Wij zijn er voor je 020 504 5713
Wij zijn gesloten
promo@loopper.com
Wij antwoorden binnen 1 uur (09:00 - 17:30)

Onze historie | Hoe Loopper is ontstaan

Geschiedenis

Geschiedenis

Loopper is 100% gespecialiseerd in het leveren van op maat gemaakte promotionele producten, voor elke gelegenheid en voor elk doel.  Of het product een weggevertje is, of een bijdrage moet leveren aan het verkoopresultaat, wij staan altijd voor je klaar. 

Loopper is voortgekomen vanuit ons moeder bedrijf Incentive Europe Premiums & Concepts. In 2002 is het bedrijf opgericht en lag de focus vooral op het produceren van USB sticks en het opzetten van custom made (premiums) producties in China.  De kans is groot dat je thuis al een product van ons hebt liggen. Zo hebben wij o.a. de Nivea strandballen geproduceerd, merchandise voor verschillende voetbalclubs maar ook de mini-koelkasten van Grolsch. Onze premiums kom je overal tegen, bij bijvoorbeeld de grote drogisterijen en supermarkten. 

Met ons internationale team in Amsterdam bedienen wij het grootste gedeelte van Europa in jouw gewenste taal. Daarom werken wij met landen teams en native speakers. Onze producten worden al jaren verkocht in Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, België, Spanje, Italië en het Verenigd Koningrijk. Daar zijn we elke dag weer trots op. 

Wij geloven in langdurige samenwerking tussen de klant en onze medewerkers, daar ligt de kern van ons bedrijf. Voor ons betekent dat, dat we er altijd naar streven om de perfecte werksfeer te creëren voor het hele team. Elke maand hebben wij kleine tot grotere events met ons team, niet alleen om de behaalde targets te vieren maar ook om gezellig een borreltje te drinken en bij te kletsen. Plezier in het werk staat voorop! 

Voor jou betekent dat dat je altijd door gemotiveerde mensen met kennis van zaken word geholpen. Dat vinden wij belangrijk. Naast ons verkoopteam hebben wij ook een in-house design afdeling, een service afdeling, online marketing afdeling, web development afdeling, en uiteraard een financiële afdeling.  

Kortom, bij ons is jouw project altijd in goede handen. Daar werken wij elke dag aan en elke dag weer zoeken wij naar verbeteringen om door te kunnen voeren om jou als klant de beste ervaring te kunnen bieden.
Wat zeggen onze klanten?
Lotte ten Vaarwerk
Oplossingsgericht meedenken
Nick
Nu voor de 2e keer een bestelling geplaatst. Tevreden, sn..
Toon gehele recensie
Nu voor de 2e keer een bestelling geplaatst. Tevreden, snel bezorgd en antwoorden snel.
M
Van aanvraag tot uiteindelijke levering - alles verliep z..
Toon gehele recensie
Van aanvraag tot uiteindelijke levering - alles verliep zeer soepel. Vriendelijke service & goed geholpen door Remco. Online proefdruk zag er ook erg goed uit. Aanrader!
Rita Naar
Er werd met mij meegedacht over de vormgeving.
Mockup Gratis digitaal voorbeeld Binnen 1 uur!
Wij zijn trots op de snelle en kwalitatieve service die we bieden, elke keer weer! Binnen 1 uur van het aanvragen van een offerte of het plaatsen van een bestelling sturen wij een vrijblijvend digitaal voorbeeld naar je toe. Zo zorgen we voor een goede start om die deadline te behalen!
Custom made Custom
made
Creëer jouw eigen product!
Wij doen er alles aan om onze klanten blij te maken, met meer dan 6000 producten die met logo of tekst bedrukt kunnen worden. Heb jij iets speciaals in gedachte? Wij hebben ons eigen team om jouw idee om te zetten in een product. Van idee naar productie in een handomdraai!
Experience 22 jaar ervaring Geef ons een uitdaging!
Met onze 22 jaar ervaring kunnen wij met zekerheid zeggen dat persoonlijk contact en kennis van producten van groot belang is. Wij onderscheiden ons van de rest door altijd een accountmanager toe te wijzen aan een project die meedenkt zodat we samen het beste resultaat kunnen behalen.