Home / Blog

Categorieën

Alle categorieën

Archief

Mei 2024
Juli 2023
April 2023
December 2022
November 2022
September 2022
December 2020

Blog

 

Blog


Neem een kijkje bij onze blogs om meer te weten te komen over onze nieuwe, speciale en seizoensgebonden producten. Daarnaast delen wij graag onze kennis over promotionele goederen en laten je een kijkje nemen in de gang zaken bij ons op kantoor en wie er in ons team werkt.

 

Loopper's Reis: Groothandel E-commerce Verheffen door Kernwaarden

Al meer dan twee decennia heeft Loopper zich een niche verworven als leider in groothandel e-commerce. Gevestigd in de levendige stad Amsterdam, is ons bedrijf gegroeid om een breed scala aan premium producten aan te bieden, elk zorgvuldig..

Maximaliseer uw marketingimpact met kleur: de deskundige gids van Loopper 🌈

In de snel veranderende wereld van marketing zijn kleuren veel meer dan alleen decoratieve elementen; ze zijn krachtige hulpmiddelen voor verbinding en overtuiging. Bij Loopper zijn we uitstekend in het benutten van dit potentieel om de..

Stem op Loopper als Online Leverancier van het Jaar 2023!

Loopper relatiegeschenken genomineerd voor de prijs Online Leverancier van het jaar. Met de nominatie voor Online Leverancier van het Jaar 2023 van PromZ, is Loopper nu voor het derde opeenvolgende jaar erkend voor uitmuntendheid..

Speciale projecten

Aquafresh Naast ons ruime aanbod aan promotionele items op Loopper bieden wij ook compleet eigen ontworpen producten aan. Bij onze special projects afdeling wordt er met bedrijven gewerkt die net even dat stapje extra nodig hebben..

Tampondruk

Ontdek vandaag nog de tampondruk met ons! Bij de tampondruktechniek gebruiken wij siliconenstempels om het logo, tekst of de afbeelding op het artikel te drukken. Deze techniek stelt ons in staat om een gedetailleerde scherpe afwerking..

Digitaal afdrukken

Ontdek vandaag nog digitaal printen bij ons! Digitaal drukken is een techniek waarbij computergegevens in een continue stroom rechtstreeks van de computer naar de drukmachine gaan. Bij deze drukoptie worden veel processen..

360° lasergravure

360° lasergravure Ken je laser graveren? Het is een innovatieve druktechnologie waarbij een laser over het materiaal wordt geleid om zichtbare markeringen op het behandelde oppervlak te creëren en zo een product te..

Uitleg over druktechnieken

Uitleg over druktechnieken  Wat hebben tampondruk, zeefdruk en sublimatie gemeen? Het zijn enkele van de druktechnieken die we hier bij Loopper gebruiken. We weten dat al deze technieken nogal overweldigend kunnen zijn, dus..

De IMPACT collectie

De IMPACT collectie Omdat duurzaamheid elk jaar belangrijker wordt gevonden, beginnen bedrijven die actief zijn in alle sectoren hierop in te spelen. Ze verbeteren oprecht hun activiteiten om hun omgang met het milieu te..
  • 3 per page
  • 6 per page
  • 9 per page
  • view all
Wat zeggen onze klanten?
Wouter
Bestellen bij Loopper is makkelijk en heeft een persoonli..
Toon gehele recensie
Bestellen bij Loopper is makkelijk en heeft een persoonlijke touch. Prijs-kwaliteit dik in orde
annemarie baltus
goede levering, goede service, attent en vriendelijk
Myrte Riethorst
Loopper heeft mijn urgente opdracht heel vlug opgepakt. F..
Toon gehele recensie
Loopper heeft mijn urgente opdracht heel vlug opgepakt. Fijne, heldere communicatie en snelle levering.
Greta
Heel goede opvolging van bij de aanvraag offerte, ontwerp..
Toon gehele recensie
Heel goede opvolging van bij de aanvraag offerte, ontwerp tot en met de levering. 10/10!
Mockup Gratis digitaal voorbeeld Binnen 1 uur!
Wij zijn trots op de snelle en kwalitatieve service die we bieden, elke keer weer! Binnen 1 uur van het aanvragen van een offerte of het plaatsen van een bestelling sturen wij een vrijblijvend digitaal voorbeeld naar je toe. Zo zorgen we voor een goede start om die deadline te behalen!
Custom made Custom
made
Creëer jouw eigen product!
Wij doen er alles aan om onze klanten blij te maken, met meer dan 6000 producten die met logo of tekst bedrukt kunnen worden. Heb jij iets speciaals in gedachte? Wij hebben ons eigen team om jouw idee om te zetten in een product. Van idee naar productie in een handomdraai!
Experience 22 jaar ervaring Geef ons een uitdaging!
Met onze 22 jaar ervaring kunnen wij met zekerheid zeggen dat persoonlijk contact en kennis van producten van groot belang is. Wij onderscheiden ons van de rest door altijd een accountmanager toe te wijzen aan een project die meedenkt zodat we samen het beste resultaat kunnen behalen.