Kauwgom bedrukken

Wil je graag kauwgom bedrukken om zo jouw bedrijf te promoten en te helpen groeien? Een kauwgompakje bedrukken is een goed idee en nuttig voor de gebruiker. Het wordt altijd gewaardeerd als geschenk. Je kunt kauwgom laten bedrukken en schenken aan potentiële klanten om jouw merk te versterken. Of deel ze uit aan zakenpartners en werknemers om hen te bedanken voor hun inzet. Hoe dan ook, kauwgom bedrukken goedkoop bij Loopper is garantie voor succes. Bestel direct of vraag een vrijblijvend digitaal voorbeeld aan. Heb je vragen? Neem contact met ons op en wij vertellen je alles over kauwgom drukken. 

Sorteer op
Toon
made in europe

Gemaakt in Europa

Kauwgompakje | Mentos | 75 kauwgoms | Suikervrij | Gemaakt in Europa
Kauwgompakje | Mentos | 75 kauwgoms | Suikervrij | Gemaakt in Europa
vanaf 250 stuks
Donderdag 01 Augustus 2024
8,26 per stuk
All-in prijs p.s voor 250 stuks
Bekijk
Offerte
Vandaag besteld, in 10 werkdagen geleverd
Kauwgom flap over | 12 stuks | Full colour bedrukt
Kauwgom flap over | 12 stuks | Full colour bedrukt
vanaf 250 stuks
Donderdag 01 Augustus 2024
2,60 per stuk
All-in prijs p.s voor 250 stuks
Bekijk
Offerte
Vandaag besteld, in 10 werkdagen geleverd
Fris de dag door met uw hulp, daar worden mensen blij van. Laat bij Loopper kauwgum bedrukken met uw logo of een afbeelding. Door de all-over bedrukking komt het logo of afbeelding altijd prachtig naar voren. Onze assortiment bestaat uit zowel potjes, strips of single verpakte kauwgom. Bestel nu of vraag een offerte aan en ontvang altijd binnen 1 uur een gratis drukproef. Mocht u nog enige veranderingen willen aanpassen is dit geen probleem. Zo zorgen we ervoor dat u precies ontvangt wat u in gedachte had.
 

Kauwgom met logo

Wij streven er altijd naar om het bestellen van jouw kauwgom met logo zo gemakkelijk en efficiënt mogelijk te maken. Het kiezen en bestellen van jouw kauwgom met eigen logo gaat bij ons snel en gemakkelijk. Ben je al bekent met ons proces? Laat dan direct kauwgom bedrukken met logo. Nadat je jouw favoriete kauwgompakje hebt gekozen, vraag je een offerte en een gratis digitaal voorbeeld aan. Beide worden binnen een zeer korte tijd via e-mail toegestuurd, zodat er geen vertraging ontstaat met jouw deadlines. Je krijgt een persoonlijke accountmanager toegewezen die jouw aanspreekpunt zal zijn als er vragen zijn over jouw kauwgompakje met logo. Ben je opzoek naar kauwgom bedrukken kleine oplage? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn er om jou te helpen de perfecte kauwgom te vinden, dus neem nu contact met ons op! 

Bedrukte kauwgom

De laatste jaren is de trend van bedrukte kauwgom in een duidelijke richting gegaan. Steeds meer klanten kiezen voor duurzame kauwgom bedrukt om hun merk te laten opvallen. Voor een bedrijf zijn kauwgom bedrukken snel een afspiegeling van de waarden en bedrijfscultuur, dus met een duurzaam kauwgompakje bedrukt profileert jouw bedrijf zich als verantwoord en vooruitstrevend. Loopper is altijd op de hoogte van de laatste trends voor kauwgom en biedt een breed scala van verschillende bedrukbare kauwgompakje types. Een andere trend is de behoefte aan kortere levertijden voor bedrukte kauwgom snelle levering. Evenementen en beurzen worden tegenwoordig op kortere termijn gepland, en daarom is het voor elk bedrijf belangrijk om een partner te hebben die betrouwbaar is en zich snel aan nieuwe eisen kan aanpassen. Wij weten dat het soms dringend is om een bedrukt kauwgompakje te krijgen, en wij zullen altijd ons best doen om aan jouw deadlines en levertijden te voldoen. Met Loopper kun je spontaan blijven en jouw bedrukte kauwgom snel geleverd krijgen. Vraag nu een gratis offerte aan en je zult aangenaam verrast zijn over de leverdatum! 

