Koekjes bedrukken

Wil je graag koekjes bedrukken om zo jouw bedrijf te promoten en te helpen groeien? Een koekje bedrukken is een goed idee en nuttig voor de gebruiker. Het wordt altijd gewaardeerd als geschenk. Je kunt koekjes laten bedrukken en schenken aan potentiële klanten om jouw merk te versterken. Of deel ze uit aan zakenpartners en werknemers om hen te bedanken voor hun inzet. Hoe dan ook, koekjes bedrukken goedkoop bij Loopper is garantie voor succes. Bestel direct of vraag een vrijblijvend digitaal voorbeeld aan. Heb je vragen? Neem contact met ons op en wij vertellen je alles over koekjes drukken. 

Sorteer op
Toon
Stroopwafels | Metalen blik | 8 stuks
Stroopwafels | Metalen blik | 8 stuks
vanaf 25 stuks
Woensdag 01 Mei 2024
5,69 per stuk
All-in prijs p.s voor 250 stuks
Bekijk
Offerte
Vandaag besteld, in 8 werkdagen geleverd
Nederlandse wafels | Plastic zak | 8 stuks
Nederlandse wafels | Plastic zak | 8 stuks
vanaf 25 stuks
Woensdag 01 Mei 2024
3,42 per stuk
All-in prijs p.s voor 250 stuks
Bekijk
Offerte
Vandaag besteld, in 8 werkdagen geleverd
Koekblik rond | 340g koekjes | full colour sticker
Koekblik rond | 340g koekjes | full colour sticker
vanaf 250 stuks
Vrijdag 03 Mei 2024
7,41 per stuk
All-in prijs p.s voor 250 stuks
Bekijk
Offerte
Vandaag besteld, in 10 werkdagen geleverd
Gepersonaliseerde koek | 3,8x3,8cm | 1 stuk per zakje | Bedrukking op de koek
Gepersonaliseerde koek | 3,8x3,8cm | 1 stuk per zakje | Bedrukking op de koek
vanaf 200 stuks
Maandag 20 Mei 2024
2,26 per stuk
All-in prijs p.s voor 250 stuks
Bekijk
Offerte
Vandaag besteld, in 21 werkdagen geleverd

Een lekkere stroopwafel, chocolate chip cookie of gelukskoekjes, niemand zegt nee tegen een smakelijke giveaway. Heeft u klanten op bezoek, of staat u op een evenement, een koekje bij de koffie met uw logo op de verpakking geeft dan altijd een goede indruk. Koekjes met logo bedrukken is bij de meeste producten inbegrepen in de prijs met een all-over bedrukking. Bestel nu of vraag een offerte aan en ontvang altijd een gratis drukproef binnen 1 uur. Zo bent u altijd verzekerd van een goed resultaat.
 

Koekjes met logo

Wij streven er altijd naar om het bestellen van jouw koekjes met logo zo gemakkelijk en efficiënt mogelijk te maken. Het kiezen en bestellen van jouw koekjes met eigen logo gaat bij ons snel en gemakkelijk. Ben je al bekent met ons proces? Laat dan direct koekjes bedrukken met logo. Nadat je jouw favoriete koekje hebt gekozen, vraag je een offerte en een gratis digitaal voorbeeld aan. Beide worden binnen een zeer korte tijd via e-mail toegestuurd, zodat er geen vertraging ontstaat met jouw deadlines. Je krijgt een persoonlijke accountmanager toegewezen die jouw aanspreekpunt zal zijn als er vragen zijn over jouw koekje met logo. Ben je opzoek naar koekjes bedrukken kleine oplage? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn er om jou te helpen de perfecte koekjes te vinden, dus neem nu contact met ons op! 

Bedrukte koekjes

De laatste jaren is de trend van bedrukte koekjes in een duidelijke richting gegaan. Steeds meer klanten kiezen voor duurzame koekjes bedrukt om hun merk te laten opvallen. Voor een bedrijf zijn koekjes bedrukken snel een afspiegeling van de waarden en bedrijfscultuur, dus met een duurzaam koekje bedrukt profileert jouw bedrijf zich als verantwoord en vooruitstrevend. Loopper is altijd op de hoogte van de laatste trends voor koekjes en biedt een breed scala van verschillende bedrukbare koekje types. Een andere trend is de behoefte aan kortere levertijden voor bedrukte koekjes snelle levering. Evenementen en beurzen worden tegenwoordig op kortere termijn gepland, en daarom is het voor elk bedrijf belangrijk om een partner te hebben die betrouwbaar is en zich snel aan nieuwe eisen kan aanpassen. Wij weten dat het soms dringend is om een bedrukt koekje te krijgen, en wij zullen altijd ons best doen om aan jouw deadlines en levertijden te voldoen. Met Loopper kun je spontaan blijven en jouw bedrukte koekjes snel geleverd krijgen. Vraag nu een gratis offerte aan en je zult aangenaam verrast zijn over de leverdatum! 

