Colors

Goedkoop

Slippers bedrukken goedkoop

Wil je jouw zakelijke partners, klanten of personeel verrassen met een persoonlijke slipper? Daar kan Loopper je bij assisteren! In de categorie slippers bedrukken goedkoop vind je een selectie aan slippers, die je voor een zacht prijsje kunt laten bedrukken. Een product uit de slippertjes bedrukken goedkoop categorie is perfect als giveaway. Zo kun je je logo of een specifieke tekst laten bedrukken op het uitgekozen slipper bedrukken goedkoop product. Slippers laten bedrukken is goedkoop en zijn bovendien een origineel geschenk om uit te delen op een beurs of event. Bekijk de slippers drukken goedkoop items bij Loopper! 

Sorteer op
Toon
Wat zeggen onze klanten?
SOLVA van gijsegem
Supersnelle service
Sociëteit de Witte
Uitstekend geholpen door Jessica met een goed advies. Ond..
Toon gehele recensie
Uitstekend geholpen door Jessica met een goed advies. Ondanks dat de beoogde fles niet voorradig meer was werd een mooi alternatief aangeboden die er fantastisch uitziet.
Frank
Goede kwaliteit mondmasker, goede begeleiding bij bestell..
Toon gehele recensie
Goede kwaliteit mondmasker, goede begeleiding bij bestelling en conform afspraak geleverd. Hoog draagcomfort.
Hanne
Zeer snelle service, opmerking werd onmiddellijk gecheckt..
Toon gehele recensie
Zeer snelle service, opmerking werd onmiddellijk gecheckt en binnen 20min had ik telefonisch contact. Er liep iets mis met de online betaling, maar ook dat werd onmiddellijk opgelost. Bedankt Loopper en vooral Jessica!