Pasjes bedrukken

Wil je voor jouw bedrijf of organisaties pasjes bedrukken met hun logo erop? Dan ben je bij Loopper aan het juiste adres! Pasjes zijn handig voor toegangscontrole, lidmaatschappen en evenementen. Het zorgt ook voor een professionele uitstraling en het versterkt jouw merk. Er zijn verschillende soorten pasjes beschikbaar zoals plastic, papier, chip of magneetstrip. Er zijn dus veel materialen waaruit je kunt kiezen! Er zijn ook verschillende synoniemen voor deze pasjes zoals kaarten, toegangspassen, identiteitskaarten, lidmaatschapskaarten, sleutelkaarten, chipkaarten en magneetkaarten. Pasjes bedrukken is dus superhandig en komt vaak van pas.
Sorteer op
Toon
best seller

Bestseller

Boodschappentas | Non-woven | 80 gr/m2
+2
Boodschappentas | Non-woven | 80 gr/m2
vanaf 25 stuks
Maandag 10 Juni 2024
1,79 1,37 per stuk -25%
All-in prijs p.s voor 250 stuks
Bekijk
Offerte
Vandaag besteld, in 8 werkdagen geleverd
ID-pashouder | Plastic | Intrekbaar koord van ongeveer 80 cm
ID-pashouder | Plastic | Intrekbaar koord van ongeveer 80 cm
vanaf 25 stuks
Maandag 10 Juni 2024
1,25 per stuk
All-in prijs p.s voor 250 stuks
Bekijk
Offerte
Vandaag besteld, in 8 werkdagen geleverd
Monsterkaart voor lippenbalsem | Tweezijdig bedrukt | Gemaakt in Groot-Brittannië
Monsterkaart voor lippenbalsem | Tweezijdig bedrukt | Gemaakt in Groot-Brittannië
vanaf 500 stuks
Woensdag 12 Juni 2024
1,83 per stuk
All-in prijs p.s voor 500 stuks
Bekijk
Offerte
Vandaag besteld, in 10 werkdagen geleverd

Snelle levering

Snelle levering

Transparante kaarthouder | ABS & metaal | Lengte touw: 500mm
Transparante kaarthouder | ABS & metaal | Lengte touw: 500mm
vanaf 250 stuks
Woensdag 05 Juni 2024
1,30 per stuk
All-in prijs p.s voor 250 stuks
Bekijk
Offerte
Vandaag besteld, in 5 werkdagen geleverd

Soorten bedrukte pasjes en materialen

Er zijn verschillende soorten bedrukte pasjes en materialen waaruit gekozen kan worden. Een populaire keuze zijn plastic pasjes, die duurzaam en langdurig zijn. Papieren pasjes worden ook wel gebruikt voor tijdelijke toepassingen. Een andere optie zijn chipkaarten, die gegevens kunnen opslaan en kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden zoals toegangscontrole en betalingen. Magneetstripkaarten zijn een andere optie, waarbij informatie wordt opgeslagen op een magnetische strip op de achterkant van de pas. Materialen zoals PVC, ABS en PET worden vaak gebruikt voor het maken van pasjes vanwege hun duurzaamheid en flexibiliteit. Pasjes bedrukken met deze materialen zorgt voor een hoogwaardig eindresultaat. Er zijn verschillende synoniemen voor deze pasjes, zoals identiteitskaarten, toegangspassen, sleutelkaarten en lidmaatschapskaarten. Het is belangrijk om het juiste type pasje en materiaal te kiezen, afhankelijk van de specifieke toepassing en gewenste duurzaamheid.

 

Materiaal Eigenschappen Toepassingen
PVC Duurzaam, buigzaam, waterbestendig, dik Lidmaatschappen, toegangscontrole, identiteit, giftcards
ABS Duurzaam, hard, stijf, krasbestendig Identiteit, creditcards, klantenkaarten, beveiliging
PET Dun, lichtgewicht, recyclebaar, doorzichtig Lidmaatschappen, evenementen, toegangscontrole, identiteit
Polycarbonaat Sterk, krasbestendig, hoge transparantie ID-kaarten, rijbewijzen, toegangscontrole
Papier Betaalbaar, lichtgewicht, eenvoudig te vervangen Tijdelijke toegangspassen, evenementen, marketingacties
Hout Duurzaam, milieuvriendelijk, unieke uitstraling Cadeaukaarten, milieubewuste bedrijven, unieke toepassingen
Biologisch afbreekbaar plastic Milieuvriendelijk, recyclebaar Milieubewuste bedrijven, cadeaukaarten, lidmaatschappen

Het ontwerp van bedrukte pasjes met tekst

Bij het ontwerpen van bedrukte pasjes is het belangrijk om te zorgen voor een professionele uitstraling en een herkenbare merkidentiteit. Dit kan bijvoorbeeld door het integreren van het logo, het kleurenschema en andere brandingelementen zoals tekst in het ontwerp van de pasjes. Op deze manier kunnen bedrijven hun merk versterken en zich onderscheiden van concurrenten. Een goed ontwerp van bedrukte pasjes met tekst zal zorgen voor een sterke merkidentiteit en een professionele uitstraling van het bedrijf.

