Home / Blog
17-04-2023, Geplaatst door unknown

Aquafresh

Naast ons ruime aanbod aan promotionele items op Loopper bieden wij ook compleet eigen ontworpen producten aan. Bij onze special projects afdeling wordt er met bedrijven gewerkt die net even dat stapje extra nodig hebben om hun promo items compleet naar eigen huisstijl te ontwerpen of zelfs een stapje verder, een eigen product te produceren. Voor deze Koningsdag hebben wij samengewerkt met Haleon voor het tandpasta merk Aquafresh. Het resultaat is een pakketje van vrolijke, tijdelijke tattoos voor jong en oud! Spot jij ze ook deze Koningsdag?

 


Boni

De supermarkt Boni benaderde Loopper Special Projects met een uitdagende opdracht: in korte tijd een leuke promotie voor kinderen maken. Loopper ging meteen aan de slag en kon binnen 6 weken een project presenteren waar we erg trots op waren.

Paracords

Klanten van Boni zouden bij elke 15 euro die ze in de winkel zouden besteden een leuke giftpack ontvangen met twee meter paracord touw en een gesp. Met behulp van een instructiefolder en diverse Youtube-instructiefilmpjes konden kinderen leren hoe ze mooie armbanden konden maken. Boni heeft momenteel 44 supermarkten. Om al deze supermarkten te voorzien van de paracords heeft Loopper 1,5 miljoen paracords geproduceerd in 20 verschillende kleuren.

Marketing

Naast het bedenken van het concept van de paracords en het produceren ervan, heeft Loopper ook alle marketing aspecten voor Boni verzorgd. We ontwierpen alle posters, banners en social media materiaal, en waren ook verantwoordelijk voor het maken van de brochure en de tutorial video's op hun Youtube kanaal. We hopen dat Boni supermarkten en hun klanten lang plezier zullen beleven aan deze promotie.  

Royal Canin

Royal Canin benaderde Loopper met een origineel idee. Het luxe relatiegeschenk dat zij in gedachten hadden, zou de hersenen van zowel katten als honden stimuleren. Loopper kreeg de opdracht om dit product te ontwerpen en te produceren. Nu zijn wij bij Loopper altijd in voor een uitdagende opdracht en we zijn dan ook meteen aan de slag gegaan!

Gepersonaliseerde voerbakjes

Zoals elk jaar was Royal Canin op zoek naar een leuke en originele premium voor Werelddierendag, zodat huisdiereigenaren hun huisdier op deze speciale dag extra konden verwennen. Ons Loopper team stak de koppen bij elkaar en het idee ontstond om een op maat gemaakte voerbak te ontwikkelen. Natuurlijk niet zomaar een voerbak, maar eentje die 100% milieuvriendelijk is en waar de naam van het huisdier in gegraveerd kan worden voor die extra persoonlijke touch.

Kattenspeeltje

Royal Canin wilde een leuk premium product weggeven wanneer klanten Royal Canin kattenvoerproducten kochten. Loopper kreeg de opdracht om dit item te creëren en te produceren. Het kattenspeelgoed werd geproduceerd in samenwerking met onze Chinese vestiging en het gehele transport werd door ons begeleid.

Hersentrainer

Royal Canin had het uitdagende idee om een premium product weg te geven die de hersenen van zowel katten als honden zou stimuleren. Onze accountmanagers bezochten diverse beurzen in China en stuitten uiteindelijk op een leuk hersentrainer speelgoed dat geschikt is voor beide huisdieren. Onze medewerkers in China selecteerden de meest geschikte fabriek voor de productie en begeleidden in samenwerking met het kantoor in Amsterdam het complete transportproces.

LED-halsband

Nog een leuk premium product van Royal Canin; een LED-lampje dat geschikt is om aan een halsband te bevestigen. Het belangrijkste doel van dit premium product was het garanderen van de veiligheid van de hond tijdens wandelingen in het donker of in een dichtbebost landschap. Klanten kregen dit premium product gratis bij aankoop van Royal Canin producten.  

