Gummen bedrukken

Breng jouw bedrijf en merk op een unieke en effectieve manier onder de aandacht bij jouw doelgroep. Laat nu gummen bedrukken. Of je nu op zoek bent naar gum bedrukken, gummetjes bedrukken of gummen laten bedrukken, bij Loopper bieden we uitstekende kwaliteit en service op het gebied van gummen drukken. Door gummen te bedrukken met jouw merk of boodschap verhoog je de verspreiding van jouw merk en wordt jouw bedrijf blijvend herinnerd. Het is een beproefde en betaalbare manier om jouw bedrijf te profileren en jouw boodschap op een unieke manier over te brengen. Bovendien worden gummen dagelijks gebruikt, wat de herkenbaarheid van jouw merk verhoogt. Laat ons jou helpen om de perfecte gummen te bedrukken en zorgen we dat jouw boodschap op een unieke en impactvolle manier overgebracht wordt.

Sorteer op
Toon
Gum | Plastic | Incl. puntenslijper
Gum | Plastic | Incl. puntenslijper
vanaf 50 stuks
Woensdag 14 Augustus 2024
1,01 per stuk
All-in prijs p.s voor 250 stuks
Bekijk
Offerte
Vandaag besteld, in 20 werkdagen geleverd
made in europe

Gemaakt in Europa

Gepersonaliseerde gum | Op maat | 4x4cm | Gemaakt in Frankrijk
Gepersonaliseerde gum | Op maat | 4x4cm | Gemaakt in Frankrijk
vanaf 50 stuks
Woensdag 31 Juli 2024
2,41 per stuk
All-in prijs p.s voor 250 stuks
Bekijk
Offerte
Vandaag besteld, in 10 werkdagen geleverd

Gummen met logo - Waarmee moet je rekening houden?

Als je besluit om gummen met logo te bedrukken, is het belangrijk om enkele dingen in overweging te nemen. Houd rekening met het formaat van het gummetje, de kwaliteit van de gum en de druktechniek die gebruikt wordt. Bij Loopper helpen we je graag bij het maken van de juiste keuze en bieden we uitstekende kwaliteit en service bij het bedrukken van gummen met eigen logo.

Het formaat van het gummetje is belangrijk omdat dit invloed heeft op de zichtbaarheid van jouw logo. Het is daarom aan te raden om voor een groter formaat te kiezen, zodat jouw logo duidelijk zichtbaar is. Verder is de kwaliteit van de gum van belang, omdat dit invloed heeft op de levensduur van het gummetje en de uitstraling van jouw bedrukte gum.

Daarnaast is de druktechniek die gebruikt wordt van groot belang. Hierbij kun je kiezen voor tampondruk of zeefdruk. Tampondruk is geschikt voor kleine aantallen en biedt een hogere kwaliteit en detailering. Zeefdruk is geschikt voor grotere aantallen en biedt een lagere kostprijs.

Bij Loopper nemen we al deze factoren in overweging en helpen we je bij het maken van de juiste keuze voor gummen bedrukken met logo.

Bedrukte gummen - Trends om mee rekening te houden

Als jij op zoek bent naar een effectieve manier om jouw bedrijfsnaam onder de aandacht te brengen, dan zijn bedrukte gummen een geweldige keuze. De laatste trends in bedrukte gummen richten zich op duurzaamheid, met meer en meer bedrijven die kiezen voor biologisch afbreekbare gummen en zonder schadelijke stoffen. De populaire trend is ook om gummen met unieke geuren en texturen te bedrukken, evenals gummen met extra functies zoals afscheurblaadjes of lichtjes. Bedrukte gummen zijn een eenvoudige en effectieve manier om jouw merk te verspreiden en bij jouw doelgroep voor blijvende herinneringen te zorgen. Dus waar wacht je nog op? Bedruk nu jouw gummen! Wil je ook nog een mooie pen erbij doen? Bekijk de gehele collectie pennen met logo

Gepersonaliseerde gummen - Daarom bij Loopper

Als je op zoek bent naar een manier om jouw bedrijf te onderscheiden, waarom kies je dan niet voor gepersonaliseerde gummen van Loopper? Bij Loopper, met meer dan 21 jaar ervaring in relatiegeschenken, begrijpen we dat jouw bedrijf uniek is en daarom zijn wij toegewijd aan het bieden van gepersonaliseerde gummen die aansluiten bij jouw specifieke behoeften en merkidentiteit. Of je nu kiest voor gepersonaliseerde gum of gepersonaliseerde gummetjes, wij zorgen ervoor dat jouw gummen gepersonaliseerd zijn op een manier die jouw bedrijf op een effectieve en opvallende manier presenteert. Laat ons jou helpen jouw bedrijf te onderscheiden met gepersonaliseerde gummen!

