21 jaar ervaring
Gratis digitaal voorbeeld
Persoonlijke service
Wij zijn er voor je 020 504 5713
Telefonisch beschikbaar
promo@loopper.com
Wij antwoorden binnen 1 uur (09:00 - 17:30)

Herbruikbare waterflessen gekte

Waterflessen infographic

Alles wat je moet weten

Waarom zijn waterflessen in de mode? Om het succes van dit accessoire en de redenen voor het fenomeen te verklaren, hebben we een infographic gemaakt op basis van gegevens uit een aantal onderzoeken naar dit product, in het bijzonder het rapport van Grand View Research met betrekking tot de wereldwijde verkoop van waterflessen. In Nederland wijst deze toename van de verkoop van waterflessen zeker op een groter milieubewustzijn van burgers en bedrijven, aangezien het gebruik van dit accessoire het verbruik van wegwerpplastic vermindert. Het is interessant om dit fenomeen te onderzoeken door het bestuderen van bijgewerkte statistieken en het analyseren van markttrends, om zo inzicht te krijgen in de positieve impact die de waterfles heeft op onze dagelijkse gewoontes. De wereldwijde omzet van waterflessen werd geschat op 8,1 miljard dollar in 2018 en zal naar verwachting toenemen met 3,9% van 2019 tot 2025. Mede door de introductie van de dopper was 2010 echt het jaar dat Nederlanders de herbruikbare waterfles steeds meer begonnen te gebruiken. Ook in de B2B sector is de markt de afgelopen jaren sterk gegroeid. Van 2018 t.o.v. 2019 zijn de verkopen met 40% gestegen. Niet heel gek aangezien je nu overal om je heen een bedrukte waterfles ziet.

Waarom zou het gebruik van waterflessen de vervuiling van de zeeën verminderen?

Zoals Louise Edge van Greenpeace zei: "This is more than a fashion. It’s the start of a fundamental shift.". In feite betekent het gebruik van de waterfles dat we meer aandacht moeten besteden aan de impact van ons dagelijks handelen op het milieu. Om uit te leggen hoe milieuvriendelijk waterflessen zijn, hebben we gegevens over plasticvervuiling in de zeeën geanalyseerd: het is bekend dat er tegen 2050, als de dingen niet veranderen, meer plastic dan vis in de zeeën zal zijn. De enige manier om de vervuiling te verminderen is het gebruik van minder plastic, vooral wegwerpflessen. Daarom is het gebruik van de waterfles een klein gebaar dat een verschil kan maken door de gewoontes van mensen te veranderen. Drinkwaterplatform.nl, een initiatief van alle Nederlandse drinkwaterbedrijven en hun branchevereniging, beargumenteerd dat Nederland wellicht wel het beste drinkwater ter wereld heeft. Des te meer reden om de verspilling te verminderen en de waterfles dagelijks te gaan gebruiken.

Een infographic maakt alles duidelijker

Wat zeggen onze klanten?
Anna
Thomas was excellent always on time, answering all my que..
Toon gehele recensie
Thomas was excellent always on time, answering all my questions, excellent service. Not very common in NL. Price and quality of the products very good in balance. Will for sure used their services in the near future. Anna
Roy Ramaekers
Via Google kwam ik uit op Loopper-nl en zoals iedereen he..
Toon gehele recensie
Via Google kwam ik uit op Loopper-nl en zoals iedereen heb je dan altijd effe vraagtekens hierbij, maar moet zeggen dat alle vraagtekens meteen weg werden genomen door de snelle reactie en actie van de klantenservice. Betaling ging makkelijk inclusief BTW factuur. Snelle levering met een track en trace erbij.
Ricky
Via Loopper mooie cocktailsets aangeschaft. We zijn erg t..
Toon gehele recensie
Via Loopper mooie cocktailsets aangeschaft. We zijn erg tevreden over het uiterlijk en de kwaliteit van het product. Ook de prijsverhouding is mooi. Na het bestellen was er een foutmelding, contact opgezocht en een fijne service ervaren. De producten waren snel geleverd!
Annelies van der Weerd
De bestelling was iets aan de late kant geplaatst maar to..
Toon gehele recensie
De bestelling was iets aan de late kant geplaatst maar toch werd er de tijd genomen om het ontwerp te verbeteren voor een mooier resultaat. Ik werd goed op de hoogte gehouden vanaf het plaatsen van de order tot de uiteindelijke levering. En het resultaat was beter dan we zelf hadden bedacht.
Mockup Gratis digitaal voorbeeld Binnen 1 uur!
Wij zijn trots op de snelle en kwalitatieve service die we bieden, elke keer weer! Binnen 1 uur van het aanvragen van een offerte of het plaatsen van een bestelling sturen wij een vrijblijvend digitaal voorbeeld naar je toe. Zo zorgen we voor een goede start om die deadline te behalen!
Custom made Custom
made
Creëer jouw eigen product!
Wij doen er alles aan om onze klanten blij te maken, met meer dan 6000 producten die met logo of tekst bedrukt kunnen worden. Heb jij iets speciaals in gedachte? Wij hebben ons eigen team om jouw idee om te zetten in een product. Van idee naar productie in een handomdraai!
Experience 21 jaar ervaring Geef ons een uitdaging!
Met onze 21 jaar ervaring kunnen wij met zekerheid zeggen dat persoonlijk contact en kennis van producten van groot belang is. Wij onderscheiden ons van de rest door altijd een accountmanager toe te wijzen aan een project die meedenkt zodat we samen het beste resultaat kunnen behalen.