Pingpongballen bedrukken

Wil je graag pingpongballen bedrukken om zo jouw bedrijf te promoten en te helpen groeien? Een pingpongbal bedrukken is een goed idee en nuttig voor de gebruiker. Het wordt altijd gewaardeerd als geschenk. Je kunt pingpongballen laten bedrukken en schenken aan potentiële klanten om jouw merk te versterken. Of deel ze uit aan zakenpartners en werknemers om hen te bedanken voor hun inzet. Hoe dan ook, pingpongballen bedrukken goedkoop bij Loopper is garantie voor succes. Bestel direct of vraag een vrijblijvend digitaal voorbeeld aan. Heb je vragen? Neem contact met ons op en wij vertellen je alles over pingpongballen drukken.
Sorteer op
Toon
made in europe

Gemaakt in Europa

Tafeltennisbal | Plastic | Afdruk 25mm | Gemaakt in Duitsland
Tafeltennisbal | Plastic | Afdruk 25mm | Gemaakt in Duitsland
vanaf 100 stuks
Woensdag 07 Augustus 2024
2,17 per stuk
All-in prijs p.s voor 250 stuks
Bekijk
Offerte
Vandaag besteld, in 15 werkdagen geleverd
Tafeltennis set | ABS | 6 stuks | RPET zakje
Tafeltennis set | ABS | 6 stuks | RPET zakje
vanaf 25 stuks
Maandag 29 Juli 2024
10,07 per stuk
All-in prijs p.s voor 250 stuks
Bekijk
Offerte
Vandaag besteld, in 8 werkdagen geleverd
Rol net tafeltennis set | Hout & RPET zakje | 3 ballen
Rol net tafeltennis set | Hout & RPET zakje | 3 ballen
vanaf 25 stuks
Vrijdag 26 Juli 2024
14,50 per stuk
All-in prijs p.s voor 250 stuks
Bekijk
Offerte
Vandaag besteld, in 7 werkdagen geleverd

Snelle levering

Snelle levering

Tafeltennisset | ABS & PET | Incl. 2 batjes & 2 ballen | Met draagtas
Tafeltennisset | ABS & PET | Incl. 2 batjes & 2 ballen | Met draagtas
vanaf 10 stuks
Vrijdag 26 Juli 2024
14,04 per stuk
All-in prijs p.s voor 250 stuks
Bekijk
Offerte
Vandaag besteld, in 7 werkdagen geleverd

Pingpongballen met logo

Wij streven er altijd naar om het bestellen van jouw pingpongballen met logo zo gemakkelijk en efficiënt mogelijk te maken. Het kiezen en bestellen van jouw pingpongballen met eigen logo gaat bij ons snel en gemakkelijk. Ben je al bekent met ons proces? Laat dan direct pingpongballen bedrukken met logo. Nadat je jouw favoriete pingpongbal hebt gekozen, vraag je een offerte en een gratis digitaal voorbeeld aan. Beide worden binnen een zeer korte tijd via e-mail toegestuurd, zodat er geen vertraging ontstaat met jouw deadlines. Je krijgt een persoonlijke accountmanager toegewezen die jouw aanspreekpunt zal zijn als er vragen zijn over jouw pingpongbal met logo. Ben je opzoek naar pingpongballen bedrukken kleine oplage? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn er om jou te helpen de perfecte pingpongballen te vinden, dus neem nu contact met ons op! 

Bedrukte pingpongballen

De laatste jaren is de trend van bedrukte pingpongballen in een duidelijke richting gegaan. Steeds meer klanten kiezen voor duurzame pingpongballen bedrukt om hun merk te laten opvallen. Voor een bedrijf zijn pingpongballen bedrukken snel een afspiegeling van de waarden en bedrijfscultuur, dus met een duurzaam pingpongbal bedrukt profileert jouw bedrijf zich als verantwoord en vooruitstrevend. Loopper is altijd op de hoogte van de laatste trends voor pingpongballen en biedt een breed scala van verschillende bedrukbare pingpongbal types. Een andere trend is de behoefte aan kortere levertijden voor bedrukte pingpongballen snelle levering. Evenementen en beurzen worden tegenwoordig op kortere termijn gepland, en daarom is het voor elk bedrijf belangrijk om een partner te hebben die betrouwbaar is en zich snel aan nieuwe eisen kan aanpassen. Wij weten dat het soms dringend is om een bedrukt pingpongbal te krijgen, en wij zullen altijd ons best doen om aan jouw deadlines en levertijden te voldoen. Met Loopper kun je spontaan blijven en jouw bedrukte pingpongballen snel geleverd krijgen. Vraag nu een gratis offerte aan en je zult aangenaam verrast zijn over de leverdatum! 

