Verzendtassen met logo

Ga je een winkel openen zoals bijvoorbeeld een kledingwinkel? En wil je dat de naam van jouw winkel beter zichtbaar is in het hele winkelgebied? Kies er dan voor om de aankopen van jouw klanten mee te geven in de verzendtassen met logo van Loopper. Naast dat het handig is voor de klanten om een goede kwaliteit tas te krijgen bij hun aankoop, kun jij voor een heel goede prijs reclame maken in het hele gebied omdat wij van Loopper jouw bedrijfsnaam of logo netjes op de tas zullen bedrukken. Wil je weten welk soort tas het beste bij jouw soort winkel past? Vraag het een van onze accountmanagers!

Sorteer op
Toon
Boodschappentas | Aanpasbaar patroon | RPET | Inclusief bedrukking
Boodschappentas | Aanpasbaar patroon | RPET | Inclusief bedrukking
vanaf 50 stuks
Vrijdag 03 Mei 2024
8,53 per stuk
All-in prijs p.s voor 250 stuks
Bekijk
Offerte
Vandaag besteld, in 10 werkdagen geleverd

Snelle levering

Snelle levering

Draagtas van plastic | Secos | Medium
Draagtas van plastic | Secos | Medium
vanaf 100 stuks
Vrijdag 26 April 2024
1,09 per stuk
All-in prijs p.s voor 250 stuks
Bekijk
Offerte
Vandaag besteld, in 5 werkdagen geleverd

Verzendtassen bedrukken 

Verzendtassen bedrukken is een ideale manier voor webshops om extra offline reclame te maken, zonder hoge kosten te hoeven maken. Omdat de verzendtassen stuk voor stuk gemaakt zijn van stevig materiaal zijn de producten die jij verstuurt niet alleen goed verpakt, ook maak je tegelijkertijd reclame voor jouw bedrijf, omdat jouw logo of naam op de tassen te zien is. Zo zullen jouw klanten hun bestelling eerder herkennen, langer onthouden en waarschijnlijk de volgende keer weer bij jou bestellen! 

Bedrukte verzendtassen 

Als je de bedrukte verzendtassen van Loopper gebruikt om aankopen van jouw klanten te verzenden, kunnen we garanderen dat je producten op een veilige manier verpakt zijn. Omdat wij uitsluitend gebruik maken van hoge kwaliteit tassen en verpakkingen, hoef je je, mits je een goede koerier gebruikt, geen zorgen te maken dat je spullen veilig aankomen bij de klanten. Wij kunnen hier zeker van zijn omdat wij al meer dan 22 jaar naar tevredenheid met dezelfde leveranciers en bedrukkers werken. 

Gepersonaliseerde verzendtassen 

Als bedrijf wil je graag professionaliteit uitstralen. Een professionele uitstraling zorgt ervoor dat je makkelijker potentiele klanten binnenhaalt en dat bestaande klanten langer klant zullen blijven. Verpakkingen zijn een belangrijk onderdeel van deze uitstraling. Als je gebruikt maakt van gepersonaliseerde verzendtassen, zullen je klanten eerder herkennen dat ze te maken hebben met een professionele, ervaren partner dan dat je gebruik maakt van bijvoorbeeld blanco plastic tasjes. 

Verzendtassen met tekst 

Ben je eigenaar van een restaurant en hangt jouw business grotendeels af van bezorging? Zorg er dan voor dat jouw bezorgverpakkingen goed in orde zijn. Laat bijvoorbeeld verzendtassen met tekst bedrukken bij Loopper. Je kiest een tas uit die jij mooi vindt én waarvan de maat goed bij jouw producten past en laat vervolgens hier vervolgens door ons een tekst naar keuze op printen. Een leuke en originele manier om je klanten een smakelijke maaltijd toe te wensen! 

Verzendtassen met foto 

Als je liever een wat geavanceerdere bedrukking op je verpakkingen wil laten bedrukken, kun je ervoor kiezen om verzendtassen met foto te bestellen. Je kunt bijvoorbeeld een foto van jouw bestseller gerecht maken en deze door ons op de tas laten bedrukken. Zo kun je eenvoudig aan al je klanten laten zien op welk gerecht jij het meest trots bent. Hopelijk bestellen ze volgende keer ook dit gerecht! 

Groothandel verzendtassen 

Wil je graag zoveel mogelijk verzendtassen bestellen, voor een zo laag mogelijke prijs? Kies er dan voor om groothandel verzendtassen te bestellen bij Loopper. Omdat je ze in bulk aanschaft, kunnen we je garanderen dat je de laagste prijs krijgt. Zo kun je zelf als ondernemer de kosten laag houden en je winstgevendheid vergroten!