Verrekijkers bedrukken

Wil je graag verrekijkers bedrukken om zo jouw bedrijf te promoten en te helpen groeien? Een verrekijker bedrukken is een goed idee en nuttig voor de gebruiker. Het wordt altijd gewaardeerd als geschenk. Je kunt verrekijkers laten bedrukken en schenken aan potentiële klanten om jouw merk te versterken. Of deel ze uit aan zakenpartners en werknemers om hen te bedanken voor hun inzet. Hoe dan ook, verrekijkers bedrukken goedkoop bij Loopper is garantie voor succes. Bestel direct of vraag een vrijblijvend digitaal voorbeeld aan. Heb je vragen? Neem contact met ons op en wij vertellen je alles over verrekijkers drukken. 
 

Sorteer op
Toon
sustainable

Duurzaam

Verrekijker | K2 | Vergroting 8 x 21 | Zwart nylon etui
Verrekijker | K2 | Vergroting 8 x 21 | Zwart nylon etui
vanaf 25 stuks
Woensdag 03 Juli 2024
12,73 9,57 per stuk -25%
All-in prijs p.s voor 250 stuks
Bekijk
Offerte
Vandaag besteld, in 8 werkdagen geleverd
sustainable

Duurzaam

Verrekijker | Plastic en rubber | Vergroting 4 x 30 | Schoonmaakdoekje
Verrekijker | Plastic en rubber | Vergroting 4 x 30 | Schoonmaakdoekje
vanaf 25 stuks
Woensdag 03 Juli 2024
7,40 5,57 per stuk -25%
All-in prijs p.s voor 250 stuks
Bekijk
Offerte
Vandaag besteld, in 8 werkdagen geleverd
sustainable

Duurzaam

Verrekijker | Vergroting 10 x 42 | Plastic en rubber | Schoonmaakdoekje
Verrekijker | Vergroting 10 x 42 | Plastic en rubber | Schoonmaakdoekje
vanaf 10 stuks
Woensdag 03 Juli 2024
20,46 per stuk
All-in prijs p.s voor 250 stuks
Bekijk
Offerte
Vandaag besteld, in 8 werkdagen geleverd

Leuk bedrijfsuitje gepland maar twijfel je nog over een leuke gift? Bedrukte verrekijkers zijn een leuke, duurzame gift waar de ontvanger lang van kan genieten. Niet alleen de ontvanger natuurlijk. Omdat wij bij Loopper verrekijkers bedrukken is jouw logo of slogan langdurig zichtbaar, wat er voor zorgt dat het niet alleen leuk is om wat cadeau te geven, het zorgt er ook voor dat jouw naamsbekendheid verhoogd wordt. Onze selectie bestaat uit luxe, verstelbare verrekijkers, toneelkijkers, monokijkers en verrekijkers met oog voor de portemonnee. Twijfel je over specificaties of de levering? Neem contact op met onze accountmanagers, wij kijken uit naar je belletje!
 

Verrekijkers met logo

Wij streven er altijd naar om het bestellen van jouw verrekijkers met logo zo gemakkelijk en efficiënt mogelijk te maken. Het kiezen en bestellen van jouw verrekijkers met eigen logo gaat bij ons snel en gemakkelijk. Ben je al bekent met ons proces? Laat dan direct verrekijkers bedrukken met logo. Nadat je jouw favoriete verrekijker hebt gekozen, vraag je een offerte en een gratis digitaal voorbeeld aan. Beide worden binnen een zeer korte tijd via e-mail toegestuurd, zodat er geen vertraging ontstaat met jouw deadlines. Je krijgt een persoonlijke accountmanager toegewezen die jouw aanspreekpunt zal zijn als er vragen zijn over jouw verrekijker met logo. Ben je opzoek naar verrekijkers bedrukken kleine oplage? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn er om jou te helpen de perfecte verrekijkers te vinden, dus neem nu contact met ons op! 

Bedrukte verrekijkers

De laatste jaren is de trend van bedrukte verrekijkers in een duidelijke richting gegaan. Steeds meer klanten kiezen voor duurzame verrekijkers bedrukt om hun merk te laten opvallen. Voor een bedrijf zijn verrekijkers bedrukken snel een afspiegeling van de waarden en bedrijfscultuur, dus met een duurzaam verrekijker bedrukt profileert jouw bedrijf zich als verantwoord en vooruitstrevend. Loopper is altijd op de hoogte van de laatste trends voor verrekijkers en biedt een breed scala van verschillende bedrukbare verrekijker types. Een andere trend is de behoefte aan kortere levertijden voor bedrukte verrekijkers snelle levering. Evenementen en beurzen worden tegenwoordig op kortere termijn gepland, en daarom is het voor elk bedrijf belangrijk om een partner te hebben die betrouwbaar is en zich snel aan nieuwe eisen kan aanpassen. Wij weten dat het soms dringend is om een bedrukt verrekijker te krijgen, en wij zullen altijd ons best doen om aan jouw deadlines en levertijden te voldoen. Met Loopper kun je spontaan blijven en jouw bedrukte verrekijkers snel geleverd krijgen. Vraag nu een gratis offerte aan en je zult aangenaam verrast zijn over de leverdatum! 

