21 jaar ervaring
Gratis digitaal voorbeeld
Persoonlijke service
Wij zijn er voor je 020 504 5713
Wij zijn gesloten
promo@loopper.com
Wij antwoorden binnen 1 uur (09:00 - 17:30)

Wij zijn Loopper | Dit is ons verhaal

Over ons

Over ons

Loopper is een gloednieuw e-commerce bedrijf met 20 jaar ervaring in de premium groothandel relatiegeschenken industrie. Als internationaal bedrijf, hebben we partners en klanten van over de hele wereld en bieden we promotionele producten, variërend van flash drives tot accessoires aan. Wat Loopper onderscheid zichzelf van andere groothandel e-commerce bedrijven vanwege het vermogen om hoge kwaliteit en premium goederen te leveren met uitstekend maatwerk op basis van de behoeften van onze klant. Wat ons een drijvende kracht maakt is onze toewijding aan klanten en ons team. Positiviteit en ambitie zijn de kern van de Loopper familie, en als klant, zal je dit merken wanneer je contact opneemt met onze accountmanagers.

Met een internationaal team werken vanuit ons kantoor in Amsterdam. Vanuit hier voorzien we een groot deel van Europa van promotionele producten in meerdere talen. Op dit moment kunnen wij jou helpen in het Engels, Nederlands, Duits, Frans, Spaans en Italiaans. Bestaande uit medewerkers van alle leeftijden en identiteiten, hanteren wij een inclusieve benadering van teambuilding en de resultaten zijn altijd uitstekend geweest. We work hard and we play hard! We houden altijd in gedachten dat onze klanten ons belangrijkste bezit zijn, samen met onze creatieve kracht en relatiegeschenken van hoge kwaliteit. Wat ons uniek maakt in ons vakgebied is dat we een enorm scala aan mogelijkheden hebben op het gebied van productie. Wij spelen in op de visies van onze klanten als het gaat om hun merk en promotieartikelen. Samen creëren we de perfecte vorm van brand awareness.

Voor jou als klant betekent dit dat je altijd te maken krijgt met zeer gemotiveerde mensen met een enorme kennis van zaken. Onze accountmanagers worden ondersteund door onze in-house designers, customer service, online marketing afdeling, webdevelopers en financiële afdeling.

Met twintig jaar ervaring kunnen wij u verzekeren dat uw project en opdrachten in goede handen zijn. Ons verhaal gaat verder, we blijven hard werken om onszelf en onze service nog meer te verbeteren.

Wat zeggen onze klanten?
Robert
zoals gezegd snelle en correcte service
Hans
Zeer vriendelijk personeel en goed overleg met proefdruk...
Toon gehele recensie
Zeer vriendelijk personeel en goed overleg met proefdruk. Super snel geregeld. Er werd direct gereageerd. Ik hoop dat jullie dit kunnen blijven volhouden!!
M.
Fijn contact, snel geleverd, goede prijs, mooi resultaat ..
Toon gehele recensie
Fijn contact, snel geleverd, goede prijs, mooi resultaat zoals besteld.
miranda
snelle levering en goed contact. telefonisch goed bereikb..
Toon gehele recensie
snelle levering en goed contact. telefonisch goed bereikbaar en zeer klantvriendelijk.
Mockup Gratis digitaal voorbeeld Binnen 1 uur!
Wij zijn trots op de snelle en kwalitatieve service die we bieden, elke keer weer! Binnen 1 uur van het aanvragen van een offerte of het plaatsen van een bestelling sturen wij een vrijblijvend digitaal voorbeeld naar je toe. Zo zorgen we voor een goede start om die deadline te behalen!
Custom made Custom
made
Creëer jouw eigen product!
Wij doen er alles aan om onze klanten blij te maken, met meer dan 6000 producten die met logo of tekst bedrukt kunnen worden. Heb jij iets speciaals in gedachte? Wij hebben ons eigen team om jouw idee om te zetten in een product. Van idee naar productie in een handomdraai!
Experience 21 jaar ervaring Geef ons een uitdaging!
Met onze 21 jaar ervaring kunnen wij met zekerheid zeggen dat persoonlijk contact en kennis van producten van groot belang is. Wij onderscheiden ons van de rest door altijd een accountmanager toe te wijzen aan een project die meedenkt zodat we samen het beste resultaat kunnen behalen.