Mondkapjes borduren

Je wilt graag mondkapjes borduren? Dan ben je aan het juiste adres! Mondkapjes laten borduren is een twist op het gebruikelijke type, en zal zeker hoofden doen draaien. Een geborduurd mondkapje straalt kwaliteit uit, en zal ervoor zorgen dat men jouw bedrijf met deze kwaliteit zal associëren! Het is daarom zeker iets wat je moet overwegen als je van plan bent een campagne te starten of gewoon om je klanten en werknemers cadeau te doen.

Sorteer op
Toon

Snelle levering

Snelle levering

Mondkapje | Type IIR | snelle levering
Mondkapje | Type IIR | snelle levering
vanaf 25 stuks
Donderdag 30 Mei 2024
0,19 per stuk
All-in prijs p.s voor 250 stuks
Bekijk
Offerte
Vandaag besteld, in 4 werkdagen geleverd

De voordelen van een mondmasker borduren

Als je net iets meer wilt doen dan de rest, denk dan aan het borduren van mondmaskers. Mondmaskers laten borduren zal je boven je concurrenten uit laten steken, door duidelijk te kiezen voor iets kwalitatief unieks. Een geborduurd mondmasker biedt ook dezelfde bescherming als andere maskers, en het draagcomfort wordt ook niet aangetast door wat erop geborduurd kan worden.

Waarom zou ik een mondkapje met logo borduren?

Een geborduurd mondkapje zal je laten verschillen van alle andere bedrijven die normale varianten gebruiken om reclame te maken omdat het kwaliteit uitstraalt. Geborduurde mondkapjes laten zien dat er extra moeite en geld in de producten is gestoken. Het geborduurde logo zal dan daarmee geassocieerd worden, wat jouw bedrijf ten goede komt.