Gepersonaliseerde verrekijkers

Loopper heeft 22 jaar ervaring met gepersonaliseerde verrekijkers. Ons persoonlijke advies, de hoge kwaliteit promotionele verrekijkers en de korte levertijden zijn slechts enkele van de vele redenen waarom onze klanten kiezen om met ons te werken. Het is belangrijk voor ons om te begrijpen wat jij van plan bent met jouw op maat gepersonaliseerde verrekijker om je zo goed mogelijk te helpen tijdens het hele proces. Van het kiezen van jouw verrekijker en jouw bedrukking tot de eindlevering. Onze service eindigt niet bij het verzenden van de verrekijkers gepersonaliseerd met jouw logo, aangezien wij altijd graag feedback willen om er zeker van te zijn dat je absoluut tevreden bent. Bij Loopper kun je jouw luxe verrekijkers bedrukken en ben je er zeker van dat dit gebeurt tegen de beste prijs. Wij streven naar zowel kwaliteit als concurrerende prijzen om je de beste verrekijker gepersonaliseerd aan te bieden. Probeer het zelf uit en neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende offerte en digitaal ontwerp van jouw gepersonaliseerde verrekijkers. 

Verrekijkers met tekst

Bij het kiezen van jouw verrekijkers met tekst zijn er een paar dingen die je moet overwegen. Ten eerste moeten jouw verrekijkers passen bij de doelgroep en hun voorkeuren. Kies voor verrekijkers met opdruk die de kenmerken hebben die jouw doelgroep waardeert. Maar het is niet alleen belangrijk om de relatiegeschenken verrekijkers aantrekkelijk te maken voor jouw doelgroep, maar ook om jouw promotieboodschap te laten opvallen. Onze ervaren accountmanagers kennen ons gehele assortiment en kunnen je helpen bij het kiezen van een verrekijker met tekst met alle benodigde kenmerken. Ook is het inbegrepen in onze service om te helpen bij het kiezen van de kleur van de verrekijkers opdruk die het beste past bij het formaat en de lay-out van jouw logo of reclameslogan om samen een perfect promotioneel product te creëren. Om er zeker van te zijn dat jouw verrekijkers er precies zo uit komen te zien zoals je wilt, krijg je een gratis digitaal voorbeeld voordat je jouw bestelling afrondt. Neem nu contact op om ons uitstekende advies te ervaren! 

Verrekijkers met foto

Nadat jouw verrekijkers met foto geproduceerd en zorgvuldig verpakt zijn, worden ze zo snel mogelijk verzonden naar de door jouw gekozen locatie(s). Vooral met een verrekijker met foto is het belangrijk om voorzichtig te zijn om mogelijke schade tijdens de verzending te voorkomen. Wij besteden de uiterste zorg aan jouw verrekijkers zodat je ze van dezelfde hoge kwaliteit ontvangt zoals wij ze verzonden hebben. Zodra de promotie verrekijkers zijn aangekomen zorgt jouw persoonlijke accountmanager ervoor dat de verrekijkers zijn zoals je verwacht dat ze zijn. Door verrekijkers met print te verspreiden op evenementen, beurzen of op kantoor zal je de bekendheid van jouw merk vergroten en de relaties met klanten en partners versterken. De merchandise van verrekijkers is perfect voor de lange termijn, omdat ze lang gebruikt zullen worden en jouw merk zichtbaar zullen maken voor een groot publiek. Maak nu gebruik van de reclame-attracties van op maat gemaakte verrekijkers en profiteer van de blijvende voordelen van verrekijkers printen! 

Groothandel verrekijkers

Als vooraanstaand verrekijkers groothandel, zorgen wij ervoor dat wij de nieuwste en meest hoogwaardige machines en producten gebruiken tijdens het bedrukken van jouw groothandel verrekijkers. In het algemeen kan je kiezen tussen een normale bedrukking, die één tot vier kleuren omvat, en een full colour bedrukking. De techniek die gebruikt wordt voor jouw reclame verrekijkers varieert naargelang de textuur en kenmerken van de gekozen verrekijker, maar een van de meest gebruikte technieken is de tampondruk. Afhankelijk van het type kan het ook mogelijk zijn om jouw groothandel verrekijker te graveren of te borduren. Om de opdruk op jouw verrekijker groothandel voor te bereiden hebben wij eerst jouw logo of reclameslogan in hoge resolutie nodig. Jouw persoonlijke accountmanager kan je helpen met het converteren van jouw bestand en andere technische zaken. Daarna ontvang je een gratis digitaal voorbeeld om er zeker van te zijn dat jouw verrekijkers ontwerp eruitziet zoals je dat wil. Samen met jouw persoonlijke accountmanager en ons ontwerpteam kun je de laatste aanpassingen maken voordat je jouw bestelling afrondt. Wij zullen dan zorgen voor de hoge kwaliteit print van jouw verrekijkers. Ervaar zelf hoe gemakkelijk en handig het is om bij Loopper te bestellen en ontvang vandaag nog jouw gratis digitaal voorbeeld van jouw verrekijkers leverancier!