Gummen met tekst - Het bestelproces

Als jij op zoek bent naar gummen met tekst om jouw bedrijf te versterken, dan zijn wij bij Loopper het juiste adres voor jou! Onze gummen met opdruk zijn niet alleen uniek en stijlvol, maar ook betaalbaar en eenvoudig te bestellen. Het bestelproces bij Loopper is zeer eenvoudig en snel. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om op tijd en efficiënt jouw gepersonaliseerde gummen te krijgen. Daarom staan wij altijd klaar om jou te helpen bij elke stap van het bestelproces. Of het nu gaat om gummen met tekst of gummetjes met een opdruk, wij bij Loopper garanderen jou altijd een uitstekende kwaliteit en service!

Gummen met foto - Het printproces

Als jij op zoek bent naar een uniek en persoonlijk cadeau, dan zijn gummen met foto de perfecte oplossing! Bij Loopper begrijpen wij hoe belangrijk een persoonlijke touch kan zijn. Daarom bieden wij jou de mogelijkheid om jouw gummen te laten bedrukken met een foto of print naar keuze. Of het nu een foto van jouw gezin, bedrijfslogo of speciale herinnering is, bij ons ben je aan het juiste adres voor gepersonaliseerde gummen. Ons print proces is snel en betrouwbaar, zodat jij binnen de kortste keren jouw unieke gummen in handen hebt.

Groothandel gummen - De oplossing

Als je op zoek bent naar een groothandel in gummen, dan biedt Loopper de oplossing. Met onze groothandel in gummen kun je voorzien in de behoefte aan bedrukte gummen voor jouw bedrijf, vereniging of organisatie. Of je nu op zoek bent naar gummen met een opdruk, gummen met een foto of gummen met een eigen tekst, wij hebben het allemaal.

Onze levering van groothandel gummen garandeert een snelle en efficiente service, waarbij we altijd het eindresultaat voor jou als klant voor ogen houden. Ons printproces is geoptimaliseerd voor een hoge kwaliteit en onze ervaren medewerkers zorgen dat de gummen precies volgens jouw specificaties worden bedrukt.

Kortom, door te kiezen voor Loopper als leverancier van groothandel gummen, kun je rekenen op een uitstekend eindresultaat voor jouw klanten en een gemakkelijke ervaring tijdens het bestelproces.

Hoe kies je de juiste gum voor bedrukking?

Wanneer je op zoek bent naar bedrukte gummen, is het belangrijk om de juiste gum te kiezen, wij zetten enkele tips op een rij.

A. Het formaat van het gummetje is belangrijk om rekening mee te houden, omdat dit bepaalt hoeveel ruimte er beschikbaar is voor bedrukking en hoe het gum er uiteindelijk uit zal zien. Het is dus belangrijk om het juiste formaat te kiezen voor jouw specifieke situatie.

B. De kwaliteit van de gum is een belangrijke factor bij het kiezen van de juiste gum voor bedrukking. Het is namelijk belangrijk dat de gum stevig is en niet snel uit elkaar valt. Dit zorgt ervoor dat de gum niet alleen goed zichtbaar is, maar ook duurzaam is.

C. Het is aan te raden om zowel formaat als kwaliteit van de gum te overwegen bij het kiezen van de juiste gum voor bedrukking. Dit zorgt ervoor dat het eindresultaat van de bedrukte gum aan jouw verwachtingen voldoet en de gum lang meegaat. Bedenk daarom goed wat je precies nodig hebt en neem hierbij zowel formaat als kwaliteit in overweging.

