USB sticks graveren 

USB sticks graveren is om een aantal redenen een ideale basis voor een promotieartikel of relatiegeschenk. Ten eerste zijn ze zeer zichtbaar en personaliseerbaar. Je kunt je bedrijfslogo of slogan op de drive laten graveren, waardoor het een uitstekende manier is om je merk te promoten. Ten tweede zijn ze nuttig. Bijna iedereen kan een USB stick gebruiken, of het nu is om documenten op te slaan, bestanden over te zetten, of een back-up te maken. Ten derde zijn ze relatief goedkoop. Vergeleken met andere promotieartikelen zoals T-shirts of mokken, is je USB sticks graveren een manier om een hogere waargenomen waarde te creëren tegen een lagere prijs. Ten vierde hebben ze een lange houdbaarheid. In tegenstelling tot levensmiddelen of andere bederfelijke waar, kunnen gegraveerde USB sticks jarenlang bewaard worden zonder hun bruikbaarheid te verliezen. Om al deze redenen is USB sticks graveren een uitstekende keuze voor elke promotionele of relatiegeschenk-gelegenheid.

Sorteer op
Toon

Snelle levering

Snelle levering

Rotate-basic USB flash drive | 2GB
Rotate-basic USB flash drive | 2GB
vanaf 25 stuks
Donderdag 30 Mei 2024
3,09 per stuk
All-in prijs p.s voor 250 stuks
Bekijk
Offerte
Vandaag besteld, in 4 werkdagen geleverd

Snelle levering

Snelle levering

Draaibare USB-stick | Kunststof & Aluminium | 4GB tot 64GB | Levering in 16 dagen
+4
Draaibare USB-stick | Kunststof & Aluminium | 4GB tot 64GB | Levering in 16 dagen
vanaf 100 stuks
Donderdag 30 Mei 2024
4,78 per stuk
All-in prijs p.s voor 250 stuks
Bekijk
Offerte
Vandaag besteld, in 4 werkdagen geleverd

Snelle levering

Snelle levering

USB stick | Vierkant | 2GB
USB stick | Vierkant | 2GB
vanaf 25 stuks
Donderdag 30 Mei 2024
4,83 per stuk
All-in prijs p.s voor 250 stuks
Bekijk
Offerte
Vandaag besteld, in 4 werkdagen geleverd

USB sticks met logo graveren 

USB sticks zijn nu een van de populairste manieren om gegevens op te slaan en over te brengen. Ze zijn klein, draagbaar en handig, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in een groot aantal omgevingen. Als je echter van plan bent USB sticks met logo te graveren, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Ten eerste, zorg ervoor dat je een gerenommeerde graveur kiest die resultaten van hoge kwaliteit kan leveren. Ten tweede, denk goed na over de grootte en plaatsing van je logo. Je wilt dat het zichtbaar is maar niet opdringerig, dus plaats het niet in het midden van de USB stick. Overweeg tenslotte van welk materiaal je je USB stick wilt maken. Gegraveerde USB sticks kunnen van verschillende materialen gemaakt worden, waaronder plastic, metaal of hout. Elk materiaal heeft zijn eigen voor- en nadelen, dus kies het materiaal dat het beste bij je past. Door deze eenvoudige tips op te volgen is je USB sticks laten graveren een indrukwekkend en effectief marketing middel voor je bedrijf zullen zijn.

Kwaliteit USB sticks met logo graveren

USB sticks zijn een van de populairste promotieartikelen op de markt. Ze zijn draagbaar, betaalbaar, en veelzijdig, waardoor ze ideaal zijn voor een breed scala van bedrijven en organisaties. Een van de nieuwste trends bij USB sticks graveren is het gebruik van lasers om ingewikkelde ontwerpen en afbeeldingen op het oppervlak van de stick te maken. Dit maakt een hogere graad van detail en precisie mogelijk dan traditionele methoden, en het maakt het ook mogelijk meerkleurige ontwerpen te maken. Bovendien zijn lasergraveerbare USB sticks ook zeer duurzaam, waardoor ze beter bestand zijn tegen krassen en slijtage. Daardoor zijn ze een ideale keuze voor bedrijven of organisaties die een hoogwaardig, professioneel ogend product willen maken. Kortom: luxe USB sticks.

