Wij zijn er voor je 020 504 5713
Wij zijn gesloten
promo@loopper.com
Wij antwoorden binnen 1 uur (09:00 - 17:30)

Wij zijn Loopper | Dit is ons verhaal

Over ons

Over ons

Opgericht in 2018, is Loopper gevestigd in Amsterdam, Nederland, dicht bij het centrum. 🇳🇱 Het bedrijf profiteert van 20 jaar ervaring van de zusteronderneming, producent van USB-sticks. Met een hardwerkend en divers team van 35 jonge werknemers uit 9 verschillende nationaliteiten, barstend van ideeën, heeft Loopper deze uitgebreide expertise benut om meer dan 10.000 bedrijven in 10 Europese landen tevreden te stellen sinds de oprichting.🌍

 

De naam "Loopper" weerspiegelt onze toewijding om flexibele, op maat gemaakte oplossingen te bieden voor projecten van alle groottes, die zowel met lokale als internationale doelgroepen resoneren.

 

Bij nadere beschouwing van wat we bieden, biedt Loopper meer dan 6.000 promotionele producten, variërend van waterflessen en notitieboekjes tot kleding en snoep. Deze producten onderstrepen de cruciale rol van tastbare branding in het tijdperk van vandaag, waar betekenisvolle klantinteracties van het grootste belang zijn. Ze dienen niet alleen als blijvende herinneringen aan uw merk, maar transformeren ook opkomende interesses in blijvende klantrelaties. In lijn met onze ethos omvat onze selectie duurzame producten die zijn afgeleid van materialen zoals melkpakken, rPET en oceaanplastic.

 

Ontdek de collectie van Loopper en verhef het imago van uw merk met kwaliteit en een vooruitstrevende aanpak. Samen kunnen we de perfecte vorm van merkherkenning creëren! 🚀
 

Bij looper begrijpen we dat elke doelgroep unieke behoeften heeft. Met meer dan 6000 aanpasbare promotiegeschenken bedienen we een een diverse klantenkring:

 
  • Openbare Instellingen: Ontdek op maat gemaakte oplossingen om boodschappen effectief en professioneel over te brengen.
  • Bedrijven: Vind een breed scala aan producten om uw merk te versterken en duurzame relaties met klanten op te bouwen.
  • Onderwijsinstellingen: Bied gepersonaliseerde items aan om trots en saamhorigheid onder studenten en personeel te bevorderen
  • Kleine Ondernemers: Gebruik Loopper om uw merkaanwezigheid te vergroten en een trouwe klantenbasis op te bouwen.
  • Evenementenplanners: Vind oplossingen voor evenementen van elke omvang en creëer onvergetelijke ervaringen met op maat gemaakte geschenken.
  • Individuen en Families: Maak elke viering onvergetelijk met onze aanpasbare geschenken en voeg een persoonlijke touch toe.
Loopper is uw one-to-shop voor het perfecte cadeau, toegewijd aan kwaliteit en klanttevredenheid.

Loopper werkt nauw samen met honderd leveranciers in Polen, het Verenigd Koninkrijk, Spanje en Nederland, om ervoor te zorgen dat alle producten in Europa worden bedrukt. Dit uitgebreide netwerk van leveranciers biedt een aanzienlijk voordeel, waardoor we meer flexibiliteit hebben, een diversiteit aan productaanbiedingen kunnen bieden en concurrerender kunnen zijn in prijsstelling. Grotendeels dankzij ons inkoop team hebben we een sterke en betrouwbare relatie met onze leveranciers ontwikkeld, wat consistentie en kwaliteit in al onze producten garandeert.

Wat zeggen onze klanten?
Debora
Ontwerpen maken gaat snel en gemakkelijk. Communicatie is..
Toon gehele recensie
Ontwerpen maken gaat snel en gemakkelijk. Communicatie is vriendelijk. Product helemaal zoals verwacht!
Charon
Ik ben erg tevreden over de afhandeling van mijn bestelli..
Toon gehele recensie
Ik ben erg tevreden over de afhandeling van mijn bestelling op Loopper.nl.
Het Zeeuws Orkest
goede communicatie!
Stephanie
De communicatie met Isabelle verliep heel soepel, ze dach..
Toon gehele recensie
De communicatie met Isabelle verliep heel soepel, ze dacht ook helemaal mee met mijn noden. Ik ben tevreden!
Mockup Gratis digitaal voorbeeld Binnen 1 uur!
Wij zijn trots op de snelle en kwalitatieve service die we bieden, elke keer weer! Binnen 1 uur van het aanvragen van een offerte of het plaatsen van een bestelling sturen wij een vrijblijvend digitaal voorbeeld naar je toe. Zo zorgen we voor een goede start om die deadline te behalen!
Custom made Custom
made
Creëer jouw eigen product!
Wij doen er alles aan om onze klanten blij te maken, met meer dan 6000 producten die met logo of tekst bedrukt kunnen worden. Heb jij iets speciaals in gedachte? Wij hebben ons eigen team om jouw idee om te zetten in een product. Van idee naar productie in een handomdraai!
Experience 22 jaar ervaring Geef ons een uitdaging!
Met onze 22 jaar ervaring kunnen wij met zekerheid zeggen dat persoonlijk contact en kennis van producten van groot belang is. Wij onderscheiden ons van de rest door altijd een accountmanager toe te wijzen aan een project die meedenkt zodat we samen het beste resultaat kunnen behalen.