Wij zijn er voor je 020 504 5713
Wij zijn gesloten
promo@loopper.com
Wij antwoorden binnen 1 uur (09:00 - 17:30)

Verzend en levering

Verzending

Voor verzending en levering maken wij gebruik van verschillende koeriersdiensten. Hierbij selecteren wij altijd de beste keuze voor jouw order. Deze selectie wordt gedaan aan de hand van de volgende aspecten:
  • Aantallen
  • Locatie van levering
  • Levertijd
  • Duurzaamheid
Zodra de vervoerder is geselecteerd kan jouw accountmanager de track & trace verstrekken zodat je jouw order kan volgen. 

Levering

Wij maken een onderscheid tussen onbedrukte en bedrukte producten als het neerkomt op de leveringstijd. De levertijden verschillen per product, maar we kunnen onderstaande gangbare levertijden bieden:

Onbedrukt:
  • 3-5 werkdagen
Bedrukt:
  • Tot 250 stuks (1 kleur 1 positie) vanaf 5 werkdagen met een maximum van 10 werkdagen 
  • Tot 500 stuks (1 kleur 1 positie) vanaf 7 werkdagen met een maximum van 15 werkdagen.
  • Tot 1000 stuks (1 kleur 1 positie) vanaf 10 werkdagen tot 18 werkdagen
  • Vanaf 1000 stuks: Levertijden voor 1000+ stuks doen wij graag in overleg, vraag jouw accountmanager naar de verwachte levertijd voor jouw product.

Mocht de levertijd langer zijn dan aangegeven werkdagen zal jouw accountmanager je daarvan zo snel mogelijk op de hoogte brengen. Deze levertijden zijn een indicatie en kunnen in sommige gevallen afwijken. Je accountmanager is altijd op de hoogte van de specifieke levertijden zodra de order bevestigd is. 

Deadlines

Veel van onze klanten werken met deadlines. Om voor een soepel order proces te kunnen zorgen vragen wij om eventuele deadlines in het begin aan te geven. Zo kunnen wij jouw de beste hulp en assistentie aanbieden.
Wat zeggen onze klanten?
Kim
Dit is de eerste keer dat ik bij Loopper heb besteld, en ..
Toon gehele recensie
Dit is de eerste keer dat ik bij Loopper heb besteld, en de samenwerking met Jessica was erg prettig. Ze gaf snel antwoorden en was erg behulpzaam, ben hartstikke blij met het resultaat van het bestelde product en onze gasten vonden het ook geweldig! Nogmaals bedankt Jessica!
ruben
top product. Snelle levering
Ron
Na een vraag die ik had werd er snel gereageerd. Dat is a..
Toon gehele recensie
Na een vraag die ik had werd er snel gereageerd. Dat is altijd prettig. De levering was snel en netjes ingepakt. Geen enkel punt van kritiek!
Lidia Engelen
Gebruikersvriendelijke website en persoonlijke service.
Mockup Gratis digitaal voorbeeld Binnen 1 uur!
Wij zijn trots op de snelle en kwalitatieve service die we bieden, elke keer weer! Binnen 1 uur van het aanvragen van een offerte of het plaatsen van een bestelling sturen wij een vrijblijvend digitaal voorbeeld naar je toe. Zo zorgen we voor een goede start om die deadline te behalen!
Custom made Custom
made
Creëer jouw eigen product!
Wij doen er alles aan om onze klanten blij te maken, met meer dan 6000 producten die met logo of tekst bedrukt kunnen worden. Heb jij iets speciaals in gedachte? Wij hebben ons eigen team om jouw idee om te zetten in een product. Van idee naar productie in een handomdraai!
Experience 22 jaar ervaring Geef ons een uitdaging!
Met onze 22 jaar ervaring kunnen wij met zekerheid zeggen dat persoonlijk contact en kennis van producten van groot belang is. Wij onderscheiden ons van de rest door altijd een accountmanager toe te wijzen aan een project die meedenkt zodat we samen het beste resultaat kunnen behalen.