Gepersonaliseerde USB sticks graveren

Het graveren van je gepersonaliseerde USB sticks is een geweldige manier om je USB sticks een vleugje klasse en verfijning te geven. Bij Loopper gebruiken we de nieuwste graveertechniek om gravures van hoge kwaliteit te maken die zeker indruk zullen maken op je vrienden, familie en klanten. We bieden ook een ruime keuze aan graveermogelijkheden, zodat je het perfecte ontwerp voor je behoeften kunt kiezen. We doen er alles aan om het perfecte design voor jouw wensen te realiseren! Jij vult een offerte in met daarin je idee, waarna wij je binnen een dag een schets sturen van hoe we dit voor ons zien. Ben je het hier niet mee eens, dan kun je contact met ons opnemen om de verdere mogelijkheden te bespreken. Naast deze personalisatie mogelijkheden is nog het beste van alles dat onze graveerservice heel betaalbaar is, dus je kunt je USB sticks laten graveren zonder de bank te breken.

USB sticks graveren met tekst

Wil jij jouw USB sticks graveren met tekst? Goede keuze! Door dit te doen, voorzie je de USB sticks binnen jouw bedrijf met een gepersonaliseerd stukje tekst. Of je nou kiest voor je bedrijfsslogan of een willekeurige, motiverende quote, de USB stick zal altijd gebruikt worden en daardoor ook keer op keer gelezen worden. Wanneer je van plan bent deze USB sticks te graveren, ziet je verdere bestelproces er als volgt uit: Eerst kies je de geschikte USB stick uit. In ons assortiment vind je veel verschillende USB sticks, die verschillen in grootte, kleur en opslag. Zodra je de perfecte sticks gevonden hebt, vul je onze offerte in. Hierin vertel je ons over je idee voor het stuk tekst dat je hierop wilt plaatsen, waarna wij je binnen een dag een schets van ons eerste design doorsturen. Het overleggen kan beginnen! Ben jij direct enthousiast over ons design, dan kunnen we gaan beginnen met het graveren, maar ben jij dit niet, dan gaan we graag in overleg over hoe we dit het best kunnen aanpassen. Pas wanneer we allebei enthousiast zijn, beginnen we te graveren. Maximaal twee weken nadat jij onze offerte ingevuld hebt, kun je de USB sticks bij je thuis verwachten. Zo kun je dus snel USB sticks bedrukken.

USB sticks graveren bij Loopper

Graveren is het proces waarbij een tekening of boodschap in een hard oppervlak wordt gekerfd. Gegraveerde USB sticks worden gemaakt met een krachtige laser die het gewenste ontwerp in het metalen omhulsel van de drive etst. Deze vorm van verpersoonlijking is uiterst duurzaam en zal niet vervagen of wegspoelen na verloop van tijd. Gegraveerde USB sticks zijn een mooi geschenk voor werknemers, klanten, of iedereen die belangrijke gegevens moet bewaren en vervoeren. Bovendien voegen ze een vleugje klasse en verfijning toe aan elke persoonlijke of professionele presentatie.

USB sticks graveren groothandel

Wil jij je USB sticks graveren bij een groothandel? Loopper is precies waar je naar op zoek bent! We hebben al meer dan 22 jaar ervaring met USB sticks graveren, waardoor je zeker weet dat we je USB sticks van een hoge kwaliteit voor een lage prijs weten te bieden. Of je nu zoekt naar een kleine oplage of grote oplage: het is allemaal mogelijk. Daarnaast heb je bij ons je USB sticks gepersonaliseerd al binnen twee weken in huis. Wacht dus niet langer en bestel direct!