21 jaar ervaring
Gratis digitaal voorbeeld
Persoonlijke service

Ventilatoren bedrukken 

Wil je graag ventilatoren bedrukken om zo jouw bedrijf te promoten en te helpen groeien? Een ventilator bedrukken is een goed idee en nuttig voor de gebruiker. Het wordt altijd gewaardeerd als geschenk. Je kunt ventilatoren laten bedrukken en schenken aan potentiële klanten om jouw merk te versterken. Of deel ze uit aan zakenpartners en werknemers om hen te bedanken voor hun inzet. Hoe dan ook, ventilatoren bedrukken goedkoop bij Loopper is garantie voor succes. Bestel direct of vraag een vrijblijvend digitaal voorbeeld aan. Heb je vragen? Neem contact met ons op en wij vertellen je alles over ventilatoren drukken. 

Sorteer op
Toon
Elektrische ventilator | Kunststof | Premium
Elektrische ventilator | Kunststof | Premium
vanaf 25 stuks
Donderdag 12 Oktober 2023
2,42 per stuk
All-in prijs p.s voor 250 stuks
Bekijk
Offerte
Vandaag besteld, in 8 werkdagen geleverd
Draagbare elektrische ventilator | Kunststof | Premium
Draagbare elektrische ventilator | Kunststof | Premium
vanaf 25 stuks
Donderdag 12 Oktober 2023
7,63 per stuk
All-in prijs p.s voor 250 stuks
Bekijk
Offerte
Vandaag besteld, in 8 werkdagen geleverd
Elektrische USB-ventilator | PVC kunststof | USB powered
Elektrische USB-ventilator | PVC kunststof | USB powered
vanaf 25 stuks
Donderdag 12 Oktober 2023
0,85 per stuk
All-in prijs p.s voor 250 stuks
Bekijk
Offerte
Vandaag besteld, in 8 werkdagen geleverd

Snelle levering

Snelle levering

Mini elektrische ventilator | Kunststof| Incl. polsbandje
Mini elektrische ventilator | Kunststof| Incl. polsbandje
vanaf 100 stuks
Maandag 09 Oktober 2023
2,63 per stuk
All-in prijs p.s voor 250 stuks
Bekijk
Offerte
Vandaag besteld, in 5 werkdagen geleverd
Mini bureau ventilator | Plastic | Met USB aansluiting
Mini bureau ventilator | Plastic | Met USB aansluiting
vanaf 50 stuks
Maandag 23 Oktober 2023
4,84 per stuk
All-in prijs p.s voor 250 stuks
Bekijk
Offerte
Vandaag besteld, in 15 werkdagen geleverd
Elektrische bureau ventilator | PP kunststof| Incl. USB kabel
Elektrische bureau ventilator | PP kunststof| Incl. USB kabel
vanaf 25 stuks
Donderdag 12 Oktober 2023
4,70 per stuk
All-in prijs p.s voor 250 stuks
Bekijk
Offerte
Vandaag besteld, in 8 werkdagen geleverd

Ventilatoren met logo 

Wij streven er altijd naar om het bestellen van jouw ventilatoren met logo zo gemakkelijk en efficiënt mogelijk te maken. Het kiezen en bestellen van jouw ventilatoren met eigen logo gaat bij ons snel en gemakkelijk. Ben je al bekent met ons proces? Laat dan direct ventilatoren bedrukken met logo. Nadat je jouw favoriete ventilator hebt gekozen, vraag je een offerte en een gratis digitaal voorbeeld aan. Beide worden binnen een zeer korte tijd via e-mail toegestuurd, zodat er geen vertraging ontstaat met jouw deadlines. Je krijgt een persoonlijke accountmanager toegewezen die jouw aanspreekpunt zal zijn als er vragen zijn over jouw ventilator met logo. Ben je opzoek naar ventilatoren bedrukken kleine oplage? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn er om jou te helpen de perfecte ventilatoren te vinden, dus neem nu contact met ons op! 

Bedrukte ventilatoren 

De laatste jaren is de trend van bedrukte ventilatoren in een duidelijke richting gegaan. Steeds meer klanten kiezen voor duurzame ventilatoren bedrukt om hun merk te laten opvallen. Voor een bedrijf zijn ventilatoren bedrukken snel een afspiegeling van de waarden en bedrijfscultuur, dus met een duurzaam ventilator bedrukt profileert jouw bedrijf zich als verantwoord en vooruitstrevend. Loopper is altijd op de hoogte van de laatste trends voor ventilatoren en biedt een breed scala van verschillende bedrukbare ventilator types. Een andere trend is de behoefte aan kortere levertijden voor bedrukte ventilatoren snelle levering. Evenementen en beurzen worden tegenwoordig op kortere termijn gepland, en daarom is het voor elk bedrijf belangrijk om een partner te hebben die betrouwbaar is en zich snel aan nieuwe eisen kan aanpassen. Wij weten dat het soms dringend is om een bedrukt ventilator te krijgen, en wij zullen altijd ons best doen om aan jouw deadlines en levertijden te voldoen. Met Loopper kun je spontaan blijven en jouw bedrukte ventilatoren snel geleverd krijgen. Vraag nu een gratis offerte aan en je zult aangenaam verrast zijn over de leverdatum! 

