21 jaar ervaring
Gratis digitaal voorbeeld
Persoonlijke service

Vulpennen bedrukken

Een vulpen met logo of bedrijfsnaam is een van de meeste populaire relatiegeschenken om weg te geven aan belangrijke klanten of relaties. De populariteit van de vulpen is, ondanks de digitalisering, door de jaren heen weinig afgenomen.  We gebruiken zelfs al meer dan 130 vulpennen! De eerste vulpen ter wereld werd geproduceerd in 1884 en tegenwoordig kun je hem nog steeds in elke boekwinkel vinden. Dat de vulpen zo populair is weten we bij Loopper uiteraard ook, daarom kun je bij ons verschillende vulpennen bedrukken met je logo of bedrijfsnaam. Een bedrukte vulpen zal ontzettend gewaardeerd worden door degene die hem ontvangt. Deze klant of relatie zal nog lang aan jou en je bedrijf herinnerd worden! Wil je ook vulpennen met je logo of bedrijfsnaam laten bedrukken? Bel dan snel even met onze klantenservice!

Sorteer op
Toon
Pennenset | Rozenhout en Aluminium | Incl. balpen, vulpen en briefopener
Pennenset | Rozenhout en Aluminium | Incl. balpen, vulpen en briefopener
vanaf 10 stuks
Donderdag 12 Oktober 2023
17,76 per stuk
All-in prijs p.s voor 250 stuks
Bekijk
Offerte
Vandaag besteld, in 8 werkdagen geleverd

Snelle levering

Snelle levering

Waterman vulpen Graduate | Roestvrij staal | Premium
Waterman vulpen Graduate | Roestvrij staal | Premium
vanaf 10 stuks
Vrijdag 06 Oktober 2023
20,32 per stuk
All-in prijs p.s voor 250 stuks
Bekijk
Offerte
Vandaag besteld, in 4 werkdagen geleverd

Snelle levering

Snelle levering

Parker Urban vulpen | Metaal | Premium
Parker Urban vulpen | Metaal | Premium
vanaf 10 stuks
Vrijdag 06 Oktober 2023
75,30 56,49 per stuk -25%
All-in prijs p.s voor 250 stuks
Bekijk
Offerte
Vandaag besteld, in 4 werkdagen geleverd

Snelle levering

Snelle levering

Professionele vulpen Waterman | Metaal | Premium
Professionele vulpen Waterman | Metaal | Premium
vanaf 5 stuks
Vrijdag 06 Oktober 2023
174,18 130,65 per stuk -25%
All-in prijs p.s voor 250 stuks
Bekijk
Offerte
Vandaag besteld, in 4 werkdagen geleverd

Vulpennen met logo

Als je indruk wilt maken op klanten of relaties, kies er dan voor om ze een geschenk te geven uit het luxere segment van Loopper en kies bijvoorbeeld voor vulpennen met logo. Door vulpennen te laten voorzien van jouw logo of bedrijfsnaam zal jouw klant of relatie elke keer aan jouw bedrijf herinnerd worden als hij of zij iets opschrijft. Omdat je bij ons kunt kiezen uit vulpennen van bekende merken, zoals Waterman of Parker, ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit. Omdat ze van zo’n hoge kwaliteit zijn, zullen jouw relaties ongetwijfeld van deze vulpen gebruik gaan maken.

Bedrukte vulpennen

Als je bedrukte vulpennen wilt weggeven als relatiegeschenk of promotiemateriaal, kun je het zo gek maken als je zelf wilt. Tegenwoordig is het bijvoorbeeld heel populair om een volledige set cadeau te doen. Deze set wordt standaard geleverd met (uiteraard) een vulpen, een balpen en een briefopener. Deze worden samen netjes geleverd in een luxe geschenk verpakking van rozenhout. Op deze manier maak je zeker indruk op degene aan wie je de vulpen cadeau doet en hij of zij zal de samenwerking met jouw bedrijf nooit meer vergeten.