Druktechnieken voor gummen bedrukken

Wanneer je op zoek bent naar gummen bedrukken, is het belangrijk om te weten welke druktechnieken er beschikbaar zijn. Er zijn twee belangrijke technieken: tampondruk en zeefdruk. Beide technieken hebben hun eigen voordelen en nadelen. Bij tampondruk wordt een inktlaag overgebracht op het gummetje via een tampon en een matrijs. Dit is een snelle en efficiënte methode en geschikt voor kleinere oplages. Zeefdruk is een andere druktechniek, waarbij de inkt door een gaasachtige structuur in de zeef op het gummetje wordt aangebracht. Dit is de meest geschikte techniek voor grotere oplages of als je een zeer precieze afbeelding op het gummetje wilt hebben. Bij het kiezen tussen tampondruk en zeefdruk is het belangrijk om rekening te houden met de grootte van de oplage en de gewenste kwaliteit van de afbeelding.

Soorten Gummen voor bedrukking

Er zijn verschillende soorten gummen die geschikt zijn om potloodtekst mee uit te wissen, elk met hun eigen specifieke eigenschappen. De meest voorkomende zijn standaard gum voor potloodtekst, premium gum voor potloodtekst en speciaal ontworpen gum voor kleurenpotloden. Standaard gum is een betaalbare en praktische optie voor dagelijks gebruik. Premium gum heeft een betere kwaliteit en is ideaal voor gevoelige oppervlakken zoals papier met een hoge kwaliteit. Speciaal ontworpen gum is speciaal gemaakt voor het uitwissen van kleurenpotloden en heeft de juiste formule om deze kleuren volledig te verwijderen zonder sporen achter te laten. Het is belangrijk om te overwegen welke soort gum het beste aansluit bij de specifieke behoeften en omgeving voordat je een keuze maakt.

Bedruk je Gummen bij Loopper!

Bedrukte gummen en gummetjes zijn een veelzijdig en effectief marketingtool voor bedrijven. Of het nu gaat om gummen met een eigen opdruk als relatiegeschenken, personaliseerbare gummen voor events of gummen bedrukken voor beurzen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Bedrukte gummen kunnen ook als herinnering of cadeau worden gebruikt en zijn een duurzaam en waardevol item voor uw doelgroep. Bovendien is het gemakkelijk om het juiste formaat en kwaliteit van de gum te kiezen, dankzij de verschillende druktechnieken zoals tampondruk en zeefdruk. Kortom, bedrukte gummen zijn een unieke en waardevolle aanvulling op uw marketing- en promotiestrategie.

Veelgestelde vragen over gummen bedrukken

  1. Hoeveel gummen kunnen tegelijkertijd worden bedrukt? Antwoord: Het aantal gummen dat tegelijkertijd kan worden bedrukt, is afhankelijk van de grootte van de opdracht en de bedruktechniek die wordt gebruikt. Wij bieden de meeste gummen aan vanaf 25 stuks, met meer korting naarmate het aantal toeneemt.

  2. Hoe kies ik de juiste kleur voor mijn bedrukte gum? Antwoord: Er zijn verschillende factoren die invloed hebben op de keuze van de kleur voor bedrukte gum, zoals de kleuren van het bedrijfslogo, de stijl van het product en de doelgroep. Overweeg welke het beste aansluit bij het doel en de merkidentiteit.

  3. Hoe lang duurt het om gummen te bedrukken? Antwoord: De levertijd voor bedrukte gum varieert afhankelijk van de grootte van de opdracht, de bedruktechniek. Gemiddeld duurt het 2-3 weken om een grote opdracht te voltooien. Het is verstandig om vroeg te beginnen met het plaatsen van een bestelling om teleurstelling te voorkomen.

  4. Wat zijn de kosten voor het bedrukken van gum? Antwoord: De kosten voor het bedrukken van gum hangen af van het aantal gummen, de grootte van de bedrukte afbeelding of tekst en de gekozen bedruktechniek. Wij bieden een online prijscalculator aan om snel een schatting te maken of vraag een offerte bij ons aan.

  5. Is het mogelijk om verschillende afbeeldingen of teksten op één gum te bedrukken? Antwoord: Ja, het is mogelijk om verschillende afbeeldingen of teksten op één gum te bedrukken, afhankelijk van de bedruktechniek en de grootte van de bedrukte afbeelding of tekst. Overleg de mogelijkheden om te bepalen wat technisch haalbaar is.