Pasjes gebruiken voor marketing en promotie

Bedrukte pasjes kunnen niet alleen worden gebruikt voor toegangscontrole en lidmaatschappen, maar ook voor marketing en promotie doeleinden. Een populaire toepassing is het plaatsen van kortingscodes of speciale aanbiedingen op de pasjes. Dit is een effectieve manier om klanten aan te moedigen om meer te kopen en om ze te binden aan het bedrijf. Een andere optie is het gebruiken van de pasjes als loyaliteitsprogramma's of cadeaubonnen. Dit kan bijvoorbeeld door het aanbieden van kortingen bij herhaalde aankopen of het sparen van punten voor gratis producten. Dit kan leiden tot meer herhaalaankopen en klantenbinding. Er zijn verschillende synoniemen voor bedrukte pasjes voor marketing- en promotiedoeleinden, zoals promotionele kaarten en marketingpasjes. Het ontwerpen van bedrukte pasjes met marketingelementen kan een slimme en effectieve manier zijn om de merkbekendheid en het klantenbestand te vergroten. Bedrijven kunnen op deze manier opvallen en klanten aanmoedigen om terug te keren. Het gebruik van bedrukte pasjes als marketinginstrument is een slimme investering voor bedrijven die hun klantenkring willen uitbreiden.

Populaire toepassingen van bedrukte pasjes

Bedrukte pasjes kunnen worden gebruikt voor verschillende toepassingen. Een populaire toepassing is toegangscontrole voor beveiliging en het beheren van bezoekers. Bedrijven kunnen zo bijvoorbeeld de toegang tot bepaalde ruimtes beperken tot geautoriseerde personen. Daarnaast kunnen bedrukte pasjes worden gebruikt voor lidmaatschappen van clubs en verenigingen. Dit zorgt voor een gestroomlijnde administratie en efficiëntie bij het bijhouden van leden. Voor evenementen zijn bedrukte pasjes ook populair voor toegang en betaling. Dit kan bijvoorbeeld door het gebruik van RFID-chips voor snelle en gemakkelijke toegang en betaling. Andere synoniemen voor bedrukte pasjes voor deze toepassingen zijn identificatiekaarten en evenementkaarten. Het gebruik van bedrukte pasjes voor toegangscontrole, lidmaatschappen en evenementen is een handige en efficiënte manier om de bedrijfsvoering te stroomlijnen en te zorgen voor een betere beveiliging.

Personalisatie van bedrukte pasjes

Een van de voordelen van bedrukte pasjes is dat ze gepersonaliseerd kunnen worden. Dit betekent dat individuele namen, nummers of andere gegevens kunnen worden toegevoegd aan de pasjes. Dit kan handig zijn bij toepassingen zoals lidmaatschappen of toegangscontrole, waarbij individuele identificatie nodig is. Door het personaliseren van de pasjes kunnen bedrijven zorgen voor een betere efficiëntie en beveiliging. Andere synoniemen voor gepersonaliseerde bedrukte pasjes zijn individuele identificatiekaarten. Door het personaliseren van bedrukte pasjes kunnen bedrijven en organisaties ervoor zorgen dat de pasjes perfect passen bij hun specifieke toepassing. Dit kan zorgen voor een betere klanttevredenheid en vertrouwen in het bedrijf.

Maximale ROI met bedrukte pasjes

Bedrukte pasjes kunnen een waardevolle investering zijn voor bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar maximale ROI (Return on Investment). Het gebruik van bedrukte pasjes kan een belangrijk onderdeel zijn van marketingstrategieën. Bedrijven kunnen bijvoorbeeld kortingscodes of speciale aanbiedingen plaatsen op de pasjes om klanten aan te moedigen meer te kopen. Ook kunnen bedrijven loyaliteitsprogramma's opzetten om de klantenbinding te verhogen. Dit kan bijvoorbeeld door het aanbieden van beloningen of kortingen bij herhaalde aankopen. Andere synoniemen voor ROI van bedrukte pasjes zijn het rendement van marketingkaarten. Door het slim gebruiken van bedrukte pasjes kunnen bedrijven hun ROI maximaliseren en hun bedrijfsdoelen bereiken. Het gebruik van bedrukte pasjes als onderdeel van een marketingstrategie is een slimme en effectieve manier om de merkbekendheid te vergroten en de verkoop te stimuleren.

Veelgestelde vragen over pasjes bedrukken

  1. Kan ik mijn bedrijfslogo en kleurenschema toevoegen aan bedrukte pasjes? Ja, het is mogelijk om het logo, de kleuren en andere brandingelementen te integreren in het ontwerp van de pasjes.

  2. Zijn bedrukte pasjes veilig in gebruik? Ja, bedrukte pasjes kunnen worden beveiligd met technologieën zoals hologrammen, streepjescodes en RFID-chips om de veiligheid en bescherming te verbeteren.

  3. Kunnen bedrukte pasjes worden gepersonaliseerd? Ja, bedrukte pasjes kunnen worden gepersonaliseerd met individuele namen, nummers of andere gegevens om te zorgen voor een betere efficiëntie en beveiliging.

  4. Wat is de levertijd van bedrukte pasjes? De levertijd van bedrukte pasjes kan variëren afhankelijk van de gekozen leverancier en de omvang van de bestelling.

  5. Kunnen bedrukte pasjes worden gebruikt voor marketing en promotie? Ja, bedrukte pasjes kunnen worden gebruikt voor marketing en promotie doeleinden, zoals het plaatsen van kortingscodes of speciale aanbiedingen, het gebruiken als loyaliteitsprogramma's of cadeaubonnen, en het integreren van marketingelementen in het ontwerp van de pasjes.