Bedankt!

Bedankt voor het plaatsen van jouw bestelling bij Loopper. Wij gaan meteen aan de slag met jouw bestelling
 

Bevestiging per e-mail

Je ontvangt een e-mail met jouw orderbevestiging. Geen e-mail binnen een uur? Controleer jouw spamfolder of neem contact op met jouw accountmanager, er kan een typefout in jouw e-mailadres zitten.

Status bestelling

Wij controleren uw bestelgegevens en zorgen ervoor dat alles compleet is. Als er iets ontbreekt, nemen we binnen 1 werkdag contact met je op. Als je de digitale drukproef al hebt goedgekeurd, kunnen we de productie starten en een tracking link sturen zodra je bestelling klaar is om verzonden te worden.

Factuur

Jouw eindfactuur wordt per e-mail toegestuurd. Je kunt deze ook hier downloaden:

Vragen

Kijk op onze FAQ-pagina voor eventuele vragen. Als jouw vraag er niet bij staat, neem dan gerust contact met ons op via chat of bel ons.

Wat zeggen onze klanten?
Steven
Goede maskers aangenaam om te dragen. Helaas voor sommige..
Toon gehele recensie
Goede maskers aangenaam om te dragen. Helaas voor sommigen wat te klein.
kindcentrum de Vijf Hoeven
Nette print, snel online geregeld. niets op aan te merken
Katleen
Altijd een vlotte communicatie met Loopper. Hartelijke e..
Toon gehele recensie
Altijd een vlotte communicatie met Loopper. Hartelijke en correcte hulp bij vragen. Bij problemen actief zoeken naar alternatieven en oplossingen voor gestelde vragen. Je kan hier met een gerust hart gepersonaliseerde producten bestellen. Heel fijne service.
pascal
Heel goede en snelle service. Persoonlijke aanpak en meed..
Toon gehele recensie
Heel goede en snelle service. Persoonlijke aanpak en meedenken met de klant. Super!
Mockup Gratis digitaal voorbeeld Binnen 1 uur!
Wij zijn trots op de snelle en kwalitatieve service die we bieden, elke keer weer! Binnen 1 uur van het aanvragen van een offerte of het plaatsen van een bestelling sturen wij een vrijblijvend digitaal voorbeeld naar je toe. Zo zorgen we voor een goede start om die deadline te behalen!
Custom made Custom
made
Creëer jouw eigen product!
Wij doen er alles aan om onze klanten blij te maken, met meer dan 6000 producten die met logo of tekst bedrukt kunnen worden. Heb jij iets speciaals in gedachte? Wij hebben ons eigen team om jouw idee om te zetten in een product. Van idee naar productie in een handomdraai!
Experience 22 jaar ervaring Geef ons een uitdaging!
Met onze 22 jaar ervaring kunnen wij met zekerheid zeggen dat persoonlijk contact en kennis van producten van groot belang is. Wij onderscheiden ons van de rest door altijd een accountmanager toe te wijzen aan een project die meedenkt zodat we samen het beste resultaat kunnen behalen.