21 jaar ervaring
Gratis digitaal voorbeeld
Persoonlijke service

Bedankt!

Bedankt voor het plaatsen van jouw bestelling bij Loopper. Wij gaan meteen aan de slag met jouw bestelling
 

Bevestiging per e-mail

Je ontvangt een e-mail met jouw orderbevestiging. Geen e-mail binnen een uur? Controleer jouw spamfolder of neem contact op met jouw accountmanager, er kan een typefout in jouw e-mailadres zitten.

Status bestelling

Wij controleren uw bestelgegevens en zorgen ervoor dat alles compleet is. Als er iets ontbreekt, nemen we binnen 1 werkdag contact met je op. Als je de digitale drukproef al hebt goedgekeurd, kunnen we de productie starten en een tracking link sturen zodra je bestelling klaar is om verzonden te worden.

Factuur

Jouw eindfactuur wordt per e-mail toegestuurd. Je kunt deze ook hier downloaden:

Vragen

Kijk op onze FAQ-pagina voor eventuele vragen. Als jouw vraag er niet bij staat, neem dan gerust contact met ons op via chat of bel ons.

Wat zeggen onze klanten?
Ellen Bogers
Goede communicatie, goed op tijd geleverd,mooie duurzame ..
Toon gehele recensie
Goede communicatie, goed op tijd geleverd,mooie duurzame fles.
Antoinette
Goed advies, snelle reactie en snelle levering. Leuk con..
Toon gehele recensie
Goed advies, snelle reactie en snelle levering. Leuk contact met de dame. Niets negatiefs aan te merken.
Jolande Olie
Bij Loopper communiceren ze persoonlijk en krijg je niet ..
Toon gehele recensie
Bij Loopper communiceren ze persoonlijk en krijg je niet het gevoel dat je een nummer bent. Pas en week na verzending kwam ik er achter dat er 7 regenmeters beschadigd waren aangekomen. Na melding werden er direct kosteloos tien nieuwe opgestuurd. Dat noem ik erg goede service!!
Laura Dijkstra
Persoonlijke begeleiding Goed bereikbaar Snelle levering ..
Toon gehele recensie
Persoonlijke begeleiding Goed bereikbaar Snelle levering Goed contact
Mockup Gratis digitaal voorbeeld Binnen 1 uur!
Wij zijn trots op de snelle en kwalitatieve service die we bieden, elke keer weer! Binnen 1 uur van het aanvragen van een offerte of het plaatsen van een bestelling sturen wij een vrijblijvend digitaal voorbeeld naar je toe. Zo zorgen we voor een goede start om die deadline te behalen!
Custom made Custom
made
Creëer jouw eigen product!
Wij doen er alles aan om onze klanten blij te maken, met meer dan 6000 producten die met logo of tekst bedrukt kunnen worden. Heb jij iets speciaals in gedachte? Wij hebben ons eigen team om jouw idee om te zetten in een product. Van idee naar productie in een handomdraai!
Experience 21 jaar ervaring Geef ons een uitdaging!
Met onze 21 jaar ervaring kunnen wij met zekerheid zeggen dat persoonlijk contact en kennis van producten van groot belang is. Wij onderscheiden ons van de rest door altijd een accountmanager toe te wijzen aan een project die meedenkt zodat we samen het beste resultaat kunnen behalen.