Washandjes bedrukken

Wil je graag washandjes bedrukken om zo jouw bedrijf te promoten en te helpen groeien? Een washandje bedrukken is een goed idee en nuttig voor de gebruiker. Het wordt altijd gewaardeerd als geschenk. Je kunt washandjes laten bedrukken en schenken aan potentiële klanten om jouw merk te versterken. Of deel ze uit aan zakenpartners en werknemers om hen te bedanken voor hun inzet. Hoe dan ook, washandjes bedrukken goedkoop bij Loopper is garantie voor succes. Bestel direct of vraag een vrijblijvend digitaal voorbeeld aan. Heb je vragen? Neem contact met ons op en wij vertellen je alles over washandjes drukken.
Sorteer op
Toon
Pluche doek | Polyester | Dierenkop
Pluche doek | Polyester | Dierenkop
vanaf 25 stuks
Woensdag 03 Juli 2024
5,44 4,10 per stuk -25%
All-in prijs p.s voor 250 stuks
Bekijk
Offerte
Vandaag besteld, in 8 werkdagen geleverd

Snelle levering

Snelle levering

Poetsdoek | Microfiber | 20x30 cm | Anti-bacterieel
Poetsdoek | Microfiber | 20x30 cm | Anti-bacterieel
vanaf 250 stuks
Dinsdag 02 Juli 2024
3,57 per stuk
All-in prijs p.s voor 250 stuks
Bekijk
Offerte
Vandaag besteld, in 7 werkdagen geleverd

Snelle levering

Snelle levering

Reiniger met microvezeldoekje | 30 ml | Microvezel
Reiniger met microvezeldoekje | 30 ml | Microvezel
vanaf 500 stuks
Dinsdag 02 Juli 2024
1,63 per stuk
All-in prijs p.s voor 500 stuks
Bekijk
Offerte
Vandaag besteld, in 7 werkdagen geleverd

Washandjes met logo

Wij streven er altijd naar om het bestellen van jouw washandjes met logo zo gemakkelijk en efficiënt mogelijk te maken. Het kiezen en bestellen van jouw washandjes met eigen logo gaat bij ons snel en gemakkelijk. Ben je al bekent met ons proces? Laat dan direct washandjes bedrukken met logo. Nadat je jouw favoriete washandje hebt gekozen, vraag je een offerte en een gratis digitaal voorbeeld aan. Beide worden binnen een zeer korte tijd via e-mail toegestuurd, zodat er geen vertraging ontstaat met jouw deadlines. Je krijgt een persoonlijke accountmanager toegewezen die jouw aanspreekpunt zal zijn als er vragen zijn over jouw washandje met logo. Ben je opzoek naar washandjes bedrukken kleine oplage? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn er om jou te helpen de perfecte washandjes te vinden, dus neem nu contact met ons op! 

Bedrukte washandjes

De laatste jaren is de trend van bedrukte washandjes in een duidelijke richting gegaan. Steeds meer klanten kiezen voor duurzame washandjes bedrukt om hun merk te laten opvallen. Voor een bedrijf zijn washandjes bedrukken snel een afspiegeling van de waarden en bedrijfscultuur, dus met een duurzaam washandje bedrukt profileert jouw bedrijf zich als verantwoord en vooruitstrevend. Loopper is altijd op de hoogte van de laatste trends voor washandjes en biedt een breed scala van verschillende bedrukbare washandje types. Een andere trend is de behoefte aan kortere levertijden voor bedrukte washandjes snelle levering. Evenementen en beurzen worden tegenwoordig op kortere termijn gepland, en daarom is het voor elk bedrijf belangrijk om een partner te hebben die betrouwbaar is en zich snel aan nieuwe eisen kan aanpassen. Wij weten dat het soms dringend is om een bedrukt washandje te krijgen, en wij zullen altijd ons best doen om aan jouw deadlines en levertijden te voldoen. Met Loopper kun je spontaan blijven en jouw bedrukte washandjes snel geleverd krijgen. Vraag nu een gratis offerte aan en je zult aangenaam verrast zijn over de leverdatum! 

