm | Stressballen
vanaf 50 stuks
Maandag 22 Juli 2024
2,15 per stuk
All-in prijs p.s voor 250 stuks
Bekijk
Offerte
Vandaag besteld, in 21 werkdagen geleverd

Tennisballen met logo

Wij streven er altijd naar om het bestellen van jouw tennisballen met logo zo gemakkelijk en efficiënt mogelijk te maken. Het kiezen en bestellen van jouw tennisballen met eigen logo gaat bij ons snel en gemakkelijk. Ben je al bekent met ons proces? Laat dan direct tennisballen bedrukken met logo. Nadat je jouw favoriete tennisbal hebt gekozen, vraag je een offerte en een gratis digitaal voorbeeld aan. Beide worden binnen een zeer korte tijd via e-mail toegestuurd, zodat er geen vertraging ontstaat met jouw deadlines. Je krijgt een persoonlijke accountmanager toegewezen die jouw aanspreekpunt zal zijn als er vragen zijn over jouw tennisbal met logo. Ben je opzoek naar tennisballen bedrukken kleine oplage? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn er om jou te helpen de perfecte tennisballen te vinden, dus neem nu contact met ons op! 

Bedrukte tennisballen

De laatste jaren is de trend van bedrukte tennisballen in een duidelijke richting gegaan. Steeds meer klanten kiezen voor duurzame tennisballen bedrukt om hun merk te laten opvallen. Voor een bedrijf zijn tennisballen bedrukken snel een afspiegeling van de waarden en bedrijfscultuur, dus met een duurzaam tennisbal bedrukt profileert jouw bedrijf zich als verantwoord en vooruitstrevend. Loopper is altijd op de hoogte van de laatste trends voor tennisballen en biedt een breed scala van verschillende bedrukbare tennisbal types. Een andere trend is de behoefte aan kortere levertijden voor bedrukte tennisballen snelle levering. Evenementen en beurzen worden tegenwoordig op kortere termijn gepland, en daarom is het voor elk bedrijf belangrijk om een partner te hebben die betrouwbaar is en zich snel aan nieuwe eisen kan aanpassen. Wij weten dat het soms dringend is om een bedrukt tennisbal te krijgen, en wij zullen altijd ons best doen om aan jouw deadlines en levertijden te voldoen. Met Loopper kun je spontaan blijven en jouw bedrukte tennisballen snel geleverd krijgen. Vraag nu een gratis offerte aan en je zult aangenaam verrast zijn over de leverdatum! 

Gepersonaliseerde tennisballen

Loopper heeft 22 jaar ervaring met gepersonaliseerde tennisballen. Ons persoonlijke advies, de hoge kwaliteit promotionele tennisballen en de korte levertijden zijn slechts enkele van de vele redenen waarom onze klanten kiezen om met ons te werken. Het is belangrijk voor ons om te begrijpen wat jij van plan bent met jouw op maat gepersonaliseerde tennisbal om je zo goed mogelijk te helpen tijdens het hele proces. Van het kiezen van jouw tennisbal en jouw bedrukking tot de eindlevering. Onze service eindigt niet bij het verzenden van de tennisballen gepersonaliseerd met jouw logo, aangezien wij altijd graag feedback willen om er zeker van te zijn dat je absoluut tevreden bent. Bij Loopper kun je jouw luxe tennisballen bedrukken en ben je er zeker van dat dit gebeurt tegen de beste prijs. Wij streven naar zowel kwaliteit als concurrerende prijzen om je de beste tennisbal gepersonaliseerd aan te bieden. Probeer het zelf uit en neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende offerte en digitaal ontwerp van jouw gepersonaliseerde tennisballen. 

Tennisballen met tekst

Bij het kiezen van jouw tennisballen met tekst zijn er een paar dingen die je moet overwegen. Ten eerste moeten jouw tennisballen passen bij de doelgroep en hun voorkeuren. Kies voor tennisballen met opdruk die de kenmerken hebben die jouw doelgroep waardeert. Maar het is niet alleen belangrijk om de relatiegeschenken tennisballen aantrekkelijk te maken voor jouw doelgroep, maar ook om jouw promotieboodschap te laten opvallen. Onze ervaren accountmanagers kennen ons gehele assortiment en kunnen je helpen bij het kiezen van een tennisbal met tekst met alle benodigde kenmerken. Ook is het inbegrepen in onze service om te helpen bij het kiezen van de kleur van de tennisballen opdruk die het beste past bij het formaat en de lay-out van jouw logo of reclameslogan om samen een perfect promotioneel product te creëren. Om er zeker van te zijn dat jouw tennisballen er precies zo uit komen te zien zoals je wilt, krijg je een gratis digitaal voorbeeld voordat je jouw bestelling afrondt. Neem nu contact op om ons uitstekende advies te ervaren! 

Tennisballen met foto

Nadat jouw tennisballen met foto geproduceerd en zorgvuldig verpakt zijn, worden ze zo snel mogelijk verzonden naar de door jouw gekozen locatie(s). Vooral met een tennisbal met foto is het belangrijk om voorzichtig te zijn om mogelijke schade tijdens de verzending te voorkomen. Wij besteden de uiterste zorg aan jouw tennisballen zodat je ze van dezelfde hoge kwaliteit ontvangt zoals wij ze verzonden hebben. Zodra de promotie tennisballen zijn aangekomen zorgt jouw persoonlijke accountmanager ervoor dat de tennisballen zijn zoals je verwacht dat ze zijn. Door tennisballen met print te verspreiden op evenementen, beurzen of op kantoor zal je de bekendheid van jouw merk vergroten en de relaties met klanten en partners versterken. De merchandise van tennisballen is perfect voor de lange termijn, omdat ze lang gebruikt zullen worden en jouw merk zichtbaar zullen maken voor een groot publiek. Maak nu gebruik van de reclame-attracties van op maat gemaakte tennisballen en profiteer van de blijvende voordelen van tennisballen printen! 

Groothandel tennisballen

Als vooraanstaand tennisballen groothandel, zorgen wij ervoor dat wij de nieuwste en meest hoogwaardige machines en producten gebruiken tijdens het bedrukken van jouw groothandel tennisballen. In het algemeen kan je kiezen tussen een normale bedrukking, die één tot vier kleuren omvat, en een full colour bedrukking. De techniek die gebruikt wordt voor jouw reclame tennisballen varieert naargelang de textuur en kenmerken van de gekozen tennisbal, maar een van de meest gebruikte technieken is de tampondruk. Afhankelijk van het type kan het ook mogelijk zijn om jouw groothandel tennisbal te graveren of te borduren. Om de opdruk op jouw tennisbal groothandel voor te bereiden hebben wij eerst jouw logo of reclameslogan in hoge resolutie nodig. Jouw persoonlijke accountmanager kan je helpen met het converteren van jouw bestand en andere technische zaken. Daarna ontvang je een gratis digitaal voorbeeld om er zeker van te zijn dat jouw tennisballen ontwerp eruitziet zoals je dat wil. Samen met jouw persoonlijke accountmanager en ons ontwerpteam kun je de laatste aanpassingen maken voordat je jouw bestelling afrondt. Wij zullen dan zorgen voor de hoge kwaliteit print van jouw tennisballen. Ervaar zelf hoe gemakkelijk en handig het is om bij Loopper te bestellen en ontvang vandaag nog jouw gratis digitaal voorbeeld van jouw tennisballen leverancier!