Gepersonaliseerde ventilatoren 

Loopper heeft 21 jaar ervaring met gepersonaliseerde ventilatoren. Ons persoonlijke advies, de hoge kwaliteit promotionele ventilatoren en de korte levertijden zijn slechts enkele van de vele redenen waarom onze klanten kiezen om met ons te werken. Het is belangrijk voor ons om te begrijpen wat jij van plan bent met jouw op maat gepersonaliseerde ventilator om je zo goed mogelijk te helpen tijdens het hele proces. Van het kiezen van jouw ventilator en jouw bedrukking tot de eindlevering. Onze service eindigt niet bij het verzenden van de ventilatoren gepersonaliseerd met jouw logo, aangezien wij altijd graag feedback willen om er zeker van te zijn dat je absoluut tevreden bent. Bij Loopper kun je jouw luxe ventilatoren bedrukken en ben je er zeker van dat dit gebeurt tegen de beste prijs. Wij streven naar zowel kwaliteit als concurrerende prijzen om je de beste ventilator gepersonaliseerd aan te bieden. Probeer het zelf uit en neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende offerte en digitaal ontwerp van jouw gepersonaliseerde ventilatoren. 

Ventilatoren met tekst 

Bij het kiezen van jouw ventilatoren met tekst zijn er een paar dingen die je moet overwegen. Ten eerste moeten jouw ventilatoren passen bij de doelgroep en hun voorkeuren. Kies voor ventilatoren met opdruk die de kenmerken hebben die jouw doelgroep waardeert. Maar het is niet alleen belangrijk om de relatiegeschenken ventilatoren aantrekkelijk te maken voor jouw doelgroep, maar ook om jouw promotieboodschap te laten opvallen. Onze ervaren accountmanagers kennen ons gehele assortiment en kunnen je helpen bij het kiezen van een ventilator met tekst met alle benodigde kenmerken. Ook is het inbegrepen in onze service om te helpen bij het kiezen van de kleur van de ventilatoren opdruk die het beste past bij het formaat en de lay-out van jouw logo of reclameslogan om samen een perfect promotioneel product te creëren. Om er zeker van te zijn dat jouw ventilatoren er precies zo uit komen te zien zoals je wilt, krijg je een gratis digitaal voorbeeld voordat je jouw bestelling afrondt. Neem nu contact op om ons uitstekende advies te ervaren! 

Ventilatoren met foto 

Nadat jouw ventilatoren met foto geproduceerd en zorgvuldig verpakt zijn, worden ze zo snel mogelijk verzonden naar de door jouw gekozen locatie(s). Vooral met een ventilator met foto is het belangrijk om voorzichtig te zijn om mogelijke schade tijdens de verzending te voorkomen. Wij besteden de uiterste zorg aan jouw ventilatoren zodat je ze van dezelfde hoge kwaliteit ontvangt zoals wij ze verzonden hebben. Zodra de promotie ventilatoren zijn aangekomen zorgt jouw persoonlijke accountmanager ervoor dat de ventilatoren zijn zoals je verwacht dat ze zijn. Door ventilatoren met print te verspreiden op evenementen, beurzen of op kantoor zal je de bekendheid van jouw merk vergroten en de relaties met klanten en partners versterken. De merchandise van ventilatoren is perfect voor de lange termijn, omdat ze lang gebruikt zullen worden en jouw merk zichtbaar zullen maken voor een groot publiek. Maak nu gebruik van de reclame-attracties van op maat gemaakte ventilatoren en profiteer van de blijvende voordelen van ventilatoren printen! 

Groothandel ventilatoren 

Als vooraanstaand ventilatoren groothandel, zorgen wij ervoor dat wij de nieuwste en meest hoogwaardige machines en producten gebruiken tijdens het bedrukken van jouw groothandel ventilatoren. In het algemeen kan je kiezen tussen een normale bedrukking, die één tot vier kleuren omvat, en een full colour bedrukking. De techniek die gebruikt wordt voor jouw reclame ventilatoren varieert naargelang de textuur en kenmerken van de gekozen handwaaier, maar een van de meest gebruikte technieken is de tampondruk. Afhankelijk van het type kan het ook mogelijk zijn om jouw groothandel ventilator te graveren of te borduren. Om de opdruk op jouw ventilator groothandel voor te bereiden hebben wij eerst jouw logo of reclameslogan in hoge resolutie nodig. Jouw persoonlijke accountmanager kan je helpen met het converteren van jouw bestand en andere technische zaken. Daarna ontvang je een gratis digitaal voorbeeld om er zeker van te zijn dat jouw ventilatoren ontwerp eruitziet zoals je dat wil. Samen met jouw persoonlijke accountmanager en ons ontwerpteam kun je de laatste aanpassingen maken voordat je jouw bestelling afrondt. Wij zullen dan zorgen voor de hoge kwaliteit print van jouw ventilatoren. Ervaar zelf hoe gemakkelijk en handig het is om bij Loopper te bestellen en ontvang vandaag nog jouw gratis digitaal voorbeeld van jouw ventilatoren leverancier! 

Je offerte is onderweg!

We sturen de offerte snel naar je toe!