21 jaar ervaring
Gratis digitaal voorbeeld
Persoonlijke service

Luxe mondkapjes bedrukken 

Een luxe mondkapje is dé manier om je zakelijke partners, klanten en personeel te bedanken. Dit kan voor een jubileum van jullie samenwerking, maar ook een verjaardag of het kerstpakket zijn leuke gelegenheden. Mondkapjes bedrukken straalt luxe uit en geeft een persoonlijke touch aan het geschenk. Naast relatiegeschenken kun je voor promotie ook luxe mondkapjes laten bedrukken, welke ideaal zijn om mee te geven bij een event of beurs. Een mondkapje bedrukken met luxe logo of tekst zorgt voor een premium uitstraling. Mondmaskers bedrukken met luxe uitstraling kan snel en eenvoudig bij Loopper. Wij staan bekend om onze zorgvuldigheid en kwalitatieve luxe mondkapjes drukken. 
Sorteer op
Toon
Gezichtsmasker | 3 lagen | Comfortabel
Gezichtsmasker | 3 lagen | Comfortabel
vanaf 25 stuks
Dinsdag 03 Oktober 2023
4,85 per stuk
All-in prijs p.s voor 250 stuks
Bekijk
Offerte
Vandaag besteld, in 6 werkdagen geleverd
Gezichtsmasker | Katoen | Incl. oorelastiekjes
Gezichtsmasker | Katoen | Incl. oorelastiekjes
vanaf 25 stuks
Dinsdag 03 Oktober 2023
2,58 per stuk
All-in prijs p.s voor 250 stuks
Bekijk
Offerte
Vandaag besteld, in 6 werkdagen geleverd

Luxe mondkapjes met logo 

Wanneer jij je zakelijke relaties in het zonnetje wilt zetten, helpt Loopper je aan het juiste relatiegeschenk voor iedere gelegenheid. Luxe mondkapjes met logo is een mooie optie om jouw partners en personeel te bedanken of om kennis te maken met potentiële nieuwe klanten. Een mondkapje met logo is luxe, maar ook efficiënt. Het imago van je bedrijf wordt centraal gezet en zal nog lang in gedachten blijven. Wanneer je kiest om luxe mondkapjes met eigen logo te bedrukken, kun je rekening houden met verschillende factoren. Denk aan het laten terugkomen van de huiskleur, een grotere of juist kleinere vorm van het logo. Ben jij als bedrijf milieubewust ingesteld, dan is ook mogelijk om voor producten die ecologisch verantwoord zijn te kiezen. De opties omtrent luxe mondkapjes bedrukken met logo zijn eindeloos. Vind je het lastig om het juiste product dat aansluit bij de betreffende gelegenheid te selecteren? Jouw persoonlijke accountmanager helpt je graag en ondersteunt je bij de zoektocht naar mondmaskers met logo voor luxe bedrukking. Nadat je je bestelling hebt afgerond, bedrukken wij de uitgekozen mondkapjes op unieke wijze en op producten uit de voorraad. 

Bedrukte mondkapjes luxe  

Wanneer je een geschikt relatiegeschenk of promo mondkapjes zoekt, is het van belang om rekening te houden met de laatste trends. Bedrukte mondkapjes zijn luxe en daar mag je absoluut wat tijd in steken. Een van de meest voorkomende trends van dit moment is duurzaamheid. Door te kiezen voor ecologische mondkapjes laat je als bedrijf zien dat je rekening houdt met het milieu. De duurzame bedrukte mondmaskers luxe variant gaan bovendien vaak langer mee dankzij de hoogwaardige kwaliteit. Een duurzaam product is een uitermate geschikt geschenk om mee te geven in een kerstpakket, bij een jubileum of een verjaardag. Daarnaast maak je indruk op potentiële nieuwe klanten tijdens beurzen of events. Het bedrukte mondkapje is luxe en ideaal om mee te geven. Er komen continu mondkapjes op de markt met nieuwe ontwerpen en verschillende combinaties van materialen. Hierdoor is er heel veel keuze en kan het soms overweldigend zijn om de juiste luxe mondkapjes bedrukt te krijgen. Bij Loopper staan wij op ieder moment voor jou klaar en adviseren we je graag. Dankzij het persoonlijke drukvoorbeeld zie je al snel of het luxe mondkapje bedrukt wordt zoals aangegeven. Wil je iets veranderen aan het ontwerp? Geen zorgen, dit kan gemakkelijk voordat je deze officieel besteld. 

Relatiegeschenken mondkapjes  

Loopper is dé plek om jouw relatiegeschenk mondkapjes met persoonlijke boodschap te bestellen. Je kunt de mondkapjes voorzien van jouw bedrijfslogo of tekst. Service, kwaliteit en zorgvuldig werken zijn belangrijke kernwaarden voor Loopper en dat zie je terug in onze diensten. Wil je graag een relatiegeschenk mondkapje laten bedrukken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij helpen je van begin tot eind door het bestelproces. Je krijgt een persoonlijke contactpersoon toegewezen en kan hier terecht met al je vragen. Behalve persoonlijk contact met een accountmanager, kun je ook op ieder moment een drukvoorbeeld of vrijblijvende offerte aanvragen. De vele positieve recensies tonen aan dat klanten tevreden zijn en graag bij ons terugkomen voor promo mondkapjes en relatiegeschenken. Wil jij ook ervaren wat het positieve effect is van een mondkapje als relatiegeschenk uitsturen naar je relaties, klanten of personeel? Informeer vandaag nog wat wij voor jou kunnen betekenen of vraag alvast een vrijblijvende offerte aan. 

Je offerte is onderweg!

We sturen de offerte snel naar je toe!