Leren schorten bedrukken

Bij Loopper zijn wij gespecialiseerd in het bedrukken van allerlei soorten producten, waaronder ook leren shorten. Wil jij je eigen leren shorten bedrukken met jouw logo of ontwerp? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij ons kan je kiezen uit verschillende soorten leren shorten en bedrukkingsopties, zodat jij het ideale ontwerp kan samenstellen voor jouw bedrijf, team of evenement en de perfecte leren schort bedrukken. Neem contact op met ons team voor meer informatie over het bedrukken van leren shorten en ontdek de mogelijkheden 
Sorteer op
Toon
Schort | Katoen | Ecologisch
Schort | Katoen | Ecologisch
vanaf 50 stuks
Woensdag 14 Augustus 2024
12,56 9,44 per stuk -25%
All-in prijs p.s voor 250 stuks
Bekijk
Offerte
Vandaag besteld, in 20 werkdagen geleverd
Schort | Gewaxt canvas met leren details | 3 zakken
Schort | Gewaxt canvas met leren details | 3 zakken
vanaf 25 stuks
Vrijdag 26 Juli 2024
29,16 21,89 per stuk -25%
All-in prijs p.s voor 250 stuks
Bekijk
Offerte
Vandaag besteld, in 7 werkdagen geleverd

Snelle levering

Snelle levering

Schort & ovenwant | PU leer | Hoge kwaliteit
Schort & ovenwant | PU leer | Hoge kwaliteit
vanaf 10 stuks
Vrijdag 26 Juli 2024
25,91 19,46 per stuk -25%
All-in prijs p.s voor 250 stuks
Bekijk
Offerte
Vandaag besteld, in 7 werkdagen geleverd
Schort | Splitleer | Met haken en voorzak
Schort | Splitleer | Met haken en voorzak
vanaf 10 stuks
Maandag 29 Juli 2024
37,91 per stuk
All-in prijs p.s voor 250 stuks
Bekijk
Offerte
Vandaag besteld, in 8 werkdagen geleverd

Voordelen van het bedrukken van leren schorten 

Het bedrukken van leren shorten biedt tal van voordelen. Ten eerste zorgt het voor een gepersonaliseerde uitstraling van de shorten, waardoor individuele klanten of teams zich kunnen onderscheiden en hun eigen stijl kunnen tonen. Daarnaast kan het bedrukken van leren shorten zorgen voor een uniforme uitstraling van teams en bedrijven, wat professionaliteit uitstraalt en bijdraagt aan de branding en herkenbaarheid. 

Met logo bedrukte leren schorten

Met logo bedrukte leren shorten zijn een uitstekende manier om de herkenbaarheid en het professionele imago van bedrijven en teams te vergroten. Bedrijven en teams kunnen hun logo's op leren shorten laten bedrukken om de merkidentiteit te versterken en te zorgen voor een uniforme uitstraling. Bedrukte leren shorten met logo's kunnen worden gebruikt als promotieartikelen en kunnen ook worden verkocht als merchandise. 

Bedrukte leren schorten

Bedrukte leren shorten bieden een breed assortiment aan opties voor het bedrukken van afbeeldingen en ontwerpen op de shorten. Vrijwel elk soort afbeelding of ontwerp kan op leren shorten worden bedrukt, zoals logo's, slogans, foto's, afbeeldingen van sportteams en nog veel meer. Het bedrukken van afbeeldingen en ontwerpen op leren shorten biedt een gepersonaliseerde uitstraling, waardoor individuele klanten en teams zich kunnen onderscheiden en hun eigen stijl kunnen tonen. Bedrukte leren shorten zijn ideaal voor het promoten van evenementen, het creëren van een uniforme uitstraling voor teams en bedrijven, of gewoon om een persoonlijke touch te geven aan de garderobe van individuele klanten. 

Gepersonaliseerde leren schorten

Gepersonaliseerde leren shorten bieden een unieke en persoonlijke uitstraling, omdat ze speciaal zijn ontworpen en bedrukt voor individuele klanten. Gepersonaliseerde leren shorten kunnen worden bedrukt met namen, initialen, nummers en nog veel meer, waardoor individuele klanten hun eigen persoonlijkheid en stijl kunnen laten zien. Het is belangrijk om te letten op de grootte en pasvorm van de shorten bij het bestellen van gepersonaliseerde leren shorten, om ervoor te zorgen dat ze goed passen en comfortabel zijn om te dragen. Kortom, gepersonaliseerde leren shorten zijn een uitstekende manier om een unieke en persoonlijke stijl te creëren voor individuele klanten en teams. 

Soorten materialen 

Materiaal 

Eigenschappen 

PU leer 

Synthetisch leer gemaakt van polyurethaan, licht van gewicht, waterdicht, gemakkelijk schoon te maken 

Splitleer 

Leren materiaal dat is gespleten van een dikker stuk leer, minder duurzaam en minder waterbestendig dan volnerfleer 

Katoen 

Natuurlijk materiaal, lichtgewicht, ademend, minder duurzaam dan leer 

Gewaxt canvas met leren details 

Duurzaam, waterbestendig, stijlvolle uitstraling, geschikt voor outdoor activiteiten 

FAQ 

1. Kan elk type ontwerp worden bedrukt op leren shorten? 

Ja, vrijwel elk soort ontwerp kan worden bedrukt op leren shorten, zoals logo's, afbeeldingen, tekst en nog veel meer. 

2. Zijn bedrukte leren shorten geschikt voor buitenactiviteiten? 

Ja, bedrukte leren shorten kunnen geschikt zijn voor buitenactiviteiten, vooral als ze zijn gemaakt van gewaxt canvas met leren details vanwege de duurzaamheid en waterbestendigheid. 

3. Hoe lang duurt het om leren shorten te bedrukken? 

De productietijd varieert afhankelijk van de hoeveelheid en het type bedrukking dat wordt aangevraagd. Overleggen met Loopper kan helpen bij het krijgen van een beter idee van de productietijd. 

4. Is het mogelijk om mijn eigen ontwerp te gebruiken voor het bedrukken van leren shorten? 

Ja, de meeste leveranciers accepteren aangepaste ontwerpen voor het bedrukken van leren shorten. Het is belangrijk om te controleren of het ontwerp voldoet aan de specificaties van de leverancier voor het beste resultaat. 

5. Zijn er minimale bestelhoeveelheden voor het bedrukken van leren shorten? 

Ja, er zijn meestal minimale bestelhoeveelheden voor het bedrukken van leren shorten, afhankelijk van het soort leren schort.