Gepersonaliseerde vulpennen

Loopper heeft 21 jaar ervaring met gepersonaliseerde vulpennen. Ons persoonlijke advies, de hoge kwaliteit promotionele vulpennen en de korte levertijden zijn slechts enkele van de vele redenen waarom onze klanten kiezen om met ons te werken. Het is belangrijk voor ons om te begrijpen wat jij van plan bent met jouw op maat gepersonaliseerde vulpen om je zo goed mogelijk te helpen tijdens het hele proces. Van het kiezen van jouw vulpen en jouw bedrukking tot de eindlevering. Onze service eindigt niet bij het verzenden van de vulpennen gepersonaliseerd met jouw logo, aangezien wij altijd graag feedback willen om er zeker van te zijn dat je absoluut tevreden bent. Bij Loopper kun je jouw luxe vulpennen bedrukken en ben je er zeker van dat dit gebeurt tegen de beste prijs. Wij streven naar zowel kwaliteit als concurrerende prijzen om je de beste vulpen gepersonaliseerd aan te bieden. Probeer het zelf uit en neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende offerte en digitaal ontwerp van jouw gepersonaliseerde vulpennen. 

Vulpennen met tekst

Bij het kiezen van jouw vulpennen met tekst zijn er een paar dingen die je moet overwegen. Ten eerste moeten jouw vulpennen passen bij de doelgroep en hun voorkeuren. Kies voor vulpennen met opdruk die de kenmerken hebben die jouw doelgroep waardeert. Maar het is niet alleen belangrijk om de relatiegeschenken vulpennen aantrekkelijk te maken voor jouw doelgroep, maar ook om jouw promotieboodschap te laten opvallen. Onze ervaren accountmanagers kennen ons gehele assortiment en kunnen je helpen bij het kiezen van een vulpen met tekst met alle benodigde kenmerken. Ook is het inbegrepen in onze service om te helpen bij het kiezen van de kleur van de vulpennen opdruk die het beste past bij het formaat en de lay-out van jouw logo of reclameslogan om samen een perfect promotioneel product te creëren. Om er zeker van te zijn dat jouw vulpennen er precies zo uit komen te zien zoals je wilt, krijg je een gratis digitaal voorbeeld voordat je jouw bestelling afrondt. Neem nu contact op om ons uitstekende advies te ervaren! 

Vulpennen met foto

Nadat jouw vulpennen met foto geproduceerd en zorgvuldig verpakt zijn, worden ze zo snel mogelijk verzonden naar de door jouw gekozen locatie(s). Vooral met een vulpen met foto is het belangrijk om voorzichtig te zijn om mogelijke schade tijdens de verzending te voorkomen. Wij besteden de uiterste zorg aan jouw vulpennen zodat je ze van dezelfde hoge kwaliteit ontvangt zoals wij ze verzonden hebben. Zodra de promotie vulpennen zijn aangekomen zorgt jouw persoonlijke accountmanager ervoor dat de vulpennen zijn zoals je verwacht dat ze zijn. Door vulpennen met print te verspreiden op evenementen, beurzen of op kantoor zal je de bekendheid van jouw merk vergroten en de relaties met klanten en partners versterken. De merchandise van vulpennen is perfect voor de lange termijn, omdat ze lang gebruikt zullen worden en jouw merk zichtbaar zullen maken voor een groot publiek. Maak nu gebruik van de reclame-attracties van op maat gemaakte vulpennen en profiteer van de blijvende voordelen van vulpennen printen! 

Groothandel vulpennen

Als vooraanstaand vulpennen groothandel, zorgen wij ervoor dat wij de nieuwste en meest hoogwaardige machines en producten gebruiken tijdens het bedrukken van jouw groothandel vulpennen. In het algemeen kan je kiezen tussen een normale bedrukking, die één tot vier kleuren omvat, en een full colour bedrukking. De techniek die gebruikt wordt voor jouw reclame vulpennen varieert naargelang de textuur en kenmerken van de gekozen vulpen, maar een van de meest gebruikte technieken is de tampondruk. Afhankelijk van het type kan het ook mogelijk zijn om jouw groothandel vulpen te graveren of te borduren. Om de opdruk op jouw vulpen groothandel voor te bereiden hebben wij eerst jouw logo of reclameslogan in hoge resolutie nodig. Jouw persoonlijke accountmanager kan je helpen met het converteren van jouw bestand en andere technische zaken. Daarna ontvang je een gratis digitaal voorbeeld om er zeker van te zijn dat jouw vulpennen ontwerp eruitziet zoals je dat wil. Samen met jouw persoonlijke accountmanager en ons ontwerpteam kun je de laatste aanpassingen maken voordat je jouw bestelling afrondt. Wij zullen dan zorgen voor de hoge kwaliteit print van jouw vulpennen. Ervaar zelf hoe gemakkelijk en handig het is om bij Loopper te bestellen en ontvang vandaag nog jouw gratis digitaal voorbeeld van jouw vulpennen leverancier!

Je offerte is onderweg!

We sturen de offerte snel naar je toe!