Gepersonaliseerde washandjes

Loopper heeft 22 jaar ervaring met gepersonaliseerde washandjes. Ons persoonlijke advies, de hoge kwaliteit promotionele washandjes en de korte levertijden zijn slechts enkele van de vele redenen waarom onze klanten kiezen om met ons te werken. Het is belangrijk voor ons om te begrijpen wat jij van plan bent met jouw op maat gepersonaliseerde washandje om je zo goed mogelijk te helpen tijdens het hele proces. Van het kiezen van jouw washandje en jouw bedrukking tot de eindlevering. Onze service eindigt niet bij het verzenden van de washandjes gepersonaliseerd met jouw logo, aangezien wij altijd graag feedback willen om er zeker van te zijn dat je absoluut tevreden bent. Bij Loopper kun je jouw luxe washandjes bedrukken en ben je er zeker van dat dit gebeurt tegen de beste prijs. Wij streven naar zowel kwaliteit als concurrerende prijzen om je het beste washandje gepersonaliseerd aan te bieden. Probeer het zelf uit en neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende offerte en digitaal ontwerp van jouw gepersonaliseerde washandjes. 

Washandjes met tekst

Bij het kiezen van jouw washandjes met tekst zijn er een paar dingen die je moet overwegen. Ten eerste moeten jouw washandjes passen bij de doelgroep en hun voorkeuren. Kies voor washandjes met opdruk die de kenmerken hebben die jouw doelgroep waardeert. Maar het is niet alleen belangrijk om de relatiegeschenken washandjes aantrekkelijk te maken voor jouw doelgroep, maar ook om jouw promotieboodschap te laten opvallen. Onze ervaren accountmanagers kennen ons gehele assortiment en kunnen je helpen bij het kiezen van een washandje met tekst met alle benodigde kenmerken. Ook is het inbegrepen in onze service om te helpen bij het kiezen van de kleur van de washandjes opdruk die het beste past bij het formaat en de lay-out van jouw logo of reclameslogan om samen een perfect promotioneel product te creëren. Om er zeker van te zijn dat jouw washandjes er precies zo uit komen te zien zoals je wilt, krijg je een gratis digitaal voorbeeld voordat je jouw bestelling afrondt. Neem nu contact op om ons uitstekende advies te ervaren! 

Washandjes met foto

Nadat jouw washandjes met foto geproduceerd en zorgvuldig verpakt zijn, worden ze zo snel mogelijk verzonden naar de door jouw gekozen locatie(s). Vooral met een washandje met foto is het belangrijk om voorzichtig te zijn om mogelijke schade tijdens de verzending te voorkomen. Wij besteden de uiterste zorg aan jouw washandjes zodat je ze van dezelfde hoge kwaliteit ontvangt zoals wij ze verzonden hebben. Zodra de promotie washandjes zijn aangekomen zorgt jouw persoonlijke accountmanager ervoor dat de washandjes zijn zoals je verwacht dat ze zijn. Door washandjes met print te verspreiden op evenementen, beurzen of op kantoor zal je de bekendheid van jouw merk vergroten en de relaties met klanten en partners versterken. De merchandise van washandjes is perfect voor de lange termijn, omdat ze lang gebruikt zullen worden en jouw merk zichtbaar zullen maken voor een groot publiek. Maak nu gebruik van de reclame-attracties van op maat gemaakte washandjes en profiteer van de blijvende voordelen van washandjes printen! 

Groothandel washandjes

Als vooraanstaand washandjes groothandel, zorgen wij ervoor dat wij de nieuwste en meest hoogwaardige machines en producten gebruiken tijdens het bedrukken van jouw groothandel washandjes. In het algemeen kan je kiezen tussen een normale bedrukking, die één tot vier kleuren omvat, en een full colour bedrukking. De techniek die gebruikt wordt voor jouw reclame washandjes varieert naargelang de textuur en kenmerken van het gekozen washandje, maar een van de meest gebruikte technieken is de tampondruk. Afhankelijk van het type kan het ook mogelijk zijn om jouw groothandel washandje te graveren of te borduren. Om de opdruk op jouw washandje groothandel voor te bereiden hebben wij eerst jouw logo of reclameslogan in hoge resolutie nodig. Jouw persoonlijke accountmanager kan je helpen met het converteren van jouw bestand en andere technische zaken. Daarna ontvang je een gratis digitaal voorbeeld om er zeker van te zijn dat jouw washandjes ontwerp eruitziet zoals je dat wil. Samen met jouw persoonlijke accountmanager en ons ontwerpteam kun je de laatste aanpassingen maken voordat je jouw bestelling afrondt. Wij zullen dan zorgen voor de hoge kwaliteit print van jouw washandjes. Ervaar zelf hoe gemakkelijk en handig het is om bij Loopper te bestellen en ontvang vandaag nog jouw gratis digitaal voorbeeld van jouw washandjes leverancier!