Ronde handdoeken bedrukken

Hier vind je alles wat je moet weten over het bedrukken van ronde handdoeken voor jou bedrijf, evenement of als cadeau. We hebben informatie over de verschillende soorten handdoeken, bedrukking opties en de voordelen van het bedrukken van ronde handdoeken. Daarnaast bespreken we de verschillen tussen bedrukte en gepersonaliseerde ronde handdoeken en geven we voorbeelden van praktische toepassingen. Ben je op zoek naar bedrukte ronde handdoeken voor jouw bedrijf of evenement? Neem dan contact op met ons ervaren team van professionals. Wij helpen je graag bij het maken van de beste keuze en het bedrukken van de perfecte handdoeken voor jouw specifieke behoeften. 
Sorteer op
Toon
Strandlaken | Rond model | Microfiber 160g/m² | Met franjes
Strandlaken | Rond model | Microfiber 160g/m² | Met franjes
vanaf 25 stuks
Dinsdag 30 Juli 2024
8,42 per stuk
All-in prijs p.s voor 250 stuks
Bekijk
Offerte
Vandaag besteld, in 8 werkdagen geleverd

Voordelen van ronde handdoeken bedrukken

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het bedrukken van ronde handdoeken voor bedrijven en evenementen. Het bedrukken van ronde handdoeken bijdragen aan een professionele uitstraling en kan het bijdragen aan het verhogen van de naamsbekendheid van een bedrijf. Een handdoek met een bedrukt logo of ontwerp is een effectieve manier om de aandacht te trekken en kan worden gebruikt als een promotieartikel tijdens evenementen of beurzen. Het bedrukken van ronde handdoeken een relatief goedkope manier om de naamsbekendheid van een bedrijf te vergroten en kan het helpen om potentiële klanten aan te trekken. Een bedrukte handdoek kan ook een blijvend aandenken zijn voor deelnemers aan een evenement of klanten van een bedrijf. Met de juiste druktechniek en ontwerp kan het bedrukken van ronde handdoeken een effectieve en duurzame manier zijn om de naamsbekendheid van een bedrijf te vergroten. 

Soorten ronde handdoeken

Er zijn verschillende soorten ronde handdoeken beschikbaar voor bedrukking, variërend van kleine handdoeken tot grote strandhanddoeken. Deze handdoeken zijn beschikbaar in verschillende materialen, waaronder katoen, microvezel, bamboe en hennep. Elke materiaalsoort heeft zijn eigen unieke eigenschappen en voordelen. Bijvoorbeeld, katoenen handdoeken zijn zacht en comfortabel, terwijl microvezel handdoeken snel drogen en makkelijk mee te nemen zijn. De keuze van het materiaal hangt af van de beoogde toepassing van de handdoek en de gewenste look en feel. Verder zijn er ook verschillende maten en kleuren van ronde handdoeken beschikbaar. 

Soort 

Eigenschappen 

Katoen 

Zacht, comfortabel 

Microvezel 

Snel drogend, makkelijk mee te nemen 

Bamboe 

Milieuvriendelijk, antibacterieel 

Hennep 

Sterk, duurzaam 

  

Verschillen bedrukte en gepersonaliseerde ronde handdoeken

Er zijn verschillende verschillen tussen bedrukte en gepersonaliseerde ronde handdoeken. Bedrukte handdoeken hebben vaak een ontwerp of logo dat is gekozen door het bedrijf dat de handdoeken heeft besteld. Gepersonaliseerde handdoeken zijn specifiek ontworpen om aan de wensen en behoeften van een individuele klant te voldoen en kunnen bijvoorbeeld een naam of specifiek ontwerp bevatten. Het kiezen tussen bedrukte en gepersonaliseerde ronde handdoeken hangt af van de specifieke behoeften van een bedrijf of individuele klant. Bedrukte handdoeken zijn ideaal voor promotionele evenementen of als relatiegeschenk, terwijl gepersonaliseerde handdoeken vaak worden gebruikt als een speciaal cadeau voor bijvoorbeeld een verjaardag of huwelijk. Een leverancier van bedrukte ronde handdoeken kan helpen bij het bepalen welke optie het beste is voor uw specifieke behoeften. 

FAQ 

  1. Kan ik verschillende kleuren handdoeken bestellen binnen dezelfde bestelling? 

Ja, Loopper biedt de mogelijkheid om verschillende kleuren handdoeken te bestellen binnen dezelfde bestelling. Het is raadzaam om te overleggen met de leverancier over de mogelijkheden en de kosten hiervoor. 

  1. Kan ik elke kleur gebruiken voor mijn ontwerp? 

Ja, bij Loopper kan je elke kleur gebruiken voor jouw ontwerp. 

  1. Kan ik een sample ontvangen voordat ik mijn bestelling plaats? 

Ja, Loopper biedt de mogelijkheid om een sample te ontvangen voordat je jouw bestelling plaatst. 

  1. Wat is de levertijd voor bedrukte ronde handdoeken? 

De levertijd hangt af van de bestelhoeveelheid, het ontwerp en de druktechniek die wordt gebruikt. 

Wat zijn de minimale en maximale bestelhoeveelheden voor bedrukte ronde handdoeken? 

De minimale bestelhoeveelheid varieert per handdoek, maar voor de meeste handdoeken is het vanaf 25 stuks. Er is geen maximum bestelhoeveelheid.