FFP2 maskers kopen

Wil je graag FFP2 maskers kopen? Dan ben je bij Loopper aan het juiste adres. De maskers bieden bescherming voor jou en iedereen in je omgeving. Hiernaast zitten ze erg comfortabel, dit komt door de verstelbare banden en aanpasbare neusklem. Ze komen in allerlei verschillende kleuren, dus bekijk nu snel ons assortiment. Be safe en koop onze FFP2 maskers voor jezelf, je werknemers, zakenrelaties en klanten. 

Sorteer op
Toon

Waar zijn de FFP2 maskers allemaal voor geschikt?

Geïnteresseerd in het kopen van een FFP2 masker? maar wil je er wel zeker van zijn dat deze geschikt zijn? Onze maskers worden veel gebruikt in de zorg, maar zijn ook geschikt om te gebruiken in de bouwbranche. Ze beschermen namelijk erg goed tegen fijnstof en rook waardoor ze perfect zijn voor in de bouw. De niet herbruikbare FFP2 maskers worden natuurlijk ingezet in de strijd tegen COVID-19. Heb je specifiekere vragen? Neem contact op met een van onze medewerkers en wij vertellen jouw graag meer. 

FFP2 maskers en COVID-19

Vraag je je af of onze maskers je beschermen tegen COVID-19? Ja, de FFP2 maskers beschermen je zeker tegen het coronavirus. De maskers van Loopper voldoen aan alle Europese richtlijnen en zijn CE-gecertificeerd. Onze niet-herbruikbare FFP maskers hebben de op één na beste filtercapaciteit die op dit moment beschikbaar is van minimaal 94%.