Gepersonaliseerde kauwgom

Loopper heeft 22 jaar ervaring met gepersonaliseerde kauwgom. Ons persoonlijke advies, de hoge kwaliteit promotionele kauwgom en de korte levertijden zijn slechts enkele van de vele redenen waarom onze klanten kiezen om met ons te werken. Het is belangrijk voor ons om te begrijpen wat jij van plan bent met jouw op maat gepersonaliseerde kauwgompakje om je zo goed mogelijk te helpen tijdens het hele proces. Van het kiezen van jouw kauwgompakje en jouw bedrukking tot de eindlevering. Onze service eindigt niet bij het verzenden van de kauwgom gepersonaliseerd met jouw logo, aangezien wij altijd graag feedback willen om er zeker van te zijn dat je absoluut tevreden bent. Bij Loopper kun je jouw luxe kauwgom bedrukken en ben je er zeker van dat dit gebeurt tegen de beste prijs. Wij streven naar zowel kwaliteit als concurrerende prijzen om je het beste kauwgompakje gepersonaliseerd aan te bieden. Probeer het zelf uit en neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende offerte en digitaal ontwerp van jouw gepersonaliseerde kauwgom. 

Kauwgom met tekst

Bij het kiezen van jouw kauwgom met tekst zijn er een paar dingen die je moet overwegen. Ten eerste moeten jouw kauwgom passen bij de doelgroep en hun voorkeuren. Kies voor kauwgom met opdruk die de kenmerken hebben die jouw doelgroep waardeert. Maar het is niet alleen belangrijk om de relatiegeschenken kauwgom aantrekkelijk te maken voor jouw doelgroep, maar ook om jouw promotieboodschap te laten opvallen. Onze ervaren accountmanagers kennen ons gehele assortiment en kunnen je helpen bij het kiezen van een kauwgompakje met tekst met alle benodigde kenmerken. Ook is het inbegrepen in onze service om te helpen bij het kiezen van de kleur van de kauwgom opdruk die het beste past bij het formaat en de lay-out van jouw logo of reclameslogan om samen een perfect promotioneel product te creëren. Om er zeker van te zijn dat jouw kauwgom er precies zo uit komen te zien zoals je wilt, krijg je een gratis digitaal voorbeeld voordat je jouw bestelling afrondt. Neem nu contact op om ons uitstekende advies te ervaren! 

Kauwgom met foto

Nadat jouw kauwgom met foto geproduceerd en zorgvuldig verpakt zijn, worden ze zo snel mogelijk verzonden naar de door jouw gekozen locatie(s). Vooral met een kauwgompakje met foto is het belangrijk om voorzichtig te zijn om mogelijke schade tijdens de verzending te voorkomen. Wij besteden de uiterste zorg aan jouw kauwgom zodat je ze van dezelfde hoge kwaliteit ontvangt zoals wij ze verzonden hebben. Zodra de promotie kauwgom zijn aangekomen zorgt jouw persoonlijke accountmanager ervoor dat de kauwgom zijn zoals je verwacht dat ze zijn. Door kauwgom met print te verspreiden op evenementen, beurzen of op kantoor zal je de bekendheid van jouw merk vergroten en de relaties met klanten en partners versterken. De merchandise van kauwgom is perfect voor de lange termijn, omdat ze lang gebruikt zullen worden en jouw merk zichtbaar zullen maken voor een groot publiek. Maak nu gebruik van de reclame-attracties van op maat gemaakte kauwgom en profiteer van de blijvende voordelen van kauwgom printen! 

Groothandel kauwgom

Als vooraanstaand kauwgom groothandel, zorgen wij ervoor dat wij de nieuwste en meest hoogwaardige machines en producten gebruiken tijdens het bedrukken van jouw groothandel kauwgom. In het algemeen kan je kiezen tussen een normale bedrukking, die één tot vier kleuren omvat, en een full colour bedrukking. De techniek die gebruikt wordt voor jouw reclame kauwgom varieert naargelang de textuur en kenmerken van het gekozen kauwgompakje, maar een van de meest gebruikte technieken is de tampondruk. Afhankelijk van het type kan het ook mogelijk zijn om jouw groothandel kauwgompakje te graveren of te borduren. Om de opdruk op jouw kauwgompakje groothandel voor te bereiden hebben wij eerst jouw logo of reclameslogan in hoge resolutie nodig. Jouw persoonlijke accountmanager kan je helpen met het converteren van jouw bestand en andere technische zaken. Daarna ontvang je een gratis digitaal voorbeeld om er zeker van te zijn dat jouw kauwgom ontwerp eruitziet zoals je dat wil. Samen met jouw persoonlijke accountmanager en ons ontwerpteam kun je de laatste aanpassingen maken voordat je jouw bestelling afrondt. Wij zullen dan zorgen voor de hoge kwaliteit print van jouw kauwgom. Ervaar zelf hoe gemakkelijk en handig het is om bij Loopper te bestellen en ontvang vandaag nog jouw gratis digitaal voorbeeld van jouw kauwgom leverancier!