Markers bedrukken 

Wil je graag markers bedrukken om zo jouw bedrijf te promoten en te helpen groeien? Een marker bedrukken is een goed idee en nuttig voor de gebruiker. Het wordt altijd gewaardeerd als geschenk. Je kunt markers laten bedrukken en schenken aan potentiële klanten om jouw merk te versterken. Of deel ze uit aan zakenpartners en werknemers om hen te bedanken voor hun inzet. Hoe dan ook, markers bedrukken goedkoop bij Loopper is garantie voor succes. Bestel direct of vraag een vrijblijvend digitaal voorbeeld aan. Heb je vragen? Neem contact met ons op en wij vertellen je alles over markers drukken. 

Sorteer op
Toon

Snelle levering

Snelle levering

Markeerstift | ABS kunststof | Fijne punt
Markeerstift | ABS kunststof | Fijne punt
vanaf 25 stuks
Dinsdag 02 Juli 2024
1,73 per stuk
All-in prijs p.s voor 250 stuks
Bekijk
Offerte
Vandaag besteld, in 7 werkdagen geleverd
 

Markers met logo 

Wij streven er altijd naar om het bestellen van jouw markers met logo zo gemakkelijk en efficiënt mogelijk te maken. Het kiezen en bestellen van jouw markers met eigen logo gaat bij ons snel en gemakkelijk. Ben je al bekent met ons proces? Laat dan direct markers bedrukken met logo. Nadat je jouw favoriete marker hebt gekozen, vraag je een offerte en een gratis digitaal voorbeeld aan. Beide worden binnen een zeer korte tijd via e-mail toegestuurd, zodat er geen vertraging ontstaat met jouw deadlines. Je krijgt een persoonlijke accountmanager toegewezen die jouw aanspreekpunt zal zijn als er vragen zijn over jouw marker met logo. Ben je opzoek naar markers bedrukken kleine oplage? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn er om jou te helpen de perfecte markers te vinden, dus neem nu contact met ons op! 

Bedrukte markeren 

De laatste jaren is de trend van bedrukte markers in een duidelijke richting gegaan. Steeds meer klanten kiezen voor duurzame markers bedrukt om hun merk te laten opvallen. Voor een bedrijf zijn markers bedrukken snel een afspiegeling van de waarden en bedrijfscultuur, dus met een duurzaam marker bedrukt profileert jouw bedrijf zich als verantwoord en vooruitstrevend. Loopper is altijd op de hoogte van de laatste trends voor markers en biedt een breed scala van verschillende bedrukbare marker types. Een andere trend is de behoefte aan kortere levertijden voor bedrukte markers snelle levering. Evenementen en beurzen worden tegenwoordig op kortere termijn gepland, en daarom is het voor elk bedrijf belangrijk om een partner te hebben die betrouwbaar is en zich snel aan nieuwe eisen kan aanpassen. Wij weten dat het soms dringend is om een bedrukt marker te krijgen, en wij zullen altijd ons best doen om aan jouw deadlines en levertijden te voldoen. Met Loopper kun je spontaan blijven en jouw bedrukte markers snel geleverd krijgen. Vraag nu een gratis offerte aan en je zult aangenaam verrast zijn over de leverdatum! 

Gepersonaliseerde markeren 

Loopper heeft 22 jaar ervaring met gepersonaliseerde markeren. Ons persoonlijke advies, de hoge kwaliteit promotionele markers en de korte levertijden zijn slechts enkele van de vele redenen waarom onze klanten kiezen om met ons te werken. Het is belangrijk voor ons om te begrijpen wat jij van plan bent met jouw op maat gepersonaliseerde marker om je zo goed mogelijk te helpen tijdens het hele proces. Van het kiezen van jouw marker en jouw bedrukking tot de eindlevering. Onze service eindigt niet bij het verzenden van de markers gepersonaliseerd met jouw logo, aangezien wij altijd graag feedback willen om er zeker van te zijn dat je absoluut tevreden bent. Bij Loopper kun je jouw luxe markers bedrukken en ben je er zeker van dat dit gebeurt tegen de beste prijs. Wij streven naar zowel kwaliteit als concurrerende prijzen om je de beste marker gepersonaliseerd aan te bieden. Probeer het zelf uit en neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende offerte en digitaal ontwerp van jouw gepersonaliseerde markeren. 