Gepersonaliseerde pingpongballen

Loopper heeft 22 jaar ervaring met gepersonaliseerde pingpongballen. Ons persoonlijke advies, de hoge kwaliteit promotionele pingpongballen en de korte levertijden zijn slechts enkele van de vele redenen waarom onze klanten kiezen om met ons te werken. Het is belangrijk voor ons om te begrijpen wat jij van plan bent met jouw op maat gepersonaliseerde pingpongbal om je zo goed mogelijk te helpen tijdens het hele proces. Van het kiezen van jouw pingpongbal en jouw bedrukking tot de eindlevering. Onze service eindigt niet bij het verzenden van de pingpongballen gepersonaliseerd met jouw logo, aangezien wij altijd graag feedback willen om er zeker van te zijn dat je absoluut tevreden bent. Bij Loopper kun je jouw luxe pingpongballen bedrukken en ben je er zeker van dat dit gebeurt tegen de beste prijs. Wij streven naar zowel kwaliteit als concurrerende prijzen om je de beste pingpongbal gepersonaliseerd aan te bieden. Probeer het zelf uit en neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende offerte en digitaal ontwerp van jouw gepersonaliseerde pingpongballen. 

Pingpongballen met tekst

Bij het kiezen van jouw pingpongballen met tekst zijn er een paar dingen die je moet overwegen. Ten eerste moeten jouw pingpongballen passen bij de doelgroep en hun voorkeuren. Kies voor pingpongballen met opdruk die de kenmerken hebben die jouw doelgroep waardeert. Maar het is niet alleen belangrijk om de relatiegeschenken pingpongballen aantrekkelijk te maken voor jouw doelgroep, maar ook om jouw promotieboodschap te laten opvallen. Onze ervaren accountmanagers kennen ons gehele assortiment en kunnen je helpen bij het kiezen van een pingpongbal met tekst met alle benodigde kenmerken. Ook is het inbegrepen in onze service om te helpen bij het kiezen van de kleur van de pingpongballen opdruk die het beste past bij het formaat en de lay-out van jouw logo of reclameslogan om samen een perfect promotioneel product te creëren. Om er zeker van te zijn dat jouw pingpongballen er precies zo uit komen te zien zoals je wilt, krijg je een gratis digitaal voorbeeld voordat je jouw bestelling afrondt. Neem nu contact op om ons uitstekende advies te ervaren! 

Pingpongballen met foto

Nadat jouw pingpongballen met foto geproduceerd en zorgvuldig verpakt zijn, worden ze zo snel mogelijk verzonden naar de door jouw gekozen locatie(s). Vooral met een pingpongbal met foto is het belangrijk om voorzichtig te zijn om mogelijke schade tijdens de verzending te voorkomen. Wij besteden de uiterste zorg aan jouw pingpongballen zodat je ze van dezelfde hoge kwaliteit ontvangt zoals wij ze verzonden hebben. Zodra de promotie pingpongballen zijn aangekomen zorgt jouw persoonlijke accountmanager ervoor dat de pingpongballen zijn zoals je verwacht dat ze zijn. Door pingpongballen met print te verspreiden op evenementen, beurzen of op kantoor zal je de bekendheid van jouw merk vergroten en de relaties met klanten en partners versterken. De merchandise van pingpongballen is perfect voor de lange termijn, omdat ze lang gebruikt zullen worden en jouw merk zichtbaar zullen maken voor een groot publiek. Maak nu gebruik van de reclame-attracties van op maat gemaakte pingpongballen en profiteer van de blijvende voordelen van pingpongballen printen! 

Groothandel pingpongballen

Als vooraanstaand pingpongballen groothandel, zorgen wij ervoor dat wij de nieuwste en meest hoogwaardige machines en producten gebruiken tijdens het bedrukken van jouw groothandel pingpongballen. In het algemeen kan je kiezen tussen een normale bedrukking, die één tot vier kleuren omvat, en een full colour bedrukking. De techniek die gebruikt wordt voor jouw reclame pingpongballen varieert naargelang de textuur en kenmerken van de gekozen pingpongbal, maar een van de meest gebruikte technieken is de tampondruk. Afhankelijk van het type kan het ook mogelijk zijn om jouw groothandel pingpongbal te graveren of te borduren. Om de opdruk op jouw pingpongbal groothandel voor te bereiden hebben wij eerst jouw logo of reclameslogan in hoge resolutie nodig. Jouw persoonlijke accountmanager kan je helpen met het converteren van jouw bestand en andere technische zaken. Daarna ontvang je een gratis digitaal voorbeeld om er zeker van te zijn dat jouw pingpongballen ontwerp eruitziet zoals je dat wil. Samen met jouw persoonlijke accountmanager en ons ontwerpteam kun je de laatste aanpassingen maken voordat je jouw bestelling afrondt. Wij zullen dan zorgen voor de hoge kwaliteit print van jouw pingpongballen. Ervaar zelf hoe gemakkelijk en handig het is om bij Loopper te bestellen en ontvang vandaag nog jouw gratis digitaal voorbeeld van jouw pingpongballen leverancier!