Gepersonaliseerde koekjes

Loopper heeft 22 jaar ervaring met gepersonaliseerde koekjes. Ons persoonlijke advies, de hoge kwaliteit promotionele koekjes en de korte levertijden zijn slechts enkele van de vele redenen waarom onze klanten kiezen om met ons te werken. Het is belangrijk voor ons om te begrijpen wat jij van plan bent met jouw op maat gepersonaliseerde koekje om je zo goed mogelijk te helpen tijdens het hele proces. Van het kiezen van jouw koekje en jouw bedrukking tot de eindlevering. Onze service eindigt niet bij het verzenden van de koekjes gepersonaliseerd met jouw logo, aangezien wij altijd graag feedback willen om er zeker van te zijn dat je absoluut tevreden bent. Bij Loopper kun je jouw luxe koekjes bedrukken en ben je er zeker van dat dit gebeurt tegen de beste prijs. Wij streven naar zowel kwaliteit als concurrerende prijzen om je het beste koekje gepersonaliseerd aan te bieden. Probeer het zelf uit en neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende offerte en digitaal ontwerp van jouw gepersonaliseerde koekjes. 

Koekjes met tekst

Bij het kiezen van jouw koekjes met tekst zijn er een paar dingen die je moet overwegen. Ten eerste moeten jouw koekjes passen bij de doelgroep en hun voorkeuren. Kies voor koekjes met opdruk die de kenmerken hebben die jouw doelgroep waardeert. Maar het is niet alleen belangrijk om de relatiegeschenken koekjes aantrekkelijk te maken voor jouw doelgroep, maar ook om jouw promotieboodschap te laten opvallen. Onze ervaren accountmanagers kennen ons gehele assortiment en kunnen je helpen bij het kiezen van een koekje met tekst met alle benodigde kenmerken. Ook is het inbegrepen in onze service om te helpen bij het kiezen van de kleur van de koekjes opdruk die het beste past bij het formaat en de lay-out van jouw logo of reclameslogan om samen een perfect promotioneel product te creëren. Om er zeker van te zijn dat jouw koekjes er precies zo uit komen te zien zoals je wilt, krijg je een gratis digitaal voorbeeld voordat je jouw bestelling afrondt. Neem nu contact op om ons uitstekende advies te ervaren! 

Koekjes met foto

Nadat jouw koekjes met foto geproduceerd en zorgvuldig verpakt zijn, worden ze zo snel mogelijk verzonden naar de door jouw gekozen locatie(s). Vooral met een koekje met foto is het belangrijk om voorzichtig te zijn om mogelijke schade tijdens de verzending te voorkomen. Wij besteden de uiterste zorg aan jouw koekjes zodat je ze van dezelfde hoge kwaliteit ontvangt zoals wij ze verzonden hebben. Zodra de promotie koekjes zijn aangekomen zorgt jouw persoonlijke accountmanager ervoor dat de koekjes zijn zoals je verwacht dat ze zijn. Door koekjes met print te verspreiden op evenementen, beurzen of op kantoor zal je de bekendheid van jouw merk vergroten en de relaties met klanten en partners versterken. De merchandise van koekjes is perfect voor de lange termijn, omdat ze lang gebruikt zullen worden en jouw merk zichtbaar zullen maken voor een groot publiek. Maak nu gebruik van de reclame-attracties van op maat gemaakte koekjes en profiteer van de blijvende voordelen van koekjes printen! 

Groothandel koekjes

Als vooraanstaand koekjes groothandel, zorgen wij ervoor dat wij de nieuwste en meest hoogwaardige machines en producten gebruiken tijdens het bedrukken van jouw groothandel koekjes. In het algemeen kan je kiezen tussen een normale bedrukking, die één tot vier kleuren omvat, en een full colour bedrukking. De techniek die gebruikt wordt voor jouw reclame koekjes varieert naargelang de textuur en kenmerken van het gekozen koekje, maar een van de meest gebruikte technieken is de tampondruk. Afhankelijk van het type kan het ook mogelijk zijn om jouw groothandel koekje te graveren of te borduren. Om de opdruk op jouw koekje groothandel voor te bereiden hebben wij eerst jouw logo of reclameslogan in hoge resolutie nodig. Jouw persoonlijke accountmanager kan je helpen met het converteren van jouw bestand en andere technische zaken. Daarna ontvang je een gratis digitaal voorbeeld om er zeker van te zijn dat jouw koekjes ontwerp eruitziet zoals je dat wil. Samen met jouw persoonlijke accountmanager en ons ontwerpteam kun je de laatste aanpassingen maken voordat je jouw bestelling afrondt. Wij zullen dan zorgen voor de hoge kwaliteit print van jouw koekjes. Ervaar zelf hoe gemakkelijk en handig het is om bij Loopper te bestellen en ontvang vandaag nog jouw gratis digitaal voorbeeld van jouw koekjes leverancier!