Grolsch

Dus je hebt een goal gemist, omdat je precies op het verkeerde moment een biertje pakte? Dat is balen, zeker tijdens het WK! Grolsch probeerde met een oplossing te komen voor dit probleem en gaf Loopper de opdracht om een voor hun merk geschikt product te ontwerpen en te produceren dat dit probleem zou oplossen en op tijd voor het WK 2014.

Minibar

Loopper werd gevraagd een minibar te ontwerpen en te produceren die gemakkelijk in kleinere ruimtes zoals een woonkamer zou passen. Naast het feit dat de Grolsch Minibar te koop was op de Grolsch webshop, was hij ook onderdeel van een give-away actie. Ieder uur van 26 mei tot en met 6 juni maakte een klant kans op de minibar.

Tinnen borden

Wie kent ze niet, de iconische tinnen bordjes van Grolsch? Ze zijn al jaren te vinden in diverse kroegen en clubs in heel Europa. Op verzoek van Grolsch produceerde Loopper Special Projects verschillende modellen die gemakkelijk aan de muur kunnen worden gehangen en er geweldig uitzien.  

BMW

BMW en Loopper hebben al jaren een bijzondere relatie. De opening van hun nieuwe kantoor versterkte de relatie, omdat we nu slechts meters van elkaar verwijderd zijn. Het was dan ook normaal dat we een speciaal promotie product ontwierpen om het nieuwe gebouw te lanceren.

3D puzzel

Deze 3D puzzel is gemaakt door Loopper Special Projects ter ere van de opening van het nieuwe BMW gebouw. De puzzel is identiek aan het bedrijfsgebouw. Zowel gasten als klanten die aanwezig waren bij de openingsceremonie ontvingen een exemplaar van de puzzel.

Amsterdammertjes

BMW Amsterdam was op zoek naar een leuk cadeau om weg te geven aan hun klanten bij het ophalen van hun nieuwe auto. Samen met hen bedachten we een leuke sleutelhanger in de vorm van de bekende Amsterdamse verkeerspalen ofwel een 'Amsterdammertje' inclusief BMW logo.  

Warsteiner

Warsteiner is een van de merken waar Loopper veel custom-made producten voor heeft gemaakt. Warsteiner is een beroemde Duitse brouwerij die in 1753 werd opgericht. Begonnen als een kleine, lokale brouwerij, zijn ze nu uitgegroeid tot een brouwerij met 60 verschillende locaties over de hele wereld. Toen ze besloten hun naamsbekendheid in Nederland te vergroten, belden ze Loopper. Wij mochten voor hen verschillende producten ontwerpen en produceren.

Menukaart houder 

Deze menukaart houder bevat het Warsteiner logo en wordt gebruikt in tal van horecagelegenheden en evenementen om de naamsbekendheid van Warsteiner in Nederland en Duitsland te vergroten. Ze worden vanuit Warsteiner Duitsland gedistribueerd naar allerlei plaatsen in heel Europa.

Onderzetter houder

Net als bij de menuhouder is het logo van Warsteiner vet weergegeven. De onderzetter is meestal samen met de menukaart houder te vinden op diverse plaatsen in Nederland en Duitsland. Barmat Last but not least, een barmat, ook voorzien van het Warsteiner logo. Komt altijd van pas achter de bar, in cafés of bij evenementen. Net als de menu- en onderzetter houders vindt de distributie van deze artikelen plaats vanuit Warsteiner Duitsland.  

Borussia Dortmund

BVB is al jaren een trouwe klant van Loopper, met vele geweldige producten om te laten zien. We hebben wedstrijden bezocht en ons verdiept in hun cultuur om de geest en sfeer van de trouwe fans en spelers van Borussia Dortmund te kunnen begrijpen, zodat we de beste producten konden leveren.

Schommelende Emma

Voor kinderen van 10 maanden tot 3 jaar was BVB op zoek naar een schattig extra product om te verkopen in hun fanshops. Loopper Special Projects kwam met het idee van een hobbelpaard in de vorm van BVB's mascotte, Emma. Het hobbelpaard werd volledig ontworpen door ons in-house design team en vervolgens geproduceerd in China. De Rocking Emma is gemaakt van hout en pluche.

