Home / Blog
02-11-2022, Geplaatst door unknown

Ontdek vandaag nog digitaal printen bij ons!

Digitaal drukken is een techniek waarbij computergegevens in een continue stroom rechtstreeks van de computer naar de drukmachine gaan. Bij deze drukoptie worden veel processen gebruikt, zoals inkjet- of laserprinten. Deze techniek heeft enkele voordelen ten opzichte van andere processen, zoals het feit dat het printen in een continue stroom gebeurt, waardoor de printtijden worden geoptimaliseerd, maar ook het feit dat het printen op aanvraag gebeurt, waardoor er minder papierafval is en er minder chemisch afval ontstaat omdat er geen drukplaten worden gebruikt. ♻️ Digitaal printen wordt bij Loopper gebruikt om verschillende producten te bedrukken zoals textiel (jas, t-shirt), briefpapier (visitekaartjes, flyers, brochures, catalogus) of zelfs thermosflessen. 👕 En het beste deel? Wij bieden maatwerk met uw logo op een groot aantal producten! 😍 Geïnteresseerd in deze methode? Bezoek onze pagina 'digitaal drukken' om alle producten te zien die met digitaal drukken kunnen worden gepersonaliseerd door hier te klikken!
Wat zeggen onze klanten?
Marillion
Verschillende offertes opgevraagd. Professionele en perso..
Toon gehele recensie
Verschillende offertes opgevraagd. Professionele en persoonlijke benadering.
Het Zeeuws Orkest
goede communicatie!
Cindy
Snel en vriendelijk geholpen en snelle levering uit voorr..
Toon gehele recensie
Snel en vriendelijk geholpen en snelle levering uit voorraad. Kortom top!
Jacqueline
Op mijn verzoek geen 25 bekers met logo besteld , maar 12..
Toon gehele recensie
Op mijn verzoek geen 25 bekers met logo besteld , maar 12. De mokken die ik op het oog had waren geen optie. Maar doordat het ontwerpteam heeft meegedacht zijn we toch tot een bestelling gekomen! Bedankt
Mockup Gratis digitaal voorbeeld Binnen 1 uur!
Wij zijn trots op de snelle en kwalitatieve service die we bieden, elke keer weer! Binnen 1 uur van het aanvragen van een offerte of het plaatsen van een bestelling sturen wij een vrijblijvend digitaal voorbeeld naar je toe. Zo zorgen we voor een goede start om die deadline te behalen!
Custom made Custom
made
Creëer jouw eigen product!
Wij doen er alles aan om onze klanten blij te maken, met meer dan 6000 producten die met logo of tekst bedrukt kunnen worden. Heb jij iets speciaals in gedachte? Wij hebben ons eigen team om jouw idee om te zetten in een product. Van idee naar productie in een handomdraai!
Experience 22 jaar ervaring Geef ons een uitdaging!
Met onze 22 jaar ervaring kunnen wij met zekerheid zeggen dat persoonlijk contact en kennis van producten van groot belang is. Wij onderscheiden ons van de rest door altijd een accountmanager toe te wijzen aan een project die meedenkt zodat we samen het beste resultaat kunnen behalen.