Rieten tassen bedrukken

Als je als bedrijf graag iets luxe wilt weggeven aan klanten of relaties, maar ook een boodschap wil meegeven dat je duurzaamheid belangrijk vindt, kies dan voor rieten tassen bedrukken bij Loopper. Omdat riet een 100% plantaardig product is en de grondstof volledig hernieuwbaar is, heeft de productie van rieten tassen een hele kleine CO2 voetafdruk. Wil je meer weten over welke duurzame producten wij gebruiken of gelijk de rieten tassen bestellen? Neem dan gelijk contact op met een van onze account managers.

Sorteer op
Toon
Tas | Riet en katoen | Eco
Tas | Riet en katoen | Eco
vanaf 50 stuks
Vrijdag 21 Juni 2024
4,58 per stuk
All-in prijs p.s voor 250 stuks
Bekijk
Offerte
Vandaag besteld, in 20 werkdagen geleverd

Rieten tassen met logo 

Als je rieten tassen met logo wilt laten bedrukken bij Loopper, kun je kiezen uit veel verschillende opties gemaakt van riet. Zo hebben wij onder andere luxe picknickmanden, strandtassen en zelfs tassen die ook als strandmat gebruikt kunnen worden!  Al deze producten hebben een verschillende grootte en daarom ook verschillende bedrukkingsoppervlakken. Kijk bij het kiezen van een tas dus niet alleen welke je het mooiste en meest gebruiksvriendelijk vindt, maar ook naar hoe deze het beste te bedrukken is met jouw logo of bedrijfsnaam.  

Bedrukte rieten tassen 

Rieten tassen zijn al jarenlang zeer populair om mee naar het strand te nemen. Het mooie is echter dat je de laatste jaren de rieten tas ook steeds vaker op straat ziet. Het is echt een mode item geworden. Bedrukte rieten tassen zijn daarom ideaal om reclame te maken voor jou als bedrijf. Mensen zullen de tas gebruiken om bijvoorbeeld boodschappen mee te doen en zullen op deze manier jouw bedrijfsnaam laten zien aan een groot winkelend publiek. 

Gepersonaliseerde rieten tassen 

Als je gepersonaliseerde rieten tassen gaat bestellen is het belangrijk dat jouw bedrijfsnaam of logo er goed uit komt te zien. Het is daarom goed om te weten dat rieten tassen het beste geschikt zijn om te bedrukken door middel van laser gravering, houd hierbij rekening als je een bedrukking gaat kiezen. Omdat wij van Loopper weten dat het lastig is om te weten wat dit precies inhoudt en hoe je hier rekening mee moet houden, staat er bij ons altijd een team van deskundigen voor je klaar die je kunnen helpen met het bedruk- en bestelproces. Je kunt ze telefonisch elke werkdag tussen 9 en 5 bereiken. 

Rieten tassen met tekst 

Als je rieten tassen met tekst gaat bedrukken geef je niet alleen een hip mode item weg aan je klanten of relaties, ook draag je een steentje bij aan een beter klimaat. Omdat riet een 100% plantaardig materiaal is, kost het produceren en bedrukken van de tas een stuk minder fossiele brandstoffen. Dit zorgt ervoor dat de CO2 voetafdruk die we samen achterlaten een stuk kleiner is dan bij bijvoorbeeld de productie van  ouderwetse plastic tasjes die je in de supermarkt kunt kopen. 

Rieten tassen met foto 

Als je producten wilt laten bedrukken en personaliseren denken mensen vaak dat ze gelijk een hele grote oplage moeten bestellen. Bij veel websites is dit ook zo en dit kan vervelend zijn voor de kleine ondernemer die helemaal niet zoveel producten nodig hebt. Bij Loopper kun je daarom al rieten tassen met foto bestellen vanaf enkel 25 stuks. Zo wordt de kleine ondernemer niet onnodig op hoge kosten gejaagd en hoeft hij alleen te bestellen wat hij of zij echt nodig heeft.  

Groothandel rieten tassen 

Als je graag een grote hoeveelheid goedkope rieten tassen wilt aanschaffen om ze vervolgens via jouw eigen kanalen door te verkopen, zit je ook bij Loopper helemaal op de juiste plek. Omdat wij al sinds de millenniumwisseling ervaring hebben met op grote schaal inkopen van allerlei producten, vooral uit Azië, kunnen wij je ook hiermee van dienst zijn. Als je opzoek bent naar een groothandel rieten tassen, kun je het beste gelijk even telefonisch contact opnemen met iemand van ons salesteam. Samen kunnen jullie een plan maken hoe je zo goedkoop mogelijk, een zo groot mogelijke hoeveelheid rieten tassen kunt aanschaffen.