Colors

Snelle levering

Snel slippers bedrukken

Bij Loopper kun je terecht voor al je slippers met snelle levering. Bedank je zakelijke relaties, klanten of personeel met een persoonlijk geschenk. Snel slippers bedrukken zorgt voor een unieke toevoeging van onze dienst. Dat een slipper bedrukken snel kan bij Loopper, zorgt voor onderscheiding met andere slippers aanbieders. In no time kun je slippers laten bedrukken met spoed, welke bovendien van hoge kwaliteit zijn. Slippers drukken via express is de perfecte oplossing bij tijdnood, zonder dat je specifieke wensen hoeft in te leveren. Slippers met jouw logo of tekst doen het goed bij zakelijke relaties of potentiële nieuwe klanten. Bekijk het aanbod aan slippertjes bedrukken snel. 

Sorteer op
Toon
Wat zeggen onze klanten?
Bianca
Ik kocht stevige papieren tasjes. Deze waren zeer stevig ..
Toon gehele recensie
Ik kocht stevige papieren tasjes. Deze waren zeer stevig en precies wat ik zocht. Het product werd snel geleverd en ik werd zeer klantvriendelijk geholpen door het personeel. Een prettig bedrijf om zaken mee te doen!
Ruimtemeesters
Complimenten aan Remco, hij dacht mee en kwam met goede v..
Toon gehele recensie
Complimenten aan Remco, hij dacht mee en kwam met goede voorstellen, levering met deadline was geen enkel probleem voor Loopper.
Perky Fuel
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Gillian
Prima ervaring, snel antwoord per mail / telefoon en een ..
Toon gehele recensie
Prima ervaring, snel antwoord per mail / telefoon en een snelle levering van de producten.