Markers met tekst 

Bij het kiezen van jouw markers met tekst zijn er een paar dingen die je moet overwegen. Ten eerste moeten jouw markers passen bij de doelgroep en hun voorkeuren. Kies voor markers met opdruk die de kenmerken hebben die jouw doelgroep waardeert. Maar het is niet alleen belangrijk om de relatiegeschenken markers aantrekkelijk te maken voor jouw doelgroep, maar ook om jouw promotieboodschap te laten opvallen. Onze ervaren accountmanagers kennen ons gehele assortiment en kunnen je helpen bij het kiezen van een marker met tekst met alle benodigde kenmerken. Ook is het inbegrepen in onze service om te helpen bij het kiezen van de kleur van de markers opdruk die het beste past bij het formaat en de lay-out van jouw logo of reclameslogan om samen een perfect promotioneel product te creëren. Om er zeker van te zijn dat jouw markers er precies zo uit komen te zien zoals je wilt, krijg je een gratis digitaal voorbeeld voordat je jouw bestelling afrondt. Neem nu contact op om ons uitstekende advies te ervaren! 

Markers met foto 

Nadat jouw markers met foto geproduceerd en zorgvuldig verpakt zijn, worden ze zo snel mogelijk verzonden naar de door jouw gekozen locatie(s). Vooral met een marker met foto is het belangrijk om voorzichtig te zijn om mogelijke schade tijdens de verzending te voorkomen. Wij besteden de uiterste zorg aan jouw markers zodat je ze van dezelfde hoge kwaliteit ontvangt zoals wij ze verzonden hebben. Zodra de promotie markers zijn aangekomen zorgt jouw persoonlijke accountmanager ervoor dat de markers zijn zoals je verwacht dat ze zijn. Door markers met print te verspreiden op evenementen, beurzen of op kantoor zal je de bekendheid van jouw merk vergroten en de relaties met klanten en partners versterken. De merchandise van markers is perfect voor de lange termijn, omdat ze lang gebruikt zullen worden en jouw merk zichtbaar zullen maken voor een groot publiek. Maak nu gebruik van de reclame-attracties van op maat gemaakte markers en profiteer van de blijvende voordelen van markers printen! 

Groothandel markeren 

Als vooraanstaand markers groothandel, zorgen wij ervoor dat wij de nieuwste en meest hoogwaardige machines en producten gebruiken tijdens het bedrukken van jouw groothandel markeren. In het algemeen kan je kiezen tussen een normale bedrukking, die één tot vier kleuren omvat, en een full colour bedrukking. De techniek die gebruikt wordt voor jouw reclame markers varieert naargelang de textuur en kenmerken van de gekozen marker, maar een van de meest gebruikte technieken is de tampondruk. Afhankelijk van het type kan het ook mogelijk zijn om jouw groothandel marker te graveren of te borduren. Om de opdruk op jouw marker groothandel voor te bereiden hebben wij eerst jouw logo of reclameslogan in hoge resolutie nodig. Jouw persoonlijke accountmanager kan je helpen met het converteren van jouw bestand en andere technische zaken. Daarna ontvang je een gratis digitaal voorbeeld om er zeker van te zijn dat jouw markers ontwerp eruitziet zoals je dat wil. Samen met jouw persoonlijke accountmanager en ons ontwerpteam kun je de laatste aanpassingen maken voordat je jouw bestelling afrondt. Wij zullen dan zorgen voor de hoge kwaliteit print van jouw markeren. Ervaar zelf hoe gemakkelijk en handig het is om bij Loopper te bestellen en ontvang vandaag nog jouw gratis digitaal voorbeeld van jouw markers leverancier!