Emma spaarpot

BVB is altijd op zoek naar nieuwe en innovatieve producten om te verkopen in haar fan- en webshops. Loopper creëerde een spaarpot in de vorm van de mascotte van BVB, Emma. Binnen enkele dagen stond het volledige concept op papier door ons in-house design team. Tegelijkertijd testten onze Chinese collega's de haalbaarheid van het project bij verschillende fabrieken en stonden onze accountmanagers in voor de zeer competitieve offerte. Door de nauwe samenwerking tussen alle partijen kon de uiteindelijke productie al een week na de introductie van het concept van start gaan.

Notitieboekje

BVB had de wens om diverse kantoorbenodigdheden te verkopen in hun fan- en webshops. Een van deze kantoorbenodigdheden was een notitieboek. Het notitieboekje is gepersonaliseerd met het logo van BVB in reliëf op zowel de kaft als de binnenkant.

A4 map

BVB wilde het assortiment kantoorbenodigdheden dat in haar fan- en webshops wordt verkocht uitbreiden. Naast het notitieboekje creëerde en produceerde Loopper ook een gepersonaliseerde A4-map met het logo van BVB subtiel verwerkt in de cover.

Babyboek

Voor de jongste fans van BVB creëerde en produceerde Loopper het zogenaamde 'Baby Book'. Dit boekje is gemaakt van zeer zacht materiaal waarin verschillende tastbare elementen zijn verwerkt. Passend zijn deze elementen vooral gerelateerd aan voetbal en de mascotte 'Emma'.

Vogelhuisje

Natuurlijk kunnen dieren niet achterblijven. Daarom bedacht onze eigen designafdeling een op maat gemaakt vogelhuisje, volledig passend bij de stijl en kleuren van BVB.
Wat zeggen onze klanten?
Vivian
Goede communicatie, vriendelijke verkoper die zaken profe..
Toon gehele recensie
Goede communicatie, vriendelijke verkoper die zaken professioneel opvolgt. Geleverd binnen afgesproken deadline, product zoals verwacht
Eric Andersen
rugzakjes hadden goede prijs kwaliteit, in meerdere hoeve..
Toon gehele recensie
rugzakjes hadden goede prijs kwaliteit, in meerdere hoeveelheden te bestellen en geleverd zoals beloofd. Snelle reactie na bestelling en werd ook persoonlijk even gebeld
Roy Ramaekers
Via Google kwam ik uit op Loopper-nl en zoals iedereen he..
Toon gehele recensie
Via Google kwam ik uit op Loopper-nl en zoals iedereen heb je dan altijd effe vraagtekens hierbij, maar moet zeggen dat alle vraagtekens meteen weg werden genomen door de snelle reactie en actie van de klantenservice. Betaling ging makkelijk inclusief BTW factuur. Snelle levering met een track en trace erbij.
Stephanie
De communicatie met Isabelle verliep heel soepel, ze dach..
Toon gehele recensie
De communicatie met Isabelle verliep heel soepel, ze dacht ook helemaal mee met mijn noden. Ik ben tevreden!
Mockup Gratis digitaal voorbeeld Binnen 1 uur!
Wij zijn trots op de snelle en kwalitatieve service die we bieden, elke keer weer! Binnen 1 uur van het aanvragen van een offerte of het plaatsen van een bestelling sturen wij een vrijblijvend digitaal voorbeeld naar je toe. Zo zorgen we voor een goede start om die deadline te behalen!
Custom made Custom
made
Creëer jouw eigen product!
Wij doen er alles aan om onze klanten blij te maken, met meer dan 6000 producten die met logo of tekst bedrukt kunnen worden. Heb jij iets speciaals in gedachte? Wij hebben ons eigen team om jouw idee om te zetten in een product. Van idee naar productie in een handomdraai!
Experience 22 jaar ervaring Geef ons een uitdaging!
Met onze 22 jaar ervaring kunnen wij met zekerheid zeggen dat persoonlijk contact en kennis van producten van groot belang is. Wij onderscheiden ons van de rest door altijd een accountmanager toe te wijzen aan een project die meedenkt zodat we samen het beste